Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 308 מודל 2009 עם 12,000 ק"מ - ממה להזהר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן קשיש יקה בן 83 החליט למכור את רכבו.

מדובר בפיז'ו 308 אוטומט עם 120 כ"ס מודל 2009, יד ראשונה כמובן. הקשיש נהג פעם בשבוע לסופר ופעם בחודש לביקור צאצאיו בעיר קרובה. הרכב הגיע לאחר 6 שנים מפרכות לנסועה של 12,000 ק"מ.

לדברי הקשיש כל שנה לפני הטסט הגיע למוסך היבואן שרודר בירושלים לטיפול שנתי ועשה מה שאמרו לו. לדבריו ב - 6 השנים 0 תקלות למעט פעם יחידה לפני שנה שהמצבר המקורי תש כוחו לאחר 5 שנים.

הרכב נראה מבפנים ומבחוץ חדש לגמרי.

לבקשתי הנפיק לי היסטוריית טיפולים מהמוסך שלו.

לי לא נראה משהו חריג. האמנם ?

נהגתי ברכב - נוסע היטב, לא נראו או הורגשו שום בעיות.

האם עקב הנסועה הנמוכה יש מה לדאוג?

האם יש צורך ביישור קו כלשהו? לא ראיתי שאי פעם הוחלף הטיימינג...

האם כדאי לשלם לו את המחיר שהוא מתעקש - מחירון + 20% = 50,000 ש"ח ?

מצרף את הסטוריית הטיפולים . טיפול אחרון ביוני השנה.

20151201_112840.jpg20151201_112857.jpg20151201_112907.jpg20151201_112917.jpg

פורסם

לפחות לפי מחירון יד 2 מחיר בסיס לדגם זה 43,500. בשיקלול חודש עלייה, יד ראשונה פרטית וקילומטראז' של 12,000 מחירון יד 2 לרכב בנתונים אלו הינו 51,700...כלומר 20% מעל למחירון הבסיס.

כדאי ?

פורסם

זכור לי שרשור כזה מלפני כמה חודשים.

הצחיקה אותי אז ההסתכלות על חצי הכוס הריקה של רכב שנסע מעט מאוד. נכון שאפשר למצוא בזה חסרונות אבל הם שוליים בהשוואה ליתרונות.

"איפה הרכב היה חונה?" נו באמת.....

אם הרכב היה לטעמי אז אני חושב שלשלם מחירון משוקלל זה בהחלט סביר.

שלא יקשקשו לך שלא יהיו עליו הרבה קופצים. הוא צריך קונה אחד. ואם מה שאתה מחפש זה רכב משפחתי, יד ראשונה, עם מעט מאוד ק"מ ומטופל ע"פ הספר ב 50,000 ש"ח אז חשוב שתדע שהמצאי לא כזה גדול.

פורסם

ממליץ לרכוש את הרכב שטופל כראוי

במוסך היבואן בהתאם למחירון המשוקלל.

במיוחד ולדבריך הרכב נראה מבפנים ומבחוץ כחדש לגמרי.

פורסם

המגיבים פה כיסו כמעט את כל השקשת הדעות/הסטיגמות האפשרית, בכל הזאת נותרו כמה דברים להוסיף:

שאל את עצמך:

1) אם הרכב הזה לא היה קיים, האם הייתי מחפש רכב בגודל והתקציב הזה?

2) אם התשובה לשאלה 1 חיובית, האם בדקת מהן האלטרנטיבות בתקציב הזה?

3) אם התשובה לשאלה 1 שלילית - תחשוב מה היית רוצה לרכוש לו הרכב הזה לא היה על הפרק.

עוד כמה נקודות:

1) קח בחשבון שם תשלם את הסכום המבוקש סביר להניח שכשאתה תמכור לא תקבל שום תוספת למחירון (וכנראה שגם מחירון לא תקבל)

2) נסיעות קצרות גורמות לבלאי גבוה יחסית במנוע בגלל חוסר שימון, שגם אם כרגע לא נראה לעין, ייתכן שיצוץ בשלב כלשהוא.

3) מדובר בדגם די סתמי של פג'ו שאני מתקשה למצוא לו נקודות זכות מעבר לתמורה טובה למחיר (שממש לא קיימת במקרה דנן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

+1 למה שzvit רשם

תכל'ס אם היו שם עוד כמה עשרות אלפי קילומטר - אף אחד לא היה עושה פוק לכיוון שלו, את כמות האנשים ששאלו בפורום על 308 בחודש האחרון אפשר לספור על יד אחת.

(ואת כמות האנשים שייעצו להם לקנות 308 כששאלו איזה משפחתית כדאי לקנות ב50K אפשר לספור על יד אחת של מישהו קטוע ידיים)

הבנת את הרעיון אני מקווה

הזקן קצת עף על עצמו כי זה רכב שכמעט לא נסע וגם שמור לכאורה, אבל צריך לזכור שעדיין מדובר בפיז'ו ויגיד תודה אם יתנו לו מחירון.

משוקלל 20% מעל? הצחקת אותי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אל תסתנוור יותר מדי מהקילומטראז'.

קילומטראז' נמוך מאוד זה נחמד, אבל יש הרבה יותר אופציות אחרות גם במצב מעולה עם קילומטראז נמוך.

ההורים שלי קנו לא מזמן יונדאי טוסון 2008 עם 50 אלף קילומטר. מה אני אגיד לך? הרכב חדש לגמרי. מרגיש מעולה.

האם אותו יונדאי היה מרגיש טוב יותר עם 12 אלף קילומטר? בספק.

בקיצור, אין מה להנעל על הרכב הזה, במיוחד בגלל שהוא לא רכב סופר מוצלח, כול שכן במחיר המגוחך שאותו בעלים דורש. אני חושב שאשכרה אפשר למצוא את אותו רכב עם קילומטראז סטנדרטי בפי 2(!) פחות ממה שהוא דורש.

פורסם

תלוי מה הפער בין המחירון הבסיסי למחירון המשוקלל.

אם הפער קטן יחסית, אז אפשר לחשוב על מחירון משוקלל.

אם זה מעלה את המחיר בפער ניכר, אז צריך למצוא פשרה באמצע.

מה שבטוח, זה לא רכב שיימכר ב - 20% מעל המחירון.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם אתה לא לחוץ, או לא מפחד ״להפסיד״ את הרכב. תן לו להתבשל קצת.

סע ללובינסקי טרייד - יש שמה לא מעט 308 כחדשות במחירים מעולים פלוס שנתיים אחריות.

אז נכון, אין רכב עם 12 אלף ק״מ. אבל אני קניתי 2010 עם 45 אלף ק״מ ולא במחירון.

• תוכן חדש...