Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה לי שאתם יורדים חזק מידי על הקורסה.. בחו"ל לא קטלו אותה כפי שעשו בארץ, היכן שהתמקדו יתר על המידה ביחידת ההנעה. נכון, היא לא מציבה רף חדש לקטגוריה ולא מביאה בשורה כלשהי, אבל היא בהחלט מיישרת קו עם הטובות שבה כך שנכון לרגע זה היא נמצאת בחזית הקבוצה לצד מתחרות נוספות.

לא הייתה לי בעיה לתת את ברכתי לרכישת הפולו לולא הייתה מאובזרת בקמצנות למחירה, בסוף שנת הדגם שלה ועם מוניטין אמינות מפוקפק (ולא מדובר כאן על תקלות חשמל מרגיזות, אלא למערכת ההנעה).

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

ההשוואה היתה מול הקורסה ולא מול הפאביה

והתכוונתי שלקורסה ייקח יותר משלוש שנית!!!!! להגיע ל 100 קמ"ש מאשר לפולו, ויותר מ 4 שניות!!! להגיע ל 100 קמ"ש מול הפאביה

אז כן הפולו והפאביה חזקות משמעותית מהקורסה

פורסם

לא כתבת תקציב

במקרה זה, קטנות איכותיות יכולות להיות אאודי A1 , במוו 1 או אולי איזו מרצדס קטנה

אפשר גם למצוא לקסוס אם רוצים אמינות. אני בטוח שהוא יהיה מרוצה מהאיכות (אם כי, חוץ מהלקסוס, לא בטוח שמהאיכות)

ולגבי המנוע - זה לא ההאצה כמו זמינות הכח, או במלים אחרות - כשלוחצים על הגז, כמה המנוע מגיב והאוטו מאיץ.

למשל, אם נשווה סקודה ראפיד עם מנוע טורבו 1.2 ליונדאי i20 - לסקודה יש רק 90 כ"ס וליונדאי 100, אבל בכל מצב הסקודה תהיה מהירה יותר, בגלל זמינות הכח הטובה יותר (בעצם בגלל המומנט העדיף בכל סל"ד,בשילוב עם מערכת סבירה להעברת הכח לגלגלים, אבל זה כבר נושא בפני עצמו).

בתחום הזה הפולו תרגיש הרבה יותר זריזה בהשוואה לקורסה (אלא אם היו מייבאים איזה מנוע טורבו טוב לקורסה...)

כתבת שהיתה לו מאזדה 2, אז עם אוטו ששוקל פחות מטונה ומנוע 1500, קשה ללכת אחורה לאוטו יותר כבד ובעל מנוע פחות חזק.

פורסם
את היתרון של הפולו על פני הקורסה ניתן לתאר במילה אחת: מומנט. משום מה חשבתי שדיברת על הפאביה. מחילה.

אין לי מה לרדת על הפאביה כי זה הרכב שהזמנתי, מקבל אותה עוד שלושה שבועות :)

• תוכן חדש...