Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אל תאמין למי שכותב שלמכונית מנהלים ספסל אחורי רחב. הרבה פעמים זו אשלייה אופטית. הכי טוב לבוא עם הכסאות או עם סרגל. אני להפתעתי גיליתי שהמונדיאו מבפנים הינה צרה כמו כל משפחתומטית .הרבה ריפוד... רק הסרגל קובע. לא שמועות. מי שטוען אחרת שיביא מרחק אפקטיבי בס"מ . כלומר בקיזוז ידיות ושאר אלמנטים שמפריעים לכסא תינוק. ולכל משפחה כסאות קצת שונים. לחלופין אפשר לנסר כסאות תינוק (לא מומלץ)או לקנות אחרים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אל תאמין למי שכותב שלמכונית מנהלים ספסל אחורי רחב. הרבה פעמים זו אשלייה אופטית. הכי טוב לבוא עם הכסאות או עם סרגל. אני להפתעתי גיליתי שהמונדיאו מבפנים הינה צרה כמו כל משפחתומטית .הרבה ריפוד... רק הסרגל קובע. לא שמועות. מי שטוען אחרת שיביא מרחק אפקטיבי בס"מ . כלומר בקיזוז ידיות ושאר אלמנטים שמפריעים לכסא תינוק. ולכל משפחה כסאות קצת שונים. לחלופין אפשר לנסר כסאות תינוק (לא מומלץ)או לקנות אחרים.

מסכים שחייבים למדוד, אבל לא רק הסרגל קובע, אלא גם מבנה הספסל עצמו (נמוך/שקעים/הגבהה באמצע/משענת גב גרועה באמצע).

פורסם

אפשר בעזרת הסבלנות למצוא גרנד סניק דיזל בת 3. יש בה את כל מה שאתה מחפש - מרחב פנים, חסכון, בטיחות, נוחות וכן-כן, גם אמינות.

גרנד סניק בנזין לא חסכונית - 1:8 משולב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה חברים, עזרתם מאוד.

כרגע נראה לי שנלך לכיוון המשפחתומטיות (:lol: אהבתי את הכינוי הציני) ונקטין את המושבי בטיחות קצת.

הדבר הכי חשוב זה שאני לוקח סרט מדידה ויוצא לעשות שיעורי בית.

נחזור עם תובנות.

תודה רבה על העזרה.

• תוכן חדש...