Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רציתי לשתף אותכם בעניין לגבי מכירת הרכב שלי ולקבל את דעתכם.

לפני שבוע מכרתי את הרכב שלי הפרטי לאדם פרטי. הוא קנה את הרכב בלי לקחת אותו לבדיקה מבחירה שלו. ביצענו העברת בעלות כמו שצריך והוא כבר שילם לי והכל בסדר.

היום הוא התקשר אלי אמר לי שהוא לקח את הרכב למוסך, יש בו בעיה מסויימת שעולה 1500+ שקל ושהוא רוצה שאני אשתתף בזה.

אמרתי לו שהוא בחר לקנות את הרכב ללא בדיקה, שאני לא ידעתי על הבעיה שהוא מדבר עליה. ושזה בכלל לא עניין שלי ושזה אחריות שלו. הוא התחיל לבקש שאני אשתתף וכל זה ועמדתי על שלי שזה לא עניין שלי וזה באחריות שלו והוא קנה את הרכב ללא בדיקה ולקח את הסיכון. אחרי זה הוא התחיל להגיד לי שהוא הולך לבטל את ההעברת בעלות (לא נראה לי שזה אפשרי בכלל). ושיש לו חבר עורך דין וכל מיני כאלה.

רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ?

תודה!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לו מה לעשות אלא אם יוכל להוכיח(!) שידעת על הבעיה לפני המכירה, ואז זה נראה לי איזה משהו של גילוי נאות.

בפועל לדעתי הוא סתם מנסה להלחיץ אותך כדי שתשלם, בעיה שלו.

להבא תחתים זכרון דברים, סתם לייתר ביטחון.

פורסם

אגב, פתאום אני לא מוצא את האישור העברת בעלות (בוודאות עשינו בדואר, הם שילמו הפקידה עשתה את העבודה וחתמנו). איך ואיפה אפשר להוציא אישור העברת בעלות על רכב?

פורסם

אין מה לדאוג.

פעם הבאה, לוקחים פיסת נייר ורושמים בה "ישראל ישראלי ירכוש רכב מסוג פרארי בסכום כולל של מליון ש"ח לאחר שבדק אותו ומצא את הרכב לשביעות רצונו המלאה".

משכנתא זה קל

פורסם

הוא לא יכול לבטל העברת בעלות. גילוי נאות אמור להיות רק לסוחר לא? בקשר לעו"ד החבר שלו תגיד לו שיש מספיק בשוק והכל מוצף אז אין בעיה. הוא לא בדק את הרכב לפני ? הוא קנה אותו ? משמע לשביעות רצונו. הסר דאגה מליבך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הוא אמר שזה קשור למסרק של ההגה.

מה לגבי שאלתי על לקבל העתק של העברת בעלות? איפה אפשר להוציא העתק של העברת בעלות על הרכב?

פורסם

הוא בחר לא לקחת את הרכב לבדיקה כדי לחסוך בזמן וכסף, ולקח בדיוק את הסיכון הזה של לגלות תקלות מהסוג הזה.

הסיכון הזה הוא שלו בלבד ומבחירה! כי האחראיות לקחת את הרכב לבדיקה היא של הקונה ולא של המוכר.

אין לך מה לחפש את העברת הבעלות, כי הרכב על שמו ולא על שמך.

שום עו"ד לא יכנס להרפתקאה הזו, וגם בתביעות אין לו קייס אלא אם כן ידעת על התקלה מראש, ואת זה הוא צריך להוכיח

פורסם

נתתי לו את כל הספר טיפולים של הרכב עוד לפני הקניה. אפילו אם היה רשום על הבעיה הזאת הוא יכל לראות את זה בספר טיפולים.

פורסם

כלל ראשון שמוכרים רכב זה זיכרון דברים. על כמה וכמה ללא בדיקה.

זה היה מונע ממך את כל כאבי ראש. מעבר לזה אין לרוכש שם עילה לתביעה. אלא אם יש מפגע רציני

להעלמת מהרוכש? אני מבין שלא.

• תוכן חדש...