Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני מקווה שזה המקום הנכון בפורום לרשום את השאלה.

אני מעוניין לרכוש רכב יד 2. הבנתי שמחירון לוי יצחק מתעדכן כל תחילת חודש.

האם לקראת סוף השנה שמגיע רכבים החדשים (של השנה 2016) מחירון הרכב משתנה בהתאם?

או שאין חשיבות לזה ומחירון הרכב משתנה כל חודש כמעט באותו השיעור?

תודה רבה.

פורסם

אין ירידת גדולה,כי הרכבים מחושבים לפי חודש עליה.

לכן מינואר לדצבר אין קפיצה משמעותית.

.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא בכל מקרה מחשבים לפי חודש עליה על הכביש ולוי יצחק זה לא התנ"ך. לרוב הוא משמש כבסיס להתחתלת משא ומתן.

מנסיון, טרייד אין לא תמיד מתחשבים בחודש העליה על הכביש אלא בשנתון. גם רוכש פרטי יכול להחליט שהוא לא רוצה להתחשב.

אין חוקים יש רק הסכמה בין שני צדדים שמבצעים עסקה כלכלית.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הוא לא שאל כמה כסף מוסיפים חודשי העליה למחירון אלא האם במעבר לשנה חדשה המחירון יורד חזק יותר בהשוואה לחודשים אחרים.

לפי המעקב שלי שהוא כמובן חלקי בלבד הקפיצה בין מחירון דצמבר למחירון ינואר העוקב לאותו דגם גבוהה יותר אבל לא בצורה הסטרית.

אם לדוגמא סוויפט 2009 יורד כל חודש כ-600 ש"ח אז בין דצמבר לינואר הירידה תהיה כ-900 ש"ח.

כל זה בערבון מוגבל ורק לגבי דגמים שבדקתי.

פורסם

אז בגלל חודשי עליה לא יכול להיות מצב שפתאום הרכב יורד בכמה אלפים בגלל מעבר לחודש חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברור שיש ירידת מחיר חדה יותר.

רק מעצם זה שהחיפושים ביד 2 נעשים לפי שנתון ולא לפי חודש/שנה.

אני אדגים בצורה קלה. באמצעות 2 עסקאות:

1. האם תסכימו לקבל 500 שקל כדי שברישיון שלכם יהיה כתוב במקום 6.2012 יכתב 7.2012 ??

ועכשיו לעסקה השנייה.

2. האם תסכימו לקבל 500 שקל כדי ברישיון שלכם יהיה כתוב במקום 1.2012 יכתב 12.2011 ??

אני מעריך שרוב האנשים יסכימו לעסקה הראשונה ויסרבו לעסקה השניה.

המציאות היא לא לינארית כפי שאנחנו נוטים לחשוב.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני רק יכול לומר שמבדיקה של מאזדה 3 ספיריט, רשומה ירידה חודשית של בערך 900 ש"ח בכל חודש לרכבי 2014-2015, אך מדצמבר 2014 לינואר 2015 יש הפרש של 7000 ש"ח. לוי יצחק.

פורסם

הכי פשוט, אם קונים רכב חדש מסוכנות חובה להמתין לינואר

אם אתה קונה רכב מליסינג 0 ק"מ תקבל הנחות מטורפות אם תקנה בדצמבר לעומת קניה בינואר

אם אתה קונה רכב יד שני מאדם פרטי אין מה לחכות, תקנה עכשיו.. עוד חודש הרכב ירד כמה מאות שקלים בודדים, בדיוק כמו המעבר בין ינואר לפברואר

פורסם

לפי המעקב שלי שהוא כמובן חלקי בלבד הקפיצה בין מחירון דצמבר למחירון ינואר העוקב לאותו דגם גבוהה יותר אבל לא בצורה הסטרית.

אם לדוגמא סוויפט 2009 יורד כל חודש כ-600 ש"ח אז בין דצמבר לינואר הירידה תהיה כ-900 ש"ח.

כל זה בערבון מוגבל ורק לגבי דגמים שבדקתי.

סתם דוגמא: ב25.12.14 קנינו רכב (שנת 2011), בינואר 2015 המחירון נשאר זהה לגמרי.

כנ"ל לגבי הרכב שהיה ברשותינו (2010) והועמד למכירה במקביל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...