Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 60K חסכוני , קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מחפש להחליף את הרכב הנוכחי יונדאי I10 2012 ידנית

אני סטודנט הלומד 3 פעמים בשבוע, עושה ממוצע של 20K בשנה

בנוסף אני עובד עם הרכב 2-3 בשבוע, במסגרת העבודה אני מחלק מכתבים ודברי דואר לבתים של אנשים.

מה שאומר נסיעה בעיקר בעיר,הרבה עצירות,התנעות מחדש.

מחפש רכב נוח (!) ,חסכוני ואמין

שנתון הכי חדש שניתן.

האופציות שחשבתי עליהן :

*פיאט קובו בנזין או דיזל, הבנזין הרבה פחות חסכוני מהיונדאי שלי כך שאופציה היחידה היא להסב לגז

האם יש ביקוש לרכב הנ"ל? אני רואה שהם נדרשים במחירים נמוכים מאד מתחת למחירון

* הייתי רוצה מאד הונדה ג'אז הייבריד או טויוטה יאריס הייבריד אבל אני דיי חולם שאוכל להשיג במחירים הנ"ל

*עוד אופציות ששכחתי?

אפשר להתגמש קצת אם אראה בכך צורך

תודה לעוזרים

פורסם

מה מטרת השידרוג?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כך בתור רכב חלוקה לעיר הפיורינו/קיובו יכולה להיות פיתרון טוב עם עדיפות לדיזל.

מצד שני אבל אלו רכבי עבודה,וכניראה יהיו פחות שמורות מהיונדאי שלך,אני באופן אישי בתקציב כזה לא הייתי משדרג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...