ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
רכישת רכב משפחתי חדש 1 2
מאת שי.א-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום חברים, אני כבר המון זמן מתלבט ברכישת רכב משפחתי חדש. כל רכב שאני בודק וחושב לקנות, אני תמיד מוצא איזשהוא חסרון שגורם לי לרדת ממנו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתמקד/להתפקס על משהו. ארשום לכם את היתרונות/חסרונות של כל רכב שבדקתי וחשבתי עליו, לפי דעתי כמובן ואשמח אם כמובן תתקנו אותי ותעמידו אותי על טעותי. טויוטה קורולה: +אמינה, מרווחת, חסכונית -משעממת, אפורה, גיר ציף (רועש/ביצועים?) האוטו עושה הכל "בסדר" ולא מעבר לזה. סתם הרגשה שב- 130,000 ש"ח אפשר למצוא משהו יותר טוב ונחמד ג'טה / אוקטביה: +חסכונית, מרווחת, איכותית, שקטה -אמינות, אחזקה, שוק - קונצרן VAG הידוע לשימצה מפחד עדיין מכל נושא ה- TSIּ+DSG... מזדה 3 ספיריט 2.0: +מאובזרת, אמינה, שוק -צרה…
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
הוצע לי ניסאן אלמרה ממקום עבודתי,אשמח לתגובות מבעלי ידע בפרט בכל מה שקשור במרווח הפנימי.
הודעה אחרונה מאת יוסיסופר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני יודע שיש כבר כמה פוסטים בנושא ועדיין לא מצאתי תשובה שתשביע את רצוני. יש לנו 2 ילדים קטנים, 5 ו- 2. עוד כמה חודשים בע"ה יצטרף תינוק נוסף. אנחנו מחפשים רכב משפחתי חסכוני (חשוב) שיהיה מספיק מרווח מאחורה לשלושה כיסאות או 2 כסאות + מבוגר. וכמובן גם תא מטען מרווח מספיק. בקיצור, משפחתית. נוסעים בערך ממוצע שנתי, 15-17 א' בערך. הרוב נסיעות עירוניות ובסופי שבוע בינעירוניות בינוניות. התקציב הוא באזור 90 א' ש"ח (אולי נצליח קצת יותר, לא בטוח). חשבתי על אוקטביה אבל אני ממשיך לשמוע (בעיקר פה) על בעיות עם הגיר שחשבתי שנפתרו החל מ- 2013. חשבתי על פלואנס דיזל אבל כמו רוב העדר יש לי עדיין איזה חשש מהאמינות של רנו. חשבתי על טויוטה אוריס סטיישן (אם נצליח למשו…
הודעה אחרונה מאת blue206, -
-
שלום למבינים... הרכב הנ"ל שמור מצב דנדש 190,000ק"מ שווה לתת מחירון?
הודעה אחרונה מאת MaorMasas, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, חשקה נפשי ברכב גדול / גבוה בסגנון הגיפים או הגיפונים שהשוק כרגע רווי בהם. השאלה העיקרית היא, אם אני צריך להתכונן להוצאות תחזוקה היסטריות? יש לי תקציב של כ-70k גיב אור טייק, ואני לא הייתי רוצה להוציא על תחזוקה שוטפת יותר מ 800-1000 ש״ח בחודשיים (יציאה מנקודת הנחה שכל חודשיים בערך אני צריך לעשות טיפול). מה האופציות עבורי, והאם כדאי לי בחום לרדת מזה? (למרות שאני חייב לציין שאני ממש רוצה ללכת בכיוון הזה) אגב, צריך לקחת בחשבון שאני ככל הנראה אתקין גם מערכת גפ״מ. זה יהיה מוגזם לחפש גיפ/ון עם צריכת דלק בינעירונית (90 אחוז מהק״מ הזה יהיה בינעירוני מהיר בכביש 6) של כ 1 ל 15? באופן כללי, יצא לי להתמקד קצת על טוסונים / ג׳וקים / קשקאיים לאחרונ…
הודעה אחרונה מאת Keyboard Rider, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 722 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב סופר מיני מה אתם אומרים על סיאט איביזה? ורציתי לדעת אם יש הבדל גדול במרחב בין האיביזה ספורט לREFERENCE אם יש הבדל במראה בינהם ואיזה דגם הכי מומלץ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת .ferrari, -
-
- 9 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום. רציתי בבקשה לשמוע חוות דעת לגבי ה-A1 של audi. מודל לצורך העיניין 2012 מנוע 1400 טורבו. גיר dsg. רציתי לשמוע לגבי האמינות של המנוע (122 כוח סוס). אמינות הגיר. מדובר על דגם עם כל התוספות אם זה משנה וגם רציתי לדעת אם מרוצים מהרכב סך הכל. ומה החסרונות שצריך לשים לב אליהם. על דלק לא חובה לכתוב זה לא כזה מעניין.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 817 צפיות
שנתון 2010. דגשים מיוחדים? חשבתי ללכת קודם לרון ואם יהיה צורך אחרי זה למכון בדיקה כמו קומפיוטסט. מכוני בדיקה אחרים באיזור ראשון/ תא גם יועילו. תודה.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 700 צפיות
שלום, מעוניין לרכוש רכב יד 2 עד 40,000 +- שישמש אותי ואת אשתי לנסיעות בתוך ומחוץ לעיר (ירושלים - ת"א) מחפש רכב אמין מבחינת תקלות וצריכת דלק טובה אם אפשר. התעניינתי על שני סוגי רכבים: מזדה 3 2010 טויוטה קורולה 2009 הבעיה עם הטויוטה היא הגיר רובוטי שהבנתי שלא ממש נוח וצריך ללמוד להתרגל אליו. הבעיה עם המזדה 3 היא שקשה למצוא רכב עם ק"מ נורמלי ושלא היה בליסינג. רציתי לקבל את חוות דעתכם מנסיון עם רכבים אלו ואם יש לכם המלצות לרכבים נוספים שעונים על הגדרות אלו. בנוסף, מאיפה כדאי לקנות היום רכב יד 2? אתר יד 2 וכו' או מגרשים\חברות ליסינג. תודה רבה!
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 908 צפיות
המוכר טוען בלהט שהמנוע "בקושי נפתח" עם קילומטראז' כזה, ושהוא יכול להגיע "עד למיליון". אני לא כל כך מכיר את האוטו מבחינת אמינות - מה דעתכם? יש טעם לבדוק? יש כמובן הנחה רצינית מהמחירון בגלל הק"מ.
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 78 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
אז קאדילק יצאו במבצע שבו מוכרים את ה-ATS ב-239,000 ש"ח. רכב פרימיום עם 272 כ"ס עולה רק 4,000 ש"ח מעל המיאטה החדשה, רכב יפני בסיסי עם 155 כ"ס. אפילו בתור מעריץ #1 של המיאטה קשה לי להתחייב שהייתי בוחר בה אם הייתי בשוק למכונית חדשה במחיר הזה. איך הגענו למצב הזה?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
האם גיר טיפטרוניק הוא מה שנקרא חצי אוטומט (עם הילוכי +/-)? מה היתרונות/חסרונות שלו מול גיר אוטומט? האם יש לגיר כזה שם טוב ברכבי מאזדה 5? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום היום אני מתנייד באופל אסטרה ליסינג, שהגיע שעתו להחלפה. המכוניות שמקום העבודה מציע הן יונדאי i35, אופל אסטרה (על גרסאותיו של הדגם הישן - החדש עוד לא משווק לצערי), מאזדה 3 1.5 וקיה סיד סטיישן. המאזדה נפסלה כי היא צפופה, קודרת (לטעמי) וחלשה מאחרות. הקיה נפסלה כי היא די מדכאת בפנים ולא מספיק מפתה טכנית. אני נוסע המון, בעיקר בין עירוני (כביש 6) ופחות "תוקף פיתולים" למרות שיודע ואוהב (כפי שאפשר להבין מהחתימה). האופל טובה מאוד כרכב (נוחה, מהירה, מגיבה, היגוי טוב) אבל מדכאת למדי בפנים, מערכת שמע עלובה וגם בא לי משהו חדש. מאידך, היונדאי i35 מרגישה ממש טוב בחניה (אוורירית, גג שמש, פלסטיק בהיר ואבזור נחמד - מזכירה מעט את הסנטה פה של האישה). סימן השאלה המרכזי…
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קודם כל אהלן!) חדש כאן. יש לי שאלה שמטריפה אותי כבר כמה ימים ולילות; מדוע גולף אר שטרם הזמנתי, אך נעול עליה במלוא העצמה, מגיעה בעיצוב בסיסי? (נשמע הזוי לרמה זו!) ללא גג פנוראמי, בעלת ריפודי בד ולא עור, ג'אנטים 18 ולא 19, ללא חיישנים ועוד, ע"פ עלון המפרט שנלקח מאולם התצוגה. זה עדכני בכלל? תקף גם למודל שנת 2016?
הודעה אחרונה מאת ilyakud24, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מדובר בחבר שב-8 שנים האחרונות נהג במאזדה 2. הפולו תפסה את עינו משום רמת הגימור הגבוהה שבה ואיכויות הנסיעה שלה. הוא מעוניין ברכב פרקטי, מרווח, שייקח אותו באמינות מ-A ל-B. משום שהורגל באמינות המופלגת של מאזדה, הצעתי לו לבחון את ממשיכת הדרך של הרכב שבבעלותו, שזכתה לשדרוג משמעותי בגזרת איכות החומרים. היא לא עברה אצלו את מבחן אולם התצוגה, כי הפולו לשיטתו עדיין מפגינה עליונות בתחום זה ולמען האמת – כך על פי ביקורות – גם בכל הקשור לאיכויות הנסיעה (בידוד רעשים, שיכוך ונוחות מושבים). יש לציין שהוא ישב גם בפאביה, ממנה התאכזב מאד (שוב, איכות חומרים) והאיביזה - על אף מחירה הקורץ והשדרוג שקיבלה לאחרונה - עדיין לא מצליחה להדיח את הפולו מראש הפירמידה לדידו. מכיוון ששאר תו…
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שכן קשיש יקה בן 83 החליט למכור את רכבו. מדובר בפיז'ו 308 אוטומט עם 120 כ"ס מודל 2009, יד ראשונה כמובן. הקשיש נהג פעם בשבוע לסופר ופעם בחודש לביקור צאצאיו בעיר קרובה. הרכב הגיע לאחר 6 שנים מפרכות לנסועה של 12,000 ק"מ. לדברי הקשיש כל שנה לפני הטסט הגיע למוסך היבואן שרודר בירושלים לטיפול שנתי ועשה מה שאמרו לו. לדבריו ב - 6 השנים 0 תקלות למעט פעם יחידה לפני שנה שהמצבר המקורי תש כוחו לאחר 5 שנים. הרכב נראה מבפנים ומבחוץ חדש לגמרי. לבקשתי הנפיק לי היסטוריית טיפולים מהמוסך שלו. לי לא נראה משהו חריג. האמנם ? נהגתי ברכב - נוסע היטב, לא נראו או הורגשו שום בעיות. האם עקב הנסועה הנמוכה יש מה לדאוג? האם יש צורך ביישור קו כלשהו? לא ראיתי שאי פעם הוחלף הטיימינג.…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
הי חברים, אנו מחפשים קיה סול כמחליפה לרכב השני בבית, מקווה שתוכלו לעזור מעט במספר שאלות (מזהיר מראש, מכוון למבינים ברכב). נראה שבאתר יד2 ישנו בלבול ברמות הגימור והמנועים אשר מוצעים לסול.. באתר יד2 מצויין בשנתונים 2011-2013 (כולל) שמוצעת הסול ב2 רמות גימור EX (רמת הגימור הגבוהה יותר, אינני מתייחס כרגע לרמת הגימור LX הנמוכה יותר) אחת בעלת 126 כ"ס והשניה בעלת 140 כ"ס. האם הנתון הזה נכון? מדובר באותו הגיר ובאותו הרכב לכאורה? (שואל, מכיוון שלהבנתי רק לאחר מתיחת הפנים ב2013 נכנס המנוע בעל 140 כ"ס ותיבה בעלת 6 הילוכים). כמו כן, באילו שנתונים\רמות גימור קיימת דיבורית BT? הנעה ללא מפתח? אילו עוד תוספות קיימות ובאילו רמות גימור\שנתונים? אשמח לחוות דעת והמלצות …
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- 5 תגובות
- 887 צפיות
תודה רבה
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבת שלום, אשמח לעזרתכם, רכב חדש לדודתי מהג'יפונים יונדאי טוסון או ניסן קשקאי. כ 15,000 ק"מ בשנה, נוח, מאובזר ובטיחותי ככל האפשר.
הודעה אחרונה מאת adel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
טוב ישבתי וחיפשתי והגעתי למסקנה שאני רוצה איביזה. להבנתי זה רכב אמין, כייפי לנהיגה (בהשוואה לרכבים אחרים באותו מחיר [עד 40K עם חרגיה קטנה]), יחסית חסכוני, בטיחותי (4 כריות אוויר להבנתי, 5\5 ביורונקאפ). אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב - מחלות למיניהן, על מה לשים לב כשאני הולך למוכר וכדומה. כמו כן הבנתי שהרכב נחשב גניב - עד כמה זה משפיע על הביטוח של הרכב? תודה והמשך יום נפלא!
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- 4 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! לפני שנתיים בדיוק פתחתי אשכול כזה בשביל דוד שלי מאז הוא בחר ב SX4 ונהנה ממנה עד היום. הוא החליט שהגיע הזמן להשתדרג אז ככה 2 המכוניות שמתמודדות על הכיס שלו הן הויטרה והקרוסאובור. מה אתם אומרים, על איזה רכב הכי כדאי ללכת? מהן היתרונות והחסרונות היחסיים של המכוניות הללו? תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 905 צפיות
שלום לחברי הפורום, ברצוני לקנות רכב חדש לשימוש פרטי מחפש אוטו קטן ,נוח לחנייה,תיבת הילוכים אוטומטית ובעל צריכת דלק טובה התקציב הוא כ70-80 אלף . מתלבט בין מיצבושי ספייסטאר מהיבואן ב73 אלף לבין מזדה 2 בליסינג בסדר גודל של המחיר הזה לגביי הספייסטאר רציתי לדעת האם צפוייה ירידת ערך דרסטית בעקבות חוסר ביקוש אם וכאשר ארצה למכור. אשמח לתגובות לגביי שתי המכוניות הנ"ל ואם למישהו יש המלצה למכונית שעונה על הקריטריונים טל
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 646 צפיות
שלום חברים. אני שוקל לקנות שברולט קרוז 2011. מחיר אחרון שקיבלתי הוא 40. יד שנייה, 127 אלף קמ. אני לא מכיר את הרכב בכלל וחוץ משמועות על צריכת דלק לא שמעתי כלום. אודה לכם לחוות דעת ואם כדאי ללכת על זה, מבחינת צריכת דלק, תקלות, טיפולים וכו..תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ronshul, -
-
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות את אחד מהרכבים האלה דיזל שנת 2008 1 ראיתי שיש גם אוטומט וגם רובוטי וגם DSG מה כדאי 2 עלויות תחזוקה וזמינות חלקים 3 מחיר ביטוח 4 מה הכי חסכוני והכי מומלץ תודה רבה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 616 צפיות
שלום לכולם צריך המלצה על רכב אמין וחסכוני עד כמה שניתן עם אפשרות לידני במחיר של עד 20K ש"ח. הכיוון היה פיאט גרנדה פונטו, פיג'ו 206 או שברולט אבאו האצ'בק, אך אני לא יודע מה רמת האמינות שלהם.
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב טוב ומאתגר. אני מעדיף רכב ספורט אבל גם רכבים שהם "מפוארים" וחזקים יכולים להיות אופציה. עדיפות להנעה אחורית (לא חובה), עדיפות ל-3 דלתות (לא חובה). כרגע האופציות שעומדות על הפרק : Mazda mx-5 NC Lexus IS250 Premium VW Scirroco אשמח לקבל חו"ד על הרכבים והמלצות נוספות. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן. אני מעוניין לקנות רכב מיני\סופר מיני וקצת הלכתי לאיבוד מרוב המבחר שיש. הדרישות מהרכב, לפי סדר חשיבות, הן כאלה: רכב אוטומטי בלבד. אמינות - שתראה כמה שפחות מוסך. מחיר - 45+- גודל - אני גר בתל אביב, וחנייה זאת מילת המפתח אז אני מעדיף רכב קטן, אבל אני לא רוצה להרגיש שאני נוהג בפחית שימורים, אז גם סופר-מיני טובה (אם קיים דבר כזה), וגם מיני, אפשריות. שנה - מעדיף רכב חדש בשביל לחסוך טיולים למוסך, מהמחקר הלא רציני שעשיתי נראה לי שבאיזור שנת 2010 יתאים, אבל זה גמיש. נוחות - ברור לי שברכבים כאלה נוחות זה יחסי, אבל רק לא מתחתית הסולם - שפשוט לא ירגיש קלסטורפובי או שהרכב בנוי מבקבוקים ממוחזרים. מעדיף שיהיה אפשרי לנסוע על 110-120 בלי שהמנוע יצעק. הרכבים…
הודעה אחרונה מאת coavi, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 755 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Roy Benita, -
- 2 תגובות
- 508 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Roy Benita, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 850 צפיות
טוב החלטתי, אני מעדיף להגדיל את התקציב ל 40K ולקנות רכב כמה שיותר חדש. אין לי בעיה עם ידני. אני מחפש אמינות, חיסכון בדלק, בטחון ויופי. עדיפות לרכב קטן (אני לבד, ורוב הפעמים נוסע לבד). אפשר המלצות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,482 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- PASHUT
- FROGIE
- אוטו קטן
- Stav132
- flytomars
- BoazB11
- elibaba
- shai82
- רכוב כעומד
- NickName1
- razi_pazi
- ModChiP