Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נעשה סדר, קצת,

יש קרניבל עד 2006 ויש קרניבל מ 2006, כשנדמה לי שלארץ הוא הגיע רק ב 2008 אבל אולי אני טועה.

קרניבל 2005 הוא ללא ספק הדגם היוצא.

קניבל 2008 הוא ללא ספק הדגם החדש שרק עכשיו מוחלף בדגם 2016, ושעליו נסעתי בנובמבר בקוריאה, לא יכול לרשום רשמים מעבר לזה שישבתי בשורה האחרונה והיה לי המון מקום, כשהמזוודות היו בתא המטען.

לעניין ה"שתיין" - צריכת דלק של 1:8 היא לא נדירה גם במאזדה 3 או בפורד פוקוס - בקיצור בכל המשפחתיות 1.6, ותלויה בעיקר ברגל של הנהג.

בהשוואה למובילי הנוסעים הארחים שהוצעו, שהם ללא ספק מכוניות ראויות וטובות, אם הם יעשו 1:9 אז הן חסכוניות או לפחות "לא שתיניות" ואם הן יעשו 1:8 אז הן שתייניות?

לפני שאתם כותבים אקסיומות כאלה, תעצרו לרגע ותשאלו את עצמכם מה אתם רושמים. אם צריכת הדלק היתה 1:5 אז כן, מדובר במפלצת מוצצת, אבל 1:8 כשחלק מהגולשים באתר מתלוננים על צריכת דלק דומה במשפחתיות רגילות?

פרופורציות.

שני חברים בעבודה מחזיקים כזה 2008 , ומאוהבים בו עד קצות השיערות באזניים. לא שמעתי מהם מילה רעה על יוקר טיפולים, צריכת דלק, או בעיות / תקלות סדרתיות.

לדעתי הקניבל הוא מוביל נוסעים מצויין, מרווח מאוד, ונהנה מביקוש גבוה כמשומש עם נתונים טובים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

שלא תטעה , הקארניבל יופי של מוביל נוסעים אבל תג התחזוקה שלו הינו רמה אחת יותר ממשפחתית ואף יותר. צריך להתכונן לזה כי מחיר הרכב אינו רק עלות רכישה. אפילו ביטוח או גלגל יעלו יותר . והאמת שהוא צורך בפועל יותר דלק ממה שכתבתי . בכל זאת מנוע של 2700 סמק ומשקל לא נמוך. אני כן מכיר מישהו שממעט בנסיעות איתו בגלל עלות הדלק ומשתמש רק בסופש.

אני רק אשים את זה פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=243646

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

כן. ה 5008 עדיפה רק בגלל הגיר היפני שלה. זהו גיר פלנטרי רגיל וגם משהו שולי: ב 5008 יש מחוון חום מנוע שחסר בפיקאסו . בשאר הפרמטרים אלו רכבים זהים מ2010

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא אוהב להרוס שמחות אבל יש לנו בעבודה גם 5008 וגם 508 מליסינג שנוהג בהם נהג יחיד ומבוגר.

אחת למספר חודשים הרכב הזה נכנס למוסך בשל בעיה בטורבו (נדלקת מנורת מנוע).

לדעתי אלו רכבים מאוד לא אמינים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ה-508, ה-5008 חולקות את אותו מנוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ה-508, ה-5008 חולקות את אותו מנוע.

אז אני מבין שלצפות לאותן בעיות של המנוע טורבו?

או שישנם שיפורים שנעשו למניעת הבעיות באחד מן הדגמים הנ"ל?

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

פורסם

בכל המנועים נעשו פעולות לתיקון המחלות (החלפת טורבו ומערכת התזמון) להבנתי אצל כל מי שאני מכיר שתיקן - לא היו בעיות,

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על המידע.

אני מאוד שוקל לקנות פיג'ו 508 שתחליף את ה208 שיש לי היום.

בטריד מוביל/אופריטליס/לובינסקי טרייד מבקשים תוספת של 30-40 לרכב משנתון 12 יד 1 פרטית או 13 ליסינג.

ואני מאוד חושש מתקלות בממנוע הטורבו. אני מבין מדברייך שהנושא בר תיקון.

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

• תוכן חדש...