ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, אני עומד לקנות איביזה 2012 דגם רפרנס יד 1 מליסינג. (מחירון 57K אך אני רוכש ב51K) הרכב נסע 40K ק"מ וכרגע נמצא בהשבחה בUMI. הבחור לא מתחייב אך מתקן צמיגים ומרכב, להלן הבדיקה: מנוע- בלוק מנוע, נזילת שמן,רעש אביזרי מנוע. קירור- קורוזיה/אבנית/סתימות. מתלה קדמי לתקן בולמי זעזועים בלאי יתר פנימי- תיקון מראות פנים וחוץ, פגיעה מאחור, דופן שמאל, תא מטען, מעיכות, פח אחורי מעוך, פגוש, צבע, שריטות. חשמל- פנסים אחוריים. אני מכיר את הכסתחים של קומפיוטסט אך הבחור מתחייב מנוע גיר שילדה שתקינים. השאלה אם זה לא מריח כמו חתול בשק? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת שגיא 601, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב מתלבט בין רכישת סקודה אוקטביה ספייס (סטיישן ) 1.4 חדשה מהיבואן,לבין מיצובישי אוטלנדר הדגם החדש 5 מקומות INVITE (הדגם הזול) 0 קילומטר מליסינג אישתי תהיה הנהגת העיקרית ,בעיקר בתוך העיר וגוש דן ,יש לנו צורך בתא מטען גדול (ציוד לצורך העבודה שלה) מדי פעם טיולים בסוף שבוע פעמיים בשנה טיול שבילים , נוסעים כ 15-17 אלף בשנה לטובת הסקודה -צריכת דלק ביצועי מנוע מחיר זול יותר 135 קצת פחות גדולה מהאאוטלנדר לטובת המיצובישי-מרווחת יותר, מאובזרת יותר, מולטימדיה , מובילאי מאד חשוב לי תחזוקה ,אמינות וצריכת דלק -רוצה לתדלק ולטפל בזמן בלי הפתעות. הסקודה עולה 135 , המיצובישי 140 אלף (0 קילומטר מליסינג) על הכביש הסקנדל האחרון עם VW שהגיע גם למנועי בנזין והודעות קודמ…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, קיבלתי הצעה לרכישת סיטרואן C4 שנת 2011 . 35000 ק"מ יד ראשונה מפרטי ב-50 אלף ש"ח (ממגרש מכוניות וכולל גם אחריות של שנה על הרכב). אשמח לקבל את חוות דעתכם על הרכב מבחינת אמינות צריכת דלק תקלות נוחות וכו". וכמו כן האם העסקה כדאית ? תודה רבה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
אהלן! אני מחפש רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות יחסית על בסיס יומי (עד חצי שעה לכיוון) ונסיעות מזדמנות פה ושם, עם מספר העדפות (בסדר יורד): אמין - ולכן מעדיף ידני. בטיחותי ברמה סבירה (כשגם ABS ו2 כריות אוויר יספיקו, הרכב לרוב יאכלס 1-2 אנשים). חסכוני בדלק (גם פה לידני יש יתרון). נושא המראה והאיבזור לא בעדיפות, וגם נושא הכוח והנוחות פחות משמעותי מבחינתי, אם כי הוא יתרון. התקציב הוא בין 20 ל-30 אלף, כשבתחום התחתון ראיתי שיש את הפיג'ו 206, ובתחום העליון יש הסוזוקי אלטו ושברולט ספארק. האם יש המלצות על אחת לעומת האחרות? או על רכב אחר לגמרי? הצעות, רעיונות, הערות? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים שלום. המודל המיועד הוא 2008/9. שני ילדים בבית, גילאים: 4, חצי שנה. מידי פעם צריך להעמיס ציוד כשאני לבד באוטו כך שדלת חמישית ויכולת לקפל מושבים אחוריים היא חשובה. אני נוטה למזדה בגלל שיש הילוך נוסף ביחס לסובארו. - האם המושבים האחוריים מתקפלים בשניהם? - האם אפשר לחבר וו גרירה לשניהם? (מבחינת אורך חיים של גיר והסחיבה של האוטו) אשמח לשמוע כל דעה או טיפ. תודה, אבי
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני קניית שברולט קרוז חדשה בעסקת ליסינג, אשמח לקבל מידע אמיתי אודות צריכת הדלק של הרכב. כיום נוסע על I20, ממוצע 1/12. 75% נסיעה עירונית. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי. אז אחרי שהתלבטתי בין רכבים זולים יותר(קרניבל וטראג׳ט), הבנתי שאני צריך להשקיע קצת יותר. הצורך: משפחה בת 6 נפשות, ילדים בגילאים קטנים. נוסע כ1500 חודש הרוב בתוך העיר. תא מטען סביר גם במידה וכל ה7 מקומות בשימוש. יש מצוקת חניה באיזור בו אני גר אבל כנראה שזה בכל מקום. התלבטתי בין טראגט דיזל 2007, לבין פיקאסו, אבל לאחר קריאה כאן הבנתי שהפיקאסו זה להיכנס עם ראש בריא למיטה חולה +גיר רובוטי מעצבן. לעומת זאת ורסו למשל, גם מתחיל מ75 אלף וגם תא מטען מזערי. אנא המלצתכם.
הודעה אחרונה מאת i.s., -
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
שלום, אני שוקל לקנות מיצובישי לנסר בגרסת הספורט הידנית בעלת מנוע 2.0, רציתי לשאול האם החלקים יקרים יותר? נאמר לי שרק החלקים הקשורים במנוע וגיר יקרים יותר, וכל השאר סטנדרטיים (ביחס לגרסת 1.6 האוטומטית כמובן) האם זה נכון? אשמח אם מישו יודע לתת לי יחס נגיד מחיר של פחות או יותר פי 2 מהרגיל בנוסף הבנתי שחלקי חילוף מסוימים ניתן להשיג רק ממיצובישי, כיוון שהדגם לא נפוץ בארץ והוא לא לגמרי כמו ה1.6 לדוגמא קלאץ' תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת אביב משעל, -
היי חברים, רציתי לשתף אותכם בעניין לגבי מכירת הרכב שלי ולקבל את דעתכם. לפני שבוע מכרתי את הרכב שלי הפרטי לאדם פרטי. הוא קנה את הרכב בלי לקחת אותו לבדיקה מבחירה שלו. ביצענו העברת בעלות כמו שצריך והוא כבר שילם לי והכל בסדר. היום הוא התקשר אלי אמר לי שהוא לקח את הרכב למוסך, יש בו בעיה מסויימת שעולה 1500+ שקל ושהוא רוצה שאני אשתתף בזה. אמרתי לו שהוא בחר לקנות את הרכב ללא בדיקה, שאני לא ידעתי על הבעיה שהוא מדבר עליה. ושזה בכלל לא עניין שלי ושזה אחריות שלו. הוא התחיל לבקש שאני אשתתף וכל זה ועמדתי על שלי שזה לא עניין שלי וזה באחריות שלו והוא קנה את הרכב ללא בדיקה ולקח את הסיכון. אחרי זה הוא התחיל להגיד לי שהוא הולך לבטל את ההעברת בעלות (לא נראה לי שזה אפשרי …
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אני רוצה לרכוש רכב משפחתי התקציב הינו בין 40K ל 50K להלן כמה אופציות שהציעו לי בחברות השונות: B3 sedan 2010 , עם 115000 קמ - מחיר 42000 מיצובישי לנסר 2010 1.6L , עם 100000 ק"מ - מחיר 44000 מיצובישי לנסר 2010 1.8L , עם 60000 ק"מ - מחיר 53000 קיה פורטה 2011 LX 1.6L, עם 102000 ק"מ - 51000 אני מחפש רכב אמין שישרת אותי מס' שנים (5-7) קדימה בשקט ללא תקלות. אנחנו לא נוסעים הרבה - כ 6000 ק"מ בשנה... הוא משמש בעיקר לאישתי לנסיעות להקפצת הילדים ולעבודה, אבל יכול להיות שבעתיד הוא יהיה הרכב העיקרי שלנו (שינויים צפויים במקום העבודה) תודה מראש על העזרה. אהרון
הודעה אחרונה מאת רביד שמש, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום , נעזרתי בכם כדי לקנות את הרכב שלי וכעת אני מתעניין ברכב נוסף לאשתי. הדרישות: אמור לקחת אותה לעבודה וחזרה - 5 דקות הלוך ו5 דקות חזור כל יום. אין שימוש אחר. אוטומטי בלבד. חשוב לנו שזה יהיה רכב אמין שעובר טסטים בקלות בלי בעיות פליטה וצרות אחרות. תקציב נמוך מאוד 7-10 אלף . כמו כן תחבורה ציבורית ואופניים לא באים בחשבון תודה רבה למומחים
הודעה אחרונה מאת amit190, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 978 צפיות
שלום לכולם, היום מכרתי את הסוזוקי גראנד ויטרה שהייתה לי, סה"כ הרכב מעולה ממש נוח על הכביש ואיכות חומרים ברמה סבירה פלוס ( היה לי את הדגם המפואר עם המושבי עור, קסנון וכו'). בכל מקרה מכרתי את הרכב בגלל צריכת דלק נוראית של ממוצע 1/7 ואני עכשיו מחפש משהו יותר קטן ופרקטי וכמובן חסכוני. התקציב שלי עומד כרגע על 55K +- והחלטתי ללכת כל ואגית. אז ההתלבטות שלי היא תכלס בין הפאביה לאיביזה ונוטה מאוד לפאביה בגלל שאני אוהב יותר את הצורה שלה. רציתי לדעת את דעתכם על הפאביה בשנים שציינתי מבחינת איכות נסיעה ( גם במהירות 130+), מבחינת איכות חומרים, ובכללי תצרוכת דלק וטיפולים שוטפים ( לא שולל ידני). והשאלה העיקרית שלי מה דעתכם עליה לאומת האיביזה המתחרה ( גם מנוע 1.2 גודש). מה …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
שלום, אני עומד לקנות רכב יד שניה עד 70,000 ש"ח (חשבתי על מזדה 3 שנת 2007 מליסינג) רציתי לדעת האם בעקבות המעבר לשנה החדשה, תהיה ירידת ערך של המכוניות הישנות בכ-10% או שזה קורה הדרגתית במהלך השנה. או במילים אחרות - האם כדאי לי לחכות לינואר או שהמחיר יהיה דומה למחיר בדצמבר ? תודה מראש, אייל
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 729 צפיות
שלום חברים, מחפש לאישה סופרמיני אוטומטית חדשה עד 80k כשהדרישות: 1. אמינות ובטיחות 2. צריכת דלק 3. לא ואגית. ככל שאני חושב על זה יותר נראה לי שעדיף יותר ללכת על כיוון של רכב כמו טויוטה יאריס 2013/14 עם ק"מ נמוך ולקבל את רמת האמינות, בטיחות וצריכת דלק טובה בתקצב הזה, אבל אשמח להמלצות לרכב חדש לפני שאולי באמת נלך בכיוון הזה תודה
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 761 צפיות
מדובר ביודנאי I30 2009 לגבי הרכב אין לי התלבטות..הבעיה שתוצאות הבדיקה מדליקות לי נורה כמה וכמה תיקוני פח וצבע, כיוון פרונט, לגיטימי לשנתון מבחינת מנוע ושאר מערכות יש כמה דברים מדאיגים סימנים לשריפת שמן, סימני פיח ולכלוך בראש מנוע, דליפות לחץ לא זהות בצילינדרים (בבוכנה אחת, יכול להיות שזה רק פלאג אבל עדיין מדאיג) קורוזיה בחיבורי מערכת קירור וחלודה במערכת פליטה מבחינת שילדה, יש פגיעה קלה בקצה קורת אורך אחורית. ראיתי את הפגיעה וממש לא משמעותי קשה אפילו להבחין. הבנתי שזה ירידת ערך קלה בלבד ולא פוגע מבחינת בטיחות ביכלל. חסר דעה של אנשים שמבינים קצת יותר. דרך אגב הרכב עבר 66 אלף קילומטר בלבד.
הודעה אחרונה מאת ליאור סלמן, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. הייתי שמח לקבל חוות דעת של בעלי ניסיון.יש לי תקציב של כ 160 אלף ש"ח.קניתי לאשתי את הרכב שיהיה לה הכי נוח עם הילד,ועכשיו נשאר תקציב להנות איתו קצת..-]. מה לדעתכם הרכב הכי מפנק ומהנה שניתן לקנות בסכום הנ"ל? אין לי כמעט מגבלות-לא צריכת דלק,לא נפח מנוע,לא עלויות אחזקה ,לא משנה אם ג'יפ,ג'יפון או פרייבט... הדבר היחיד שחשוב שהוא יהיה אוטומט-אם אשתי תרצה לנהוג בו. אז מה דעתכם-מה הכי כדאי לקנות שיהיה מפנק,מהנה לנהיגה ,מאובזר וכו? אין לי בעיה עם רכב ישן יותר{אאודי a6 או a8 שנת 2008 לדוגמא..}ולא דווקא הכי חדש... תודה רן
הודעה אחרונה מאת ranchranch, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני בדרך כלל קורא סמוי הרבה בפורום והפעם אשמח לשמוע את דעתכם. אני רוצה לרכוש רכב חדש, ומתלבט בין מספר רכבים: Honda Jazz Hyundai I20 Toyota Yaris על כולם עשיתי נסיעת מבחן. מבחינת מחירים כולם בערך אותו מחיר חוץ מיונדאי שעולה 115 עם מערכת מולטימדיה אבל בגלל שכרגע סוף השנה יש מבצע לסביבות 110 ה I20 מבחינת עיצוב רכב מאוד אמין, אך מגיע עם תיבת הילוכים מאוד בעייתית ולא חסכונית (4 הילוכים), וזה רכב שיהיה קשה למכור אותו אחר כך בגלל ההצפה בשוק. מגיע עם Mobile Eye ומערכת איתור שלא ברור למה צריך. Jazz מאוד מאובזרת אך הרכב עצמו יחסית גדול והעיצוב שלו נוראי. יאריס נראה כמו אחלה רכב, אבל הכיסאות לא כל כך נוחים (עניין של הרגל?) חסכונית מאוד בדל…
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מתלבט בין סטפוויי מאובזר מאוד (עם כמעט כל האיבזור כולל וו גרירה וכו') עם אחריות ל5 שנים באיזור ה80K כולל אגרת רישוי. או להשקיע עוד 10K ולקנות SUV בסגנון - קרוסאובר, טראקס, קפצ'ור, סיטרואן קקטוס? (שכמובן יהיו בדגם עם אבזור בסיס) אני יודע שעיקר הSUV יותר תואמי דאסטר אבל דאסטר נקייה מאבזור עולה כמותם. מה אתם אומרים? איך בכללי הקקטוס, לא שמעתי עליה יותר מדי.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר בדיקות מרובות, נסגרתי על שני דגמים: אוריס לא היברידית שנת 2014 ומאזדה 3 האצ'בק ספיריט מאותה שנה. אולי שנה קודם. אני לא מצליח להחליט בין השניים. האם תוכלו לעזור עם רשמים שלכם? סחירות, מחלות ידועות, ובכלל כל שעולה על דעתכם לסייע בהשוואה בין השתיים. אנחנו זוג+ילד קטן והנסיעות יהיו בעיקר בינעירוניות. בדקתי ולהפתעתי הספיריט חסכונית בנסיעה רגועה מחוץ לעיר, למרות מנוע 2000, ולכן שוקל גם אותה. ניסע בערך 30K בשנה. מחפש רכב אמין, שסביר לומר היום שיהיה אפשר למכור אותו עוד 3-4 שנים. שערכו לא יצנח צניחה חופשית. אני יודע שאי אפשר לחזות זאת, אבל אפשר לשער לפי העבר. עוד משהו שלא הבנתי זה נושא הליסינג. אם אני קונה מאזדה ספיריט האם תהיה לי בעיה למכור אותו בג…
הודעה אחרונה מאת xena, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 655 צפיות
שלום רב מחפש להחליף את הרכב הנוכחי יונדאי I10 2012 ידנית אני סטודנט הלומד 3 פעמים בשבוע, עושה ממוצע של 20K בשנה בנוסף אני עובד עם הרכב 2-3 בשבוע, במסגרת העבודה אני מחלק מכתבים ודברי דואר לבתים של אנשים. מה שאומר נסיעה בעיקר בעיר,הרבה עצירות,התנעות מחדש. מחפש רכב נוח (!) ,חסכוני ואמין שנתון הכי חדש שניתן. האופציות שחשבתי עליהן : *פיאט קובו בנזין או דיזל, הבנזין הרבה פחות חסכוני מהיונדאי שלי כך שאופציה היחידה היא להסב לגז האם יש ביקוש לרכב הנ"ל? אני רואה שהם נדרשים במחירים נמוכים מאד מתחת למחירון * הייתי רוצה מאד הונדה ג'אז הייבריד או טויוטה יאריס הייבריד אבל אני דיי חולם שאוכל להשיג במחירים הנ"ל *עוד אופציות ששכחתי? אפשר להתגמש קצת אם אראה בכך צורך…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
החלטתי לשתף מעט מהחוויה שלי בחיפוש רכב סופר מיני. - הרכב ישמש רק אותי(36) - הרכב יבחר על ידי אך ישולם ע"י המעסיק לכן העסקה היא בליסינג - אני גבוה -1.93 - אוטומט - בחיפושים הדגש היה על איכות/נוחות/איבזור (בקרת אקלים עושה לי את זה) אז על מה נהגתי ואיך היה: פיזו 208: + נוחה יחסית, לא רועשת מדי, מרווח לנהג ומאחור.דווקא את הלוח שעונים וההגה אהבתי, בגובה שלי היה ממש נח לראות את הלוח מעל להגה. - עיצוב פנים מזעזע לטעמי(הצג והקונסולה המרכזית) אופל קורסה: +יחסית שקט בתא הנוסעים -מנוע מרגיש חלש מאוד!, הרכב קצת קלסטרופובי. אולי הייתי ממליץ לאמא שלי, מרגיש רכב בוגר מדי... רנו קליאו 1.2: +מרגיש שהרכב יושב טוב על הכביש, בידוד רעשי כביש, כח זמין.מולטימדי…
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 835 צפיות
שלום לכולם, ברצוני לקנות רכב (לא חדש מהחברה) הדרישות הם שיהיה רכב חסכוני , עלויות חלקי חילוף נמוכות . הרכב ישמש אותי לנסיעות קצרות מהעבודה הביתה (גר בצפת יש הרבה עליות וירידות) ופעם בשבוע נסיעה של שעה.. התקציב הוא 45 אלף , חשבתי על סיאט איביזה , פיקנטו וכו, אני לא כ"כ מבין ברכבים אשמח לקבל ייעוץ ממכם.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 638 צפיות
היי, לאחר שראיתי את הרכב המיוחל, אני מעוניין לדעת מהם הצעדים הבאים ? הרכב הוא מודל 2011, יד 2 (הכל מפרטי), 58000ק"מ והמוכר מבקש מחיר מחירון שהוא 68אלף שח מהו התהליך לאחר הבדיקה ? 1) לקחת את הרכב לבדיקה של קומפיוטסט ? 2) לקחת את הרכב לבדיקה אצל מוסכניק שאני מכיר ? 3) זכרון דברים ? 4) בדיקת שעבוד ועיקולים ? מהן העלויות של העברת בעלות ועל מי הוא חל? על המוכר או על הקונה? כמה עולה בדיקה לרכב פרטי בקומפיוטסט ? תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אהלן, ההורים שלי רוצים להחליף את הרכב שלהם והם קיבלו הצעה של 126,000 ש"ח על הקרוז 1.4 הדגם המפואר. ב2009 השכרנו כזאת רק 1.6 והיא הייתה עגלה לא נורמאלית, המנוע לא סחב והגיר היה איטי מאוד. אני מניח שהדגם שופר מאז. איך האמינות של הרכב באופן כללי ואיך הקרוז בהשוואה לרכבים אחרים בסגמנט ובאותו טווח מחירים +-? ראיתי ביד 2 שיש גם דגם עם מנוע 1.8 עם אותו הספק (מנוע אטמוספרי אני מניח), איך ה1.8 בהשוואה ל1.4? יש המלצות אחרות לרכב חדש באיזור ה120,000 ש"ח? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת RKphoto, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן הגיע הזמן להחליף את הפוקוס 1.6 המזדקנת שלי ברכב חדש, מדובר על עסקת ליסינג תפעולי ממקום העבודה. אני פוזל לכיוון רכבי המיני החדשים מכיוון שברוב המקרים הספסל האחורי נשאר מיותם מנוסעים ונראה לי שהחסכון יכול להתבטות בכמה מאות שקלים בחודש (מבלי להכניס את עניין ההפרשות). מקריאה וצפיה במבחני דרך, נראה לי שרוב מכוניות המיני בארץ רועשות, די צפופות ולא תמיד מאובזרות. הדרישות שלי הן: נסיעה נוחה ושקטה יחסית - שיהיה נעים לעבור ברכב גם נסיעות לצפון / אילת, אבזור מודרני (I20 נפלה כאן), לא עגלה, וש2 מבוגרים ממוצעים יכנסו מאחור בלי לסבול מכאבי גב- לגבי מרווח הרגליים; אסתפק בסביר. הסתכלתי על הקליאו, מאזדה 2 והפאביה. המאזדה בעלת שווי שימוש מאוד יקר ברמות הגבוהות…
הודעה אחרונה מאת Matan g, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 842 צפיות
אני מחפש לקנות סמארט. במודלים הישנים (2003-2005), ידוע שבערך במאה אלף עושים מנוע (עלות סדר גודל של 10-15 אלף לשיפוץ או קניית מנוע). כל מי שלא עשה מנוע מפרסם במחיר קצת מתחת למחירון, כל מי שעשה מנוע מפרסם מעל המחירון (שהוא לשנים האלה בסביבות 20-24 אלף). מצאתי רכב שעבר מנוע, הכל נראה בסדר עם שאר הרכב, רק המוכר לא יורד שקל ממחיר המחירון (הגבוה מבין יצחק לוי ויד 2)- וזה, אחרי שפרסם ב- 3500 מעל מחירון המחירון "והוריד" כתוצאה ממשא ומתן מהיר מאוד. המשכתי לעבור על הסמארטים שיש ביד 2 ופתאום שמתי לב שמוכרים של רכבים משנת 2012 מפרסמים מחיר מתחת למחירון כנקודת התחלה (בין אלף - ל 10,000 מתחת למחירון). כאן הבעיה מתחילה. בגלל שאין הרבה רכבים כאלה, אז אני לא …
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
- 1 תגובות
- 496 צפיות
אני מעוניין לקנות רכב משפחתי עד 50,000 ק"מ, בתקציב של עד 70,000 ש"ח יד 2. אנו זוג מבוגר בני 50 ומעלה, ונוסעים בעיקר בעיר כ-20 ק"מ ביום מקסימום. הדרישות בסדר יורד: א. אמין - שלא יראה מוסך מעבר לטיפולים שגרתיים ב. בטיחותי ג. צריכת דלק סבירה ד. לא חייבים בג'ז גדול ה. לא מאבד מערכו ו. נוחות נסיעה סבירה מחפשים המלצות לרכב ספציפי, ונימוקים אם אפשר... תודה!
הודעה אחרונה מאת נירביץ, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה. [הודעה ראשונה בפורום, למרות שקראתי כאן לא מעט]. קראתי על רכישה של 0 קילומטר והגעתי למסקנה שזה הכי מתאים לי - ואני חושב שאני מבין את החסרונות. התקציב שלי עד 120K (אבל אשמח כמובן לשלם פחות). הרכב ישאר אצלי זמן רב, אולי אפילו 8-10 שנים. מחפש רכב למשפחה, מרווח (3 ילדים גדולים) עם נפח תא מטען גדול (מחזיר פוקוס סטיישן מליסינג, התרגלתי לגודל, צריך מקום בתא המטען לטיולים), מחפש גם שעלות האחזקה תהיה סבירה (ביטוח + טיפולים). אין לי צורך בביצועים מטורפים מהמנוע (גם ככה לא "קורע" מכוניות, נוסע מאוד רגוע) וגם לא צריכת הדלק חסכונית מאוד (נוסע מעט, כ 12000 ק"מ בשנה, צריכת דלק צריכה להיות רק סבירה). אחרי קצת קריאה, אלו הרכבים שמצאתי חדשים ב 0 קילומטר שאול…
הודעה אחרונה מאת ramoni, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 815 צפיות
אשמח לכל מידע דקשר ברקסטון רני מדבר על חדש מהחברה בנוגע לאמינות ודברים שצריך לדעת לגביו. בתודה לעונים
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לקנות יונדאי SE i10 ידני 1.1 - 69 כ"ס שנת 2011 יד ראשונה עם 40,000 ק"מ ב- 35,000 ש"ח, שווה? *האוטו ללא תאונות
הודעה אחרונה מאת ArSch, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)