Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ישבתי וחיפשתי והגעתי למסקנה שאני רוצה איביזה. להבנתי זה רכב אמין, כייפי לנהיגה (בהשוואה לרכבים אחרים באותו מחיר [עד 40K עם חרגיה קטנה]), יחסית חסכוני, בטיחותי (4 כריות אוויר להבנתי, 5\5 ביורונקאפ).

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב - מחלות למיניהן, על מה לשים לב כשאני הולך למוכר וכדומה.

כמו כן הבנתי שהרכב נחשב גניב - עד כמה זה משפיע על הביטוח של הרכב?

תודה והמשך יום נפלא!

פורסם

תעריפי הביטוח לא זולים, וגם עלויות הטיפול אינן מהזולות.

תעריפי ביטוח תוכל לבדוק ב-Wobi

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לא נשמע מעולה..

יש הצעות אחרות שהן לא יונדאי I10 עד 45K?

בדקתי. מקיף עולה סביבות 6אלף. מצד שני מקיף על יונדאי I10 לדוגמא עולה סביבות 5.5K. לא נראה לי הבדל כל כך גדול..

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

תבדוק את עלויות הביטוח, גם בחברות הישירות.

לי יש פאביה, שגם נחשבת גניבה, היא בעצם אחות של איביזה - אותו מנוע וגיר. רק מרכב אחר.

לפני שקניתי בדקתי מחירי ביטוח, היו הצעות בשמיים והייתה הצעה אחת שפויה מאוד.

מחירי החלקים לא זולים, כמו בכל קבןצת פולקסוואגן, אבל המנוע 1400 מוכח ואמין, גיר רגיל - לא אמורות להיות תקלות. טיפולים לא הכי זולים אבל גם לא בשמיים.

הטיפול שכולל החלפת טיימינג יקר, בערך 2500 ש"ח ממה שביררתי, אבל עושים אותו פעם בכמה שנים טובות.

מצד שני אתה מקבל תמורה מעולה למחיר, רכב בן 4 בערך, די מרווח ודי חזק, בערך ב 40-45 אלף ש"ח. לדעתי תמורה מעולה למחיר.

הייתרונות עולים על החסרונות. לדעתי.

תבדוק גם את הפיאט פונטו evo.

פורסם

תודה רבה!

אני אבדוק ישירות בחברות וכמו כן דרך סוכן ביטוח של אבא שלי.

פונטו איבו, לפי WOBI מקיף עולה 5.2K שוב לא הבדל גדול.

מה שמאוד מדאיג אותי שאיביזה נחשבת כרכב גניב, ואני דיי שוקל לוותר על המקיף ולהישאר רק עם צד ג'. האם זה כך גם בפונטו או שהיא פחות גניבה?

אני ממש נעול על האיביזה אבל קצת חושש ממחירי הביטוח וממחירי הטיפולים.. מניסיון עבר אכלתי המון קש ושרפתי המון כסף על רכב (ישן מאוד אומנם), ולכן יש לי פחד מסויים..

פורסם

עד לפני חודשיים היתה לי איביזה 1.6 ידנית מודל 2010 (אני הייתי יד ראשונה)

ביטוח על לי סביבות 4000 מקיף + חובה (היה הרבה יותר יקר לפני 3-4 שנים)

חוץ מטיפולים (יקרים) לא ראיתי מוסך, הידנית 1.6 היתה מאוד מהנה לנהיגה עם 105 כ"ס

תנסה לחפש 1.6 למרות שרוב הרכבים הידניים בשנתון הזה הם בנפח 1.4

פורסם

נראה לי מוגזם, אני חושב שעבור רכב חדש משלמים סביבות ה 5 אלף על מקיף + חובה.. אבל על איביזה בת 3-4 נראה ממש ממש מוגזם.

תשאל אותם לגבי מיגון, במידה ויש לך איתוראן סייב האם זה מוריד עלויות

פורסם

כל השוואות הביטוח אינן רלוונטיות לפני שמשווים את פרטי המבוטחים.

למשל: נהג חדש+צעיר ללא עבר ביטוחי יקבל מחיר שונה מנהג בן 30+ עם היסטוריה נקייה של שלוש שנים.

חובה+מקיף לפונטו איבו, 24+, עם היסטוריה שכוללת תביעת צד ג' של הנהג העיקרי עלה כ4500 ש"ח, אצל סוכן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

ronengr79

בחברה שבדקתי ביקשו קודן וכספת. אני מניח שרוב האיביזות כנראה יגעיו כבר עם קודן וכספת, אבל בכל מקרה זה סיפור של 800ש"ח חד פעמי. הבעיה זה הביטוח עצמו.

אני מחכה לטלפון מעוד חברה שאמרו שיחזרו אלי.. כמו כן בערב אצור קשר עם סוכן הביטוח של אבא שלי.

Murzilka

זה ברור לחלוטין. אני 26+, אבל יש לי רישיון קרוב ל 3 שנים, ואין לי ביטוח ברצף ב 3 השנים (היה לי עד אמצע 2014 ואז הרכב נמכר) - כנראה בגלל זה המחיר יקר. כמו כן מההודעה שלך אני מבין שיש לך פונטו איבו. אפשר חוות דעת על הרכב, כי הוא כנראה יהיה אופציה הבאה בהנחה ולא אשיג מחיר נורמלי לביטוח על איביזה..

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

הייתה פונטו איבו, החולפה לפני שנה לפיאט בראבו.

היינו מאוד מרוצים, החלפנו רק כי רצינו את תוספת הכוח של המנוע הגודש וגם האיבזור הנוסף שמגיע על הדרך.

את הסיכום אתה יכול לקרוא פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552497-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E20K-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%95-2010

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...