Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני ואמין וחסכוני עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

צריך המלצה על רכב אמין וחסכוני עד כמה שניתן עם אפשרות לידני במחיר של עד 20K ש"ח.

הכיוון היה פיאט גרנדה פונטו, פיג'ו 206 או שברולט אבאו האצ'בק, אך אני לא יודע מה רמת האמינות שלהם.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

לפי דעתי הפיאט עדיפה על הפג'ו ועל השברולט . גם הפג'ו נחמדה בגרסה הידנית , על השברולט לא הייתי חושב בכלל .

נסה גם גטס ידנית , אמינה מאוד ונוחה .

פורסם

הכי חיסכונית תהיה הפיאט פנדה,זולה לאחזקה ומאוד חיסכנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על השבי הייתי מוותר, למיטב זכרוני 1.5 כוכבים ביורו נ-קאפ (של אז). לא שהגטס הידנית, ברמת GLF, עם כרית אוויר אחת ובלי ABS, טובה.

לדעתי תבדוק יותר את הפיאטים

פורסם
הכי חיסכונית תהיה הפיאט פנדה,זולה לאחזקה ומאוד חיסכנית.

הפנדה נשמעת מעניינת, אבדוק את העניין :-)

על השבי הייתי מוותר, למיטב זכרוני 1.5 כוכבים ביורו נ-קאפ (של אז). לא שהגטס הידנית, ברמת GLF, עם כרית אוויר אחת ובלי ABS, טובה.

לדעתי תבדוק יותר את הפיאטים

בטיחות זה משהו חשוב שלא שכחתי לציין, במיוחד שאין דברים בסיסיים כמו ABS או 2 כריות אויר לפחות! השברולט ירדה מהפרק, תודה רבה :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...