Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקראת רכישה לאון 1.8 t ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתון 2010. דגשים מיוחדים? חשבתי ללכת קודם לרון ואם יהיה צורך אחרי זה למכון בדיקה כמו קומפיוטסט. מכוני בדיקה אחרים באיזור ראשון/ תא גם יועילו. תודה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ממליץ לך לבדוק בדינמומטר ברח' השלושה בתל אביב. (זה גם די קרוב לרון)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לבדוק שהרכב עבר החלפת מותחנים של הטיימינג,ושהמנוע לא שורף שמן!

לפני שבועיים מכרתי את שלי,והבדיקה נעשתה בדינמומטר גם.

פורסם
לבדוק שהרכב עבר החלפת מותחנים של הטיימינג,ושהמנוע לא שורף שמן!

לפני שבועיים מכרתי את שלי,והבדיקה נעשתה בדינמומטר גם.

בדיקת שריפת שמן ע"י בדיקת טיפולים? אם הרכב מטופל בכמה מוסכים? מותחנים לא נראה לי שהוא עבר. כמה עולה בדיקה שם?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לי יצא להיות בדינמומטר, ולא יצאו הכי מקצועיים (יותר מידי כסתחים ועוד המצאה שהפילה עסקה, מה שלא היה קיים ולא נברא ב-2 מכוני בדיקה אחרים ולא במוסך יבואן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוחלף טורבו במסגרת אחריות לפני שנתיים עקב נסיעה ללא שמן. שווה להמשיך לבדיקה או לשחרר?

• תוכן חדש...