Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש סטיישן או מיניואן עד כ 55,000 שח לפי הצרכים והקריטריונים האלו:

1. הסעת משפחה 5 נפשות

2. כ 37,000 ק"מ בשנה

3. הרוב מחוץ לעיר (כביש 6, כבישים בינעירוניים אחרים)

4. מתכוון להחזיק כ 3-5 שנים ואז למכור

לכן רוצה לפי סדר חשיבות:

1. אמינות !!!

2. תחזוקה סבירה ולא קורעת (מוסכים במקרה ש...)

3. ק"מ נמוך (מתחת 100000)

4. צריכת דלק סבירה (לא שותה אבל לא בהכרח סופר חסכוני).

5. ירידת ערך סבירה מהקנייה עד המכירה

6. נוחות נסיעה (מושבים, רעש, בולמים\קפיצות, מזגן טוב ...)

7. תא מטען גדול ופתיחה רחבה שלו

ביצועי נהיגה לא קריטריון משמעותי. כלומר לא מחפש זינוקים או מהירות או "חלקות" בהחלפת גיר - מסתדר עם רובוטי, טיפטרוניק ושאר המצאות.

לכן מנוע כנראה 1400-1600, מוכן גם בנזין וגם דיזל אם עונים על הקריטריונים למעלה.

גיר עדיף אוטומטי אבל מסתדר גם עם רגיל.

לאור הנ"ל חשבתי על אחד מאלו:

פיקאסו C4, יונדאי CW30i, קיה סיד, מזדה 5, פולקסוואגן טוראן, סקודה רומסטר.

כנראה שנים 2009-2011 כדי שיכנסו לתקציב

נראה לי שטויוטה אווריס, ורסו ודומיו מחוץ לתקציב.

מה אתם מציעים?

מחשבות על הנ"ל? רעיונות חדשים?

תודה!

פורסם

נראה לי ששני הסטיישנים ברשימה(

יונדאי CW30i, קיה סיד)

הם הכי מתאימים לרשימת הדרישות שלך.

במיניואן תאלץ להתפשר על שנתון ו\או קילומטראז' בתקציב הנתון, וכך על האמינות מן הסתם - ועלות התחזוקה.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה קונה רכב בן 5 שנים עם כ-100 ק"מ בעוד 5 שנים יהיו לו כ-250000 ק"מ וערכו יהיה די זניח - כך שאת שמירת הערך אתה יכול להוריד מהרשימה.

אני מצטרך להמלצות על הצמד i30/סיד - מבין השתיים אני מעדיף את הסיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה על היונדאי, דגם קודם עד 2012 נדמה לי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם את הטוראן תוריד, רכב די בסיסי ועם מנועי בנזין טורבו מהדור הראשון של פולקסווגן שהטכנולוגיה הייתה בחיתוליה, ויש הרבה תקלות, ומנועי דיזל ״קרועים״ לרוב.

אני הייתי חושב גם על סיד/i30cw, ואולי מוסיף פוקוס סטיישן 2.0.

פורסם (נערך)

יונדאי סטיישן i30 לא בטוח שזה הרכב שהייתי קונה לנסיעה של 37k בשנה. הפלואנס דיזל אמורה לתת צריכת דלק משמעותית טובה יותר.

מה שכן, הביטוח יותר יקר, ואם תהיה תקלה היא תהיה יקרה משמעותית יותר (למרות שכנראה לרכב יש אמינות מצויינת, ולא רק יחסית לאירופאית), בגלל זה ירדתי ממנה כי עם הנסועה השנתית שלי זה לא משתלם.

גם מאוד אהבתי את הראות המצויינת החוצה בסטיישן, ובפלואנס לא רואים אחורה כלום.

אני חייב לציין שעבור הסדר שרשמת הסיד סטיישן וה i30cw תפורות, אבל תחשוב אם לא לשנות את הסדר עדיפויות, אתה גם תבלה הרבה זמן באוטו, לא? בעקרון יש גם סיד סטיישן דיזל, לדעתי בעיקר נמכרה למוניות, לא יודע עד כמה אפשר למצוא אחת במצב סביר ועם ק''מ נמוך ואיך המנוע והגיר.

בני כמה הילדים והאם הם במושבי בטיחות/סלקל/בוסטר? זה משמעותי. כמעט ואין מכוניות שנכנסים שלושה כאלה בספסל האחורי.

שכחתי לגבי מזגן, בפלואנס פתחי מזגן מאחורה, אבל יש טענות שהמזגן עד 2011 או 2012 לא חזק. שמעתי טענה שהשתפר במתיחת פנים המשמעותית ב2012 או 2013. בקוריאניות יש מזגן סטנדרטי ומצויין. ת

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • תוכן חדש...