Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריך המלצה לרכב בתקציב נמוך ממש איזור ה7-8 אלף לא יותר

כעיקרון הכי חשוב לי המראה של הרכב , שיראה כמה שיותר נורמלי ביחס לשנים האלה

האפשרויות הכי הגיוניות כרגע הם פולקסווגן פולו 2000 ומעלה ופיאט פונטו 2001 ומעלה

אני אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים שציינתי או המלצות על רכבים אחרים בתקציב הזה

פורסם

הפונטו אכן אופציה טובה,חיסכונית וחלפים לא יקרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסכומים האלה הדבר האחרון שהייתי מסתכל עליו זה יופי.

למיטב הבנתי, בסכומים האלה פחות צריך להנעל על אקזמפלר מסוים אלא להתמקד במכונית הכי שמורה.

פורסם

כעיקרון הפרטמר היחיד שאני מסתכל עליו הוא יופי מכיוון שבשנתונים האלה רוב הרכבים נראים זוועה , ובכל זאת אני בחור בן 18 תלמיד יב הייתי מעדיף שהרכב יהיה כמה שיותר נורמלי מבחינת מראה חיצוני , אני יודע שרכב יפה אי אפשר למצוא בכסף הזה אבל שיראה כמה שיותר צעיר מה שנקרא , וכמובן אחרי שאני ינעל על רכב יפה כביכול , הרכב השמור ביותר מבחינת ידיים קילומטראז היסטוריה והכול זה הרכב שאני באמת יקנה מאותו דגם

פורסם

כמו שזה נראה כרגע ומסקר שעשינו ביד 2 מצאנו כמה פיגו 206 שמורות בשנתונים 2001-2004

רוב הסיכויים כרגע שזה הרכב שאני יקנה כבר בימים הקרובים

מה תוכלו להגיד לי בבקשה על הרכב ? לטוב ולרע

מדובר על פיגו 206 אוטומטית מנוע 1400

פורסם

למיטב ידיעתי זה מאוד תלוי על איזה אקזמפלר אתה נופל, חלק מאושרים עד הגג ושמעתי שחלק מקללים בגלל תקלות חשמל.

אתה חייב אוטומט? לדעתי הגרסא הידנית עדיפה בהרבה, מה גם שהרכב איטי יחסית (ויכול להיות שהתיבה האוטומטית תזדקק לשיפוץ)

אני הייתי חושב על פונטו ספייס

• תוכן חדש...