Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין Z4 לאאודי TT 2014-2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלוח שעונים של ה-TT זה ליגה אחרת. בעיני זה מוסיף הרבה לרכב.

לגמרי. מעבר לזה שהTT זה רכב פשוט יפהפה ופחות נפוץ מהBMW בארץ

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי אז ככה, לאחר קצת בירורים עם סוכנויות ייבוא, אכן המחירים הם כמו שהצגתם לי שיהיו פה. ללא ספק מעניין ביותר וכדאי מאוד לעשות רכישה כזאת.

אני אראה איך אני באמת מקדם את כל העניין ואני עדיין מחכה לתשובה סופית מ2 סוכנויות (אשמח להמלצה על סיכנויות שיש להם שם בדבר).

בנוגע ללוח השעונים באאודי, ללא ספק הוא מרשים,מעניין וניתן לומר עליו עוד המון דברים אבל עקב הלוח השעונים המפואר הדש בורד נשאר ערום.

מבחינתי מסך גדול ומרשים באמצע הדשבורד היה מוסיף ללא ספק לרכב אבל זה אולי רק אני.

אוהד, אכן חשבתי להשקיע ברכב הנוכחי איזה 20-30 אלף שקלים ולנסות להביא אותו לליגה אחרת אבל מה הטעם?

אכן השינויים מינוריים בין הZ שלי לZ החדשה לדעתי, מבחינת העיצוב לפחות.

לכן הTT עומדת כרגע בטופ של הרשימה.

פורסם

לפי מה שאני יודע הסוכנויות המרכזיות הינם:

הינומה מוטורס

מיאמי מוטורס

בוואריאן מוטורס

חשוב לי להדגיש שלא בצעתי יבוא אישי עם אף אחת מהם.

הינומה מוטורס נחשבת לאחת הוותיקות בתחום בארץ מצד שני אני קיבלתי מהם יחס דיי גרוע כשהיו לי מספר שאלות אליהם בעבר...

עם מיאמי מוטורס יצא לי לדבר בטלפון מספר פעמים והיה נראה שיש להם שירות טוב.

דרך אגב מה לגבי האופציה שהצעתי לך של המרצדס SLK משנתון 2014/2015?

חסרון אחד דיי משמעותי למרצדס היא הולכת להיות מוחלפת ממש בקרוב...

פורסם

אוהד, אכן חשבתי להשקיע ברכב הנוכחי איזה 20-30 אלף שקלים ולנסות להביא אותו לליגה אחרת אבל מה הטעם?

אכן השינויים מינוריים בין הZ שלי לZ החדשה לדעתי, מבחינת העיצוב לפחות.

לכן הTT עומדת כרגע בטופ של הרשימה.

יש בארץ מקום להשכיר את הרכבים הנ"ל?

אולי אפילו תירוץ לקפוץ לאירופה :)

אולי יום-יומיים איתם יעזרו לך לבחור אם להחליף ולמה להחליף.

נסיעת מבחן של 20 דקות לא תמיד מספיקה.

פורסם

זה מה שאני חשבתי על ה-TT

לפי מה שאתה כותב, הרכב מאוד מתאים לך.

כמה שיושבים יותר ברכב, מעריכים יותר את המינימליזם שמאפשרת התצוגה הגמישה. זה פחות מעמיס על העין והניקיון העיצובי עושה שקט בעיניים.

את ה-BMW אני לא מכיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העיצוב של ה-TT הוא לא פחות משינוי פרדיגמה. ככה יראה רכב העתיד.

אם עיצוב חשוב לך, אין ספק שה-TT מובילה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לצערי לא יצא לי להתנסות בנסיעת מבחן ברכב כזה, באאודי הציעו לי לבצע נסיעת מבחן על ה1.8T מדגם הA3, לא דיבר אליי כל כך וויתרתי. מעדיף לבצע נסיעת מבחן על הרכב האמיתי ולסגור עניין. בנוגע לZ אני בספק אם היא יותר מדי שונה מהZ שאני מחזיק כרגע. מהתעניינות בפורומים שונים בעולם הבנתי שאין שינוי משמעותי בין הדגם שלי לדגם הנכנס מ09 ומעלה.

אכן מה שמושך אותי זה נטו העיצוב, כשהגעתי לאולם באאודי וראיתי את הרכב אמרתי לעצמי וואו. מאז אני לא מפסיק לחשוב עליו.

מצד אחד עובר לי בראש יאללה קח את הרכב בתקציב שהוא יותר גבוה ממה שהגדרת לעצמך ותתבאס על המנוע שהוא 1.8 או מצד שני תחכה על הגדר ותחכה שמישהו ימכור בשוק היד 2 רכב כזה עם מנוע 2000 ותשלם 260-250 א"ש על רכב ששומש פחות משנה (לכו תמצאו אחת כזאת ובטח כמה כמוני מחכים למציאה מהסוג הזה).

אז אני די בהתלבטות, האם ללכת ולבצע הזמנה בתקציב שהוא גדול הרבה יותר ממה שהקצבתי לעצמי ולאחר מכן להשקיע עוד 10-15 אלף בהעלאת הספק הסוסים באחת הסדנאות על מנת לפחות להרגיש את מה שאני מרגיש כיום (מקווה קצת יותר) או לחלופין לקנות אחת יד ראשונה דגם ה2.0 עם ה230 כ"ס ולהוסיף לה צ'יפ קטן ולסגור עניין.

לגבי האופציקה של הSLK, אם ניקח אותה מבחינת עיצוב ונשווה לZ4 אז לדעתי המרצדס לוקחת, למרות שהZ מיוחדת מאוד. אבל הדגם הזה מעולם לא דיבר אליי ולא לקחתי אותו בחשבון, כמו כן אני אהיה כנה ואגיד שאני לא מכיר עלויות אחזקה של מרצדס ולפי מה שהבנתי העלויות יהיו יקרות הרבה יותר מאחזקת BMW, תקנו אותי אם אני טועה. למרות שמדובר ברכבים חדשים עם אחריות (במידה וזה לא יהיה ייבוא אישי) עדיין מדאיג אותי מה יקרה בסוף האחריות.

BMW ואת קונצרן ואג אני מכיר טוב מדי ויודע לקראת מה אני נכנס ככה שעלויות האחזקה לא מהוות בעיה מבחינתי.

מצד שני במרצדס מעולם לא נגעתי ושוב פעם לפי מה שהבנתי מדובר ברכבים שיהיו יקרים הרבה יותר לאחקזה זה דבר ראשון, דבר שני כמובן שזה הרכב שהכי פחות ידבר אליי ולכן לא לקחתי אותו אפילו בחשבון גם אם נוריד את עלויות האחזקה שאינני מכיר.

חייב שוב פעם לציין שמאז שהייתי באולם אאודי הTT לא יוצאת לי מהראש ואני חושב על הרכב הזה כל יום.

ככל הנראה אולי אני ארכוש אותה כחדשה וזהו, או מצד שני אתאפק ואחכה שמישהו ימכור אחת עם המנוע החזק יותר (בספק אם ניתן להתאפק).

פורסם
לצערי לא יצא לי להתנסות בנסיעת מבחן ברכב כזה, באאודי הציעו לי לבצע נסיעת מבחן על ה1.8T מדגם הA3, לא דיבר אליי כל כך וויתרתי. מעדיף לבצע נסיעת מבחן על הרכב האמיתי ולסגור עניין. בנוגע לZ אני בספק אם היא יותר מדי שונה מהZ שאני מחזיק כרגע. מהתעניינות בפורומים שונים בעולם הבנתי שאין שינוי משמעותי בין הדגם שלי לדגם הנכנס מ09 ומעלה.

אכן מה שמושך אותי זה נטו העיצוב, כשהגעתי לאולם באאודי וראיתי את הרכב אמרתי לעצמי וואו. מאז אני לא מפסיק לחשוב עליו.

מצד אחד עובר לי בראש יאללה קח את הרכב בתקציב שהוא יותר גבוה ממה שהגדרת לעצמך ותתבאס על המנוע שהוא 1.8 או מצד שני תחכה על הגדר ותחכה שמישהו ימכור בשוק היד 2 רכב כזה עם מנוע 2000 ותשלם 260-250 א"ש על רכב ששומש פחות משנה (לכו תמצאו אחת כזאת ובטח כמה כמוני מחכים למציאה מהסוג הזה).

אז אני די בהתלבטות, האם ללכת ולבצע הזמנה בתקציב שהוא גדול הרבה יותר ממה שהקצבתי לעצמי ולאחר מכן להשקיע עוד 10-15 אלף בהעלאת הספק הסוסים באחת הסדנאות על מנת לפחות להרגיש את מה שאני מרגיש כיום (מקווה קצת יותר) או לחלופין לקנות אחת יד ראשונה דגם ה2.0 עם ה230 כ"ס ולהוסיף לה צ'יפ קטן ולסגור עניין.

לגבי האופציקה של הSLK, אם ניקח אותה מבחינת עיצוב ונשווה לZ4 אז לדעתי המרצדס לוקחת, למרות שהZ מיוחדת מאוד. אבל הדגם הזה מעולם לא דיבר אליי ולא לקחתי אותו בחשבון, כמו כן אני אהיה כנה ואגיד שאני לא מכיר עלויות אחזקה של מרצדס ולפי מה שהבנתי העלויות יהיו יקרות הרבה יותר מאחזקת BMW, תקנו אותי אם אני טועה. למרות שמדובר ברכבים חדשים עם אחריות (במידה וזה לא יהיה ייבוא אישי) עדיין מדאיג אותי מה יקרה בסוף האחריות.

BMW ואת קונצרן ואג אני מכיר טוב מדי ויודע לקראת מה אני נכנס ככה שעלויות האחזקה לא מהוות בעיה מבחינתי.

מצד שני במרצדס מעולם לא נגעתי ושוב פעם לפי מה שהבנתי מדובר ברכבים שיהיו יקרים הרבה יותר לאחקזה זה דבר ראשון, דבר שני כמובן שזה הרכב שהכי פחות ידבר אליי ולכן לא לקחתי אותו אפילו בחשבון גם אם נוריד את עלויות האחזקה שאינני מכיר.

חייב שוב פעם לציין שמאז שהייתי באולם אאודי הTT לא יוצאת לי מהראש ואני חושב על הרכב הזה כל יום.

ככל הנראה אולי אני ארכוש אותה כחדשה וזהו, או מצד שני אתאפק ואחכה שמישהו ימכור אחת עם המנוע החזק יותר (בספק אם ניתן להתאפק).

לטעמי אלא אם יש לך המון כסף שאתה רוצה לשרוף , אין סיבה טובה לקנות רכב חדש.

ביום שתקבל את המפתחות הוא יפול משמעותית בערכו , אז במקום להיות הבחור שקונה את הרכב ממי שחטף את הכאפה (כמו שאתה שוקל) אתה רוצה להיות הבחור שחטף את הכאפה?

לדעתי תמתין קצת , זה לא שאין לך רכב , או שהרכב שלך עגלה.

כל יום שתתאפק מעלה את הסיכוי שלך למצוא TT יד שנייה ונותן לך עוד זמן למצוא אופציה אחרת אטרקטיבית יותר , הרי התחלת בZ , חשבת על בוסקטר ועכשיו אתה פה.

אולי מחר תהיה במקום אחר :)

פורסם (נערך)

אחד השיקולים המרכזיים שלי בהחלפת רכב הוא כמה שינוי אני ארגיש מהרכבים הקודמים שהיו לי. החלפה כמו שאתה מתכנן תעלה בערך 200 אלף ש"ח אם לוקחים בחשבון את זה שבסוף תמיד לוקחים עוד כמה תוספות, ביטוח וטסט מתייקרים משמעותית וכל השאר.

לטעמי האישי ההבדל בין שני הרכבים אינו גדול מספיק כדי להצדיק כזאת הוצאה. מה שיש לך היום זה רכב רודסטר מהטובים שקיימים עם מנוע בשרני. ה-Audi TT, עם כל הכבוד, לא נותנת הרבה יותר אם בכלל. אחרי מנוע 6 צילינדרים יהיה קשה להתרגש ממנוע 1.8, אפילו עם טורבו ושיפורים כאלה ואחרים. במקומך הייתי חוסך עוד ומנסה לרכוש משהו יותר מרגש.

כמובן שאם נדלקת על ה-TT אז בהחלט מדובר ברכב מצויין. הטיעון שלי הוא כללי ומדבר על העלות\תועלת של החלפת רכב מעולה ברכב שדומה לו.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם יש לך סבלנות יהיו הרבה tt יד שנייה כי זה רכב שקונים לא כי הוא מרגש אלא כמו שאמרת יפה בעין ואחרי כמה זמן יש כאלו שנמאס להם.. לכן תמיד יש הרבה יותר טיטי יד שנייה מאשר z4 למשל.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אני כבר מבולבל מהשרשור ולפתע שאלתי עצמי מדוע שלא תחפש לך 370Z בת שנה - שנתיים.

תקבל כוח, בעל פוטנציאל לחיזוק אם יחסר לך (אני מאמין שלא), עיצוב מעניין (אך זה עניין של טעם) ועלויות אחזקה נמוכות יותר.

גם המקבילה המעט יותר יוקרתית ממנה G37 קופה יכולה להיות אופציה.

פורסם

דרך אגב אותה האופציה שהצעתי לך לגבי יבוא אישי של הבמוו קיימת גם לגבי ה TT ובתקציב של 300K אתה בהחלט רוכש את ה TT עם המנוע 2 ליטר כמשומשת שנת 2014...

הינה לינק

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=2014-01-01&maxFirstRegistrationDate=2014-12-31&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=23&minPowerAsArray=220&maxPowerAsArray=250&maxPowerAsArray=PS&minPowerAsArray=PS&categories=SportsCar&transmissions=SEMIAUTOMATIC_GEAR&transmissions=AUTOMATIC_GEAR

את החישוב אתה יכול לעשות כפי שהסברתי לך בעבר או פשוט לחפש רכבים שהם עד בערך 38K יורו ויש החזר על המע"מ או רכבים שהם עד 32K יורו ואין זיכוי על המע"מ...

דרך אגב תוכל לרכוש את ה TT עם המנוע 2 ליטר והנעת קוואטרו חדשה ביבוא אישי תמורת סכום משוער של 320K שקלים ביבוא אישי...

פורסם

אתה לא תקבל את ה TT עם המנוע 2 ליטר והנעת קוואטרו עם לפחות חבילת דיזיין מהיבואן בפחות מ 350K וזה ברכב בלי שום תוספות אחרות...

מה שאני כתבתי ב 320K אתה מקבל רכב הרבה יותר מאובזר...

• תוכן חדש...