Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ההורים שלי רוצים להחליף את הרכב שלהם והם קיבלו הצעה של 126,000 ש"ח על הקרוז 1.4 הדגם המפואר.

ב2009 השכרנו כזאת רק 1.6 והיא הייתה עגלה לא נורמאלית, המנוע לא סחב והגיר היה איטי מאוד. אני מניח שהדגם שופר מאז. איך האמינות של הרכב באופן כללי ואיך הקרוז בהשוואה לרכבים אחרים בסגמנט ובאותו טווח מחירים +-?

ראיתי ביד 2 שיש גם דגם עם מנוע 1.8 עם אותו הספק (מנוע אטמוספרי אני מניח), איך ה1.8 בהשוואה ל1.4?

יש המלצות אחרות לרכב חדש באיזור ה120,000 ש"ח?

תודה לעוזרים:-)

פורסם

קרוז יד ראשונה מליסינג עם 0 ק"מ נמכרת ב-92K בקארקוסט, הרבה יותר משתלם. מדובר ברכב דיי וותיק שיוחלף בקרוב.

במבצע של טויוטה החודש אפשר לקבל קורולה מאובזרת בקצת פחות מ-130K, נשמע לי יותר משתלם מקרוז ב-126.

פורסם

לדעתי קרוז קונים יד 1 עם 0 ק״מ, או שקונים משהו אחר. תמורת כ-95k קרוז רכב ללא תחרות. סביב 130k עדיף פג׳ו 308 חדשה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

126.000 לקרוז זה מאוד יקר.

מניסיון לאחר מיקוח קליל ביותר הסוכן ירד ל118K "על הכביש".

אפשר לקנות I35 מאוד מאובזרת ב122K על הכביש.

ב133K כבר קופצים למאזדה 3 ספיריט ואולי גם תצליח להוציא מהם וויז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת. ההורים עשו נסיעת מבחן על המאזדה 3 ואמרו שהיא לא נוחה כל כך. הנסיעת מבחן הייתה על ה2.0 ליטר. אין גם שום מבצעים או הנחות. הם קיבלו הצעה על קרוז חדשה יד 0 משלמה סיקסט ב105,000 ושני טיפולים חינם. זוהי עסקת ליסינג פרטי ל3 שנים. הם הציעו גם קיה ספורטאז' 1.6 ליטר ב124,000 ש"ח.

מה שאותי קצת מטריד זה האמינות של הקרוז. קראתי בפורומים בארה"ב על אמינות בעייתית.

דעתי היא שהמאזדה 3 החדשה בגרסת 2 ליטר היא האופציה הכי טובה כרגע אבל 130 אלף ש"ח נשמע לי קצת הרבה.

איזה עוד אופציות יש באיזור ה110,000 ש"ח?

פורסם

לא מכיר אתה1.4, לאחותי יש 1.6 שנת 2010, אוכל דלק, טיפולים סבירים, קצת מים ויכול להיגרם נזק לאוטו בעיטת חשמל מהמים, אגב אמרו לי ש2011 גם לא שיפור עטשה ממוצע 1:8

פורסם

0 ק"מ נשמע תפור עליך,

קיה פורטה ב103,390

יונדאי I35 ב110,990

מאזדה 3 מנוע 1500 ב112 אלף.

ויש עוד אופציות.

בדוק במוטורי ואתרי ה0 ק"מ השונים

פורסם (נערך)
קצת מים ויכול להיגרם נזק לאוטו בעיטת חשמל מהמים

מזה אומר???

הייתה לי קרוז כמה שנים, הדגם עם ה125 כ"ס, ליסינג, לא חזקה במיוחד אבל לא עגלה, אמינה מאוד, לא ראתה מוסך חוץ מטיפולים ועבר עליה די הרבה, די נוחה לנסיעות ארוכות, רדיו לא רע, צריכת דלק דומה למשפחטומטיות אחרות, אחיזה לא רעה

כיום יש לנו במשפחה קרוז 1.8 סטיישן, יש שיפור מסויים בחומרי גמר פה ושם, ה1.8 חזקה מה1.6 וזה מורגש.

היתה לי גם אסטרה 1.4 טורבו שזה אותו מנוע, חזקה יותר מה1.8 האטמוספרי אבל לדעתי לא מורגש בהרבה למעט כוח זמין בסלד נמוך יותר, קח בחשבון שלמנוע טורבו יש השהייה בכח בסלד נמוך לאומת האטמוספרי.

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

אני עם קרוז 2011, משפחטומטית סטנדרטית, אמינה ולוקחת 1:10.

לא רואה הבדל ביומיום בינה לבין יתר העדר.

ההבדל היחידי הוא בירידת הערך בשנים הראשונות.

המחירון שלה ממש נמוך, לדעתי קח את העסקה ב 95,000, בכל מקרה זה רכב לכל החיים ומאוד קשה למכור אותו במחיר סביר.

פורסם (נערך)

ה 2 אגורות שלי.

יצא לי להשכיר ברוסיה קרוז 1.4 טורבו לתקופה של כל 3 שבועות.

יצא לי להשכיר דרך סיקסט קרוז בארץ 1.6 לחודש.

גרסת הטורבו1.4 עדיפה בהרבה.

אתייחס רגע לפן שלא התייחסו כאן.

מדובר ברכב נוח מאוד, מאוד, כסא מצויין, מתלים טובים, נסיעה מאוד נעימה, מאמין שברגע שההורים שלך ישבו בקרוז הם לא ירצו רכב אחר ( מאוד נוח).

אפילו גרסת ה 1.4 שנוחה קצת פחות הצליחה לנסוע בנוחות סבירה בכבישים הרוסיים (איכות כבישים זוועה).

עריכה אחרונה על ידי RKphoto

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם
מזה אומר???

הייתה לי קרוז כמה שנים, הדגם עם ה125 כ"ס, ליסינג, לא חזקה במיוחד אבל לא עגלה, אמינה מאוד, לא ראתה מוסך חוץ מטיפולים ועבר עליה די הרבה, די נוחה לנסיעות ארוכות, רדיו לא רע, צריכת דלק דומה למשפחטומטיות אחרות, אחיזה לא רעה

כיום יש לנו במשפחה קרוז 1.8 סטיישן, יש שיפור מסויים בחומרי גמר פה ושם, ה1.8 חזקה מה1.6 וזה מורגש.

היתה לי גם אסטרה 1.4 טורבו שזה אותו מנוע, חזקה יותר מה1.8 האטמוספרי אבל לדעתי לא מורגש בהרבה למעט כוח זמין בסלד נמוך יותר, קח בחשבון שלמנוע טורבו יש השהייה בכח בסלד נמוך לאומת האטמוספרי.

זה אטמר שיש. בעיות חשמל בעיקר אם קצת מים פוגעים באוטו או שהאוטו נכנס לשלולית

• תוכן חדש...