Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחפש לאישה סופרמיני אוטומטית חדשה עד 80k כשהדרישות:

1. אמינות ובטיחות

2. צריכת דלק

3. לא ואגית.

ככל שאני חושב על זה יותר נראה לי שעדיף יותר ללכת על כיוון של רכב כמו טויוטה יאריס 2013/14

עם ק"מ נמוך ולקבל את רמת האמינות, בטיחות וצריכת דלק טובה בתקצב הזה, אבל אשמח להמלצות

לרכב חדש לפני שאולי באמת נלך בכיוון הזה

תודה

פורסם

דרישות נוספות, מבחינת אבזור, גודל תא המטען וכו'?

כדאי שתגדיר את הנסועה הצפויה ותנאי הנהיגה (מישור לעומת גבעות, עירוני לעומת פרברי לעומת בין עירוני), השימושים מבחינת מספר הנוסעים והמטען וסוגיהם (אין דין משפחה עם שני תינוקות כדין זוג עם תסמונת הקן המתרוקן) וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר,היא מאוד חיסכונית,איבזור טוב,הרכב קיבל 4 כוכבים עקב חוסר התראה על אי חגריה מאחור,כך שבמידה והיה כניראה היה מקבל 5.

מנגד המנוע לא שקט,למושבים חסרה תמיכה צדדית.

אם יש אופציה להגדיל מעט את התקציב יש את הפיגו 208 מליסינג 0 קמ ב83 אלף,הרכב גם בטיחותי,נוח,אבל לא חיסכוני כמו המיצובישי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הערה קטנה לגבי מבחן ה-EuroNCAP של הספייס סטאר: נבדק הדגם עם הגה מימין (אנגלי), מה שיכול לעשות הבדל, במיוחד בתאונה חזיתית. ועדיין ציונים מצוינים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פיג'ו 208 ב83k נשמעת אחלה אופציה. האבזור לא קריטי ממש, כן חשוב שיהיו מושבים נוחים כמו שאני יודע שה208 מצטיינצ בהם.

כניסות usb, aux . רוב הנסיעה במישור, 60/40 לטובת נסיעה בינעירונית. חשוב שיהיה תא מטען סביר ביחס לסופרמיני.

פורסם

208 חדשה ב 83K יכולה להיות או רובוטית 1.2 מהחנות, עם איבזור מאוד בסיסי אגב, או 1.6 אוטומטית יד ראשונה 0 ק"מ מליסינג. הראשונה מאוד חסכונית ואני די מתלהב ממנה ( מתוך היכרות אגב ), לשניה צריכת דלק לא משהו וגם גיר אוטומטי עתיק ולא מצטיין לדעת רבים. האופציה הכי טובה לאוטו הזה, קרי 1.2 טורבו אוטומטי שישה הילוכים, גם מגיעה בגירסה מאובזרת יופי ( למעט כיסוי הגה מעור שאיננו ) אבל גם מגרדת כבר את ה 100K מלמטה.

• תוכן חדש...