Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

אז אחרי שהתלבטתי בין רכבים זולים יותר(קרניבל וטראג׳ט), הבנתי שאני צריך להשקיע קצת יותר.

הצורך: משפחה בת 6 נפשות, ילדים בגילאים קטנים.

נוסע כ1500 חודש הרוב בתוך העיר.

תא מטען סביר גם במידה וכל ה7 מקומות בשימוש.

יש מצוקת חניה באיזור בו אני גר אבל כנראה שזה בכל מקום.

התלבטתי בין טראגט דיזל 2007, לבין פיקאסו, אבל לאחר קריאה כאן הבנתי שהפיקאסו זה להיכנס עם ראש בריא למיטה חולה +גיר רובוטי מעצבן.

לעומת זאת ורסו למשל, גם מתחיל מ75 אלף וגם תא מטען מזערי.

אנא המלצתכם.

פורסם

אני גם זקוק ל-7 מקומות, כאשר כל הילדים קטנים, אני נוסע כבר שנה בפיקאסו 2012, נהנה מהגודל החיצוני הקטן יחסית והמרווח הפנימי הגדול, כמו גם הביצועים הטובים, הנוחות הגבוהה יחסית וצריכת הדלק הנמוכה יחסית.

אני גם לא ממש סובל מהגיר הרובוטי (התרגלתי אליו), ובנתיים טיפול ראשון עבר בסדר גמור.

אה, וגם נהנתי ממחיר הרכישה המפתה.

עכשיו נמתין לכל אלה שיתנפלו עליי, ויגידו שאני לא מבין על מה אני מדבר.

פורסם

תחפש פיקאסו מודל 2008 עם מנוע 2000 סמ"ק ללא טורבו.

יותר נדירה ומעל התקציב - רנו גרנד סניק בנזין צורה חדשה ( מנוע וגיר כמו בניסאן קשקאי ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איך הפיג׳ו 5008? לכאורה זה אותו רכב כמו הפיקאסו ,אבלממשום מה התלונות עליו פחותות?

מאזדה 5 תא מטען זעיר ממש

הגראנדיס, גם לוקחת יותר דלק, גם יקרה יותר לטיפולים

פורסם

מבחינת מרחב פנים פיקאסו עדיף על 5008. כרכב פיג'ו יותר מהנה ונותן הרגשה של איכותי יותר.

בכמות הנסיעות שלכם לא הייתי פוסל מיצובישי גרנדיס. מיצובישי עונה מעולה לדרישות של מרחב פנים ואמינות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מבחינת מרחב פנים פיקאסו עדיף על 5008. כרכב פיג'ו יותר מהנה ונותן הרגשה של איכותי יותר.

בכמות הנסיעות שלכם לא הייתי פוסל מיצובישי גרנדיס. מיצובישי עונה מעולה לדרישות של מרחב פנים ואמינות.

הבעיה שמציבושי יקרה יותר, וצורכת דלק 20ע יותר ...

פורסם

אין ארוחות חינם. מצד שני סביר שהגרנדיס יהיה זול יותר לאחזקה בטווח הארוך (וכנראה) גם ימכר במחיר גבוה יותר בסוף התקופה מה שיקזז לפחות חלק מההפרש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בנוסף להמלצות שקיבלת, ששווה לך להעיף מבט גם בקיה קרניבל. מדובר במוביל נוסעים מרווח מאוד, שנמכר לא מעט ואפשר בהחלט למצוא מכוניות שמורות.

פורסם
בנוסף להמלצות שקיבלת, ששווה לך להעיף מבט גם בקיה קרניבל. מדובר במוביל נוסעים מרווח מאוד, שנמכר לא מעט ואפשר בהחלט למצוא מכוניות שמורות.

הבנתי שהאמינות ממנה והלאה הקיה קרניבל...

פורסם

האמינות לא ממנה והלאה, אבל האחזקה יקרה יחסית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רק שאני אבין את הלוגיקה, פיקאסו ו 5008 הן בסדר מבחינת אמינות (ושמירת ערך, וביקוש, ועלויות תיקונים וכד') וקיה קרניבל לא?

על מה אתה מתבסס? על איזה מדגם מכוניות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא התייחסתי ל5008/פיקאסו בכלל. לדעתי כדאי לפות"ש לרכוש גראנדיס.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אגב, פניתי למישהו בקיה לשאול אם ידועות תקלות סדרתיות או בעיות מוכרות בקרניבל. מישהו שעונה את האמת.

אין. נחשב לרכב אמין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יואב, היו לבני משפחה שלי כמה קרניבלים היו אמינות אבל כל כניסה למוסך היתה שחיטה. כתוצאה מכך אתה יכול למצוא די בקלות קרניבל שנת 2005-2005 בפחות מ-20000 ש"ח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...