Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות את אחד מהרכבים האלה דיזל שנת 2008

1 ראיתי שיש גם אוטומט וגם רובוטי וגם DSG מה כדאי

2 עלויות תחזוקה וזמינות חלקים

3 מחיר ביטוח

4 מה הכי חסכוני והכי מומלץ

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

שני רכבים שונים,

הפיקאסו בדיזל נדירה מאוד בשנתונים האלו, יותר קטנה משמעותית מהקיה (כמובן שיש יתרונות וחסרונות לכך, האם רוב הזמן הרכב בתפוסה מלאה? כמה נוסעים ברכב בדרך קבע?איזור מגורים חניה וכו').

הגיר של הסיטרואן הבנזינית רובוטי ולא כ"כ נעים,

האמינות שלה לא בשמים, זמינות חלפים טובה מאוד, היא מרווחת ביחס לגודל החיצוני (המושבים האחוריים צפופים), ונוחה לנסיעה.

הקיה גדולה משמעותית, בזבזנית גדולה בסולר, האחזקה שוטפת יותר יקרה, אבל גם נוחה וסה"כ אמינה.

פורסם

כנהג תיירות לשעבר יצא לי לנסוע על 2 הרכבים הללו בגרסאת הדיזל, הפיקאסו למרות שאני שונא צרפתיות, הפתיעה אותי דווקא בנסיעה לא רעה ומאוזנת אבל יש לה הנדסת אנוש מחורבנת שלוקח זמן להתרגל אליה , היא די מרעישה ,השורה השלישית של המושבים מאד לא מהודקת (כנראה בגלל המנגנון קיפול) וצפופה יחסית, והדבר שהכי חירפן זה המון המון תקלות ( בעיות חשמל, בעיות במנוע ו

antipollution faulty שנדלקת כל הזמן

) מבחינת אמינות הקיה קרניבל עדיפה בהרבה, זאת מכונית שאם אתה נותן לה טיפול שוטף בזמן היא לא תבאס אותך ותיסע חלק לאורך שנים, גם המושבים נוחים ורחבים(מה שבא קצת על חשבון תא המטען שהוא קטן יותר מזה של הפיקאסו), ויש לה פשוט הרבה כוח במנוע שמאד מורגש בנהיגה עצמה, הקיצר הייתי הולך על הקרניבל מהרבה סיבות שהעיקריות הן האמינות והנוחות

פורסם

אחי הגדול היה בהתלבטות דומה לשלך. משיחה עם בעלי מוסך VAG נאמר לו שאם הוא קונה טוראן - רק גרסת דיזל שנחשבת לאמינה.

בסופו של דבר רכש FORD SMAX והוא מאוד מרוצה מהרכב, אצלו כבר משהו כמו שנתיים (הרכב שנת 2010).

פורסם

ערב טוב,

תודה על תשובתכם.

נראה שכולם ממליצים על הקיה קרניבל, הסיבה שאני מתלבט עליה כיוון שהיא בזבזנית בדלק ויקרה.

האם מישהו יוכל להמליץ לי על רכב נוסף בקטגוריית ה7 מקומות שהוא אמין, חסכוני ופחות יקר? עדיפות לדיזל...

אשמח לתגובתכם

פורסם

עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה התקציב?

רכב עם 7 מקומות הכי זול ויחסית חדש זה רנו לוגאן.

אבל כאן יש הרבה פשרות וקושי למצוא אחד במצב שמור. לזכותו יאמר שמדובר ברכב מרווח ל 7 נוסעים בוגרים.

רכב דיזל מומלץ זה רנו גרנד סניק dci או שברולט אורלנדו. אלה יקרים יותר מפיקאסו 2008 דיזל.

דיזל יותר ישן - יש את קרניבל עד 2007 או יונדאי טרג'ט. אבל בלתי אפשרי למצוא אחד משני אלה עם קילומטראז' שפוי.

אני ממליץ לכם על רנו גרנד סניק dci במסגרת הגדלת התקציב. רכב חסכוני, נוח ואמין. גם אורלנדו ראוי ביותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש כמה גרנד סניק דיזל ביד 2. תגדיר רנו גרנד סניק מ 2012 ותסתכל על כל מה שבא עם מנוע 1500 סמ"ק.

עדיין לא רשמת מה התקציב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני במקומך הייתי שוקל שברולט אפלנדר ומסב אותה לגז. לאחותי יש כזו עם קרוב ל 200000 ק"מ שעברה הסבה לגז,

אחלה רכב שבעולם. נוח, מרווח, אמין, מאובזר ובאמת אני חושב ששווה לך לשקול את זה.

פורסם

שלום רב!

ראיתי את השרשור והתגובות

והבנתי שאתה מחפש בעיקר דיזל.

אני ימליץ לך מהכיוון שלי שהייתי באותו חיפוש כמוך ופשוט החלטתי ללכת כנגד ההמלצות וה"השמצות".

בחרתי בסיטרואן c4 picasso.

שנת 2008 מנוע 2000סמ"ק אוטומט.

מה שיש לי לומר עליו שהוא פשוט רכב מפנק! נהנה מכל נסיעה אפילו הכי קצרה.

ופה בא אבל...

כמו בכל רכב של היום אם תפנק אותו ותטפל בזמן הוא ימשיך לפנק אותך לאורך זמן.

לסיכום אם תמצא רכב כזה .. אתה תהנה מאוד!

וגם נכנס לך בתקציב כולל טסט וביטוח ועוד עודף לדלק.

(שלי עלה 37k₪ עם 90kק"מ)

תחפש טוב! תמצא!

בהצלחה!

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני במקומך הייתי שוקל שברולט אפלנדר ומסב אותה לגז. לאחותי יש כזו עם קרוב ל 200000 ק"מ שעברה הסבה לגז,

אחלה רכב שבעולם. נוח, מרווח, אמין, מאובזר ובאמת אני חושב ששווה לך לשקול את זה.

שלום איתמר,

אני קורא אדוק (ושקט) פה בפורום כבר תקופה ארוכה.

אני היום מחפש לקנות רכב 7 מקומות, גדול ומרווח, אמין, ובטיחותי. ברור לי שכל אופציה שלא תהיה תאכל דלק כך או אחרת ולכן המחשבה היום היא קניה והסבה לגז. היות והנסועה השבועית שלי עומדת על כ ~650 ק"מ (97% בינעירוני)בחשבון פשוט אני מחזיר את עלות ההסבה (כ 10K) בתוך כחצי שנה.

האופציה המובילה מבחינתי היום היא האפלנדר, שנתונים 2006-2008.

רציתי לשאול, מהיכרותך הקרובה:

1. כמה אותך ובעלה מצליחים לחסוך מאז שהסבו לגז?

2. מה בערך העלויות הנלוות (ביטוח, טיפולים, טיפולים ייעודיים למערכת גז, וכד')?

כל פיסת מידע ממש תעזור לנו לקבל החלטה חכמה..

תודה רבה!

פורסם

בוקר טוב,

קשה לי להגיד לך כמה הם חוסכים אבל מבחינת דלק הם משלמים משהו כמו 1000 ש"ח לחודש על גז ומעט בנזין אבל הם גם נוסעים לא מעט בתוך העיר מה שמגדיל כמובן את צריכת הדלק.

מבחינת עלויות טיפולים אני לא יודע בדיוק אבל הבנתי מהם שהטיפולים לא כ"כ יקרים לעומת רכבים אחרים שהיו להם.

מציע לך להתקשר לכמה מוסכים של UMI ולשאול כמה עולים טיפולים, אולי יוכלו לתת לך סדר גדול של מחירים.

מבחינת ביטוח הבנתי שהוא קצת יקר כי הרכב גניב, ככה אמרו להם לפחות (היו אפילו חברות שלא היו מוכנות לבטח את הרכב כלל).

• תוכן חדש...