Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עקב אילוצים כאלו ואחרים, נאלץ למצוא רכב בתקציב של עד 8K.

כמובן השאיפה למצוא יד 1,2. קילו' שפוי וכו'...

ביד 2 הכל מלא סוחרים לפי מה שאני מריח שם...

אשמח להמלצה למשהו חסכוני ואמין.

יצא לי לראות פאסאט שנת 98 ידנית. אך במצב גרוע.

וגם טויוטה סטרליט שנת 97.

תודה רבה!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

חפש גטס ידנית מהשנתונים המוקדמים, רכב קצת צמא ולא הכי בטיחותי שיש אבל לפחות שנתון מתקדם, יש כאלה בשפע ואמין כמו משקולת נייר בערך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל רכב בשנתון הזה הוא הימור מבחינת אמינות,

כשהסיכוי של מה שנחשב אמין מלכתחילה [יפניות בהכללה] הוא קצת יותר טוב,

אבל גם היפנית הכי אמינה לאחר מס' ידיים ושנים יכולה 'להתפוצץ' אחרי שבוע,

ולדרוש תיקון יקר, לעומת זאת אתה יכול בפוקס ליפול על גרמניה שמורה.

בהתחשב בזה, סטטיסטית הטויוטה\סובארו\מאזדה הכי פשוטה שתמצא סביר שתהיה הכי פחות בעייתית.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

בתקציב הזה הכי חשוב זה המצב המכאני. לא החסכון בדלק ולא שום דבר אחר, רק המצב המכאני. חפש רכב עם היסטוריית טיפולים, עדיפות לגיר רגיל, שכל המכלולים בו עובדים והפלסטיקה והריפודים שלמים יחסית.

אל תצפה ליותר מדי מרכב בתקציב הזה. יד נמוכה וק"מ נמוך לא מבטיחים אמינות, ק"מ אפשר לזייף בלי בעיה.

עריכה: מצאתי מודעה מעניינת, קח בחשבון שהרכב הזה לא בטיחותי וגם בתקציב הזה שום דבר לא מבטיח אמינות, תשאיר כסף בצד לתיקונים:

baleno.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אם אתה לחוץ כלכלית - לקנות רכב כזה יכול להיות הקש לישבור את גב הגמל...

כדי לצמצם את האפשרות שזה יקרה אתה חייב להתמקד בדגמים קטנים יחסית. ולא לרכוש במלוא הסכום, אלא להשאיר לעצמך 1-2K ליישור קו.

מ-מ-ש לא הייתי מתעקש על יד נמוכה או משהו בסגנון - יותר עדיף לחפש רכב מטופל (לאו דווקא עם הסטוריית טיפולים משחר ההסטוריה)

פיאט פונטו ידנית, אקסנט ידנית או גטס ידנית יעשו את העבודה. קח לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אומנם עדין לא פרסמתי באופן רשמי אך אני עומד למכור מזדה 626 שנת 2000 שנמצאת ברשותי. 166 אלף קמ מטופלת באדיקות. בתחילת ינואר אני מקבל רכב חדש. המכונית אמינה ונוחה מאוד אם אתה מעוניין השאר לי הודעה פרטית.

פורסם

ערב טוב , בעניין קניית רכב, היד במחירים אלה ממש לא לוקחת חלק משמעותי כמו מצבו המכני של הרכב אם אתה רווק ותקופה כלכלית לחוצה לפניך שקול אם בכלל זה צעד נכון או שאפשר לדחות את זה טיפה(כל רכב שתקנה יצריך ממך יישור קו מסוים) במידה ואתה לחוץ לרכב אני ימליץ לך על רכב יפני (הונדה, סובארו) , קוראני (יונדאי בעיקר) או איטלניו( פיאט) ואתה בטח תוהה למה? ולמה לא גרמני אז מסיבה פשוטה! כל רכב יצריך ממך יישור קו, החלקים של היצרנים שהצגתי יחסית זולים וחלקם זולים ואמינים! אתה פשוט צריך לחשוב עם עצמך מה מטרתו של הרכב ומה חשוב לך בו (לדוגמא צריכת דלק ,סוג מנוע, גודל תא מטען ,עלות חלקים, אמינות וכו... ) ולפי הפרמטרים האלה למצוא את הרכב שהכי משמש אותך ,לדעתי תנסה למצוא גראד לאונה/אימפרזה מאדם מבוגר ששמר על הרכב. המון בהצלחה.

פורסם

לדעתי תחפש יפנית ישנה - אימפרזה/באלנו/אלמרה/ליאנה/אפלאוז/שרייד/גראן-מוב - מה שיכנס לתקציב. תעדיף, כמו שאמרו לך, רכב מטופל ושמור על פני נתונים יבשים כמו יד וק"מ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין לי חצי דבר נגד מפרסם המודעה

כן יש לי משהו נגד קניה של רכב בן 16 אחרי שיפוץ מנוע וגיר, ועוד רגע צריך אישור בלמים/רכב מיושן וכו'

כשבאותו הסכום ניתן לקנות (נניח) גטס שנת 2005/6 בלי שיפוצים למיניהם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...