Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לנו מיצובישי גרנדיס 2010, שאנחנו מאוד מרוצים ממנה, בעיקר עקב היכולת להסיע בסוף שבוע שלושה ילדים+סבתא+אופניים.

העניין הוא שבקרוב מקום העבודה של אשתי עובר מתל אביב לשוהם ובמקום נסיעה של 6 ק"מ לכל כיוון, היא תיסע כ 30 ק"מ לכל כיוון.

כרגע יש לנו גם רכב מהנה שלי (מרצדס שרכשתי לאחרונה, אבל הסיפור שייך למקום אחר) וגם את הפיאסטה 2012 הידנית ששימשה אותי עד לאחרונה, שכרגע אני משאיר אותה כדי שתשמש את אשתי בנסיעות הארוכות יותר.

אם היינו באירופה, היינו מוכרים את הגרנדיס והפיאסטה וקונים מיניוון דיזל ידני (אנחנו גם אוהבים יותר להחליף את ההילוכים בעצמנו).

מבט ברשימת כל המכוניות הנמכרות בישראל (אם מדלגים על המסחריות) כיום מעלה שיש רק רכב אחד כזה (אפילו אם נניח שאין לנו מגבלות תקציביות): דאצ'יה לודג'י.

עוד לא ראיתי אותו, אבל בצד היתרונות שלו יש אחריות ל 3 שנים. בצד החסרונות יש לו רק שלושה כוכבי בטיחות ואני גם מספיק מבוגר כדי לזכור את הדלתא שהובאה לפה בשנת 1988.

השאלה היא האם האיכות שופרה משמעותית במשך השנים.

אפשרות אחרת היא להמשיך לעשות מה שאנחנו עושים היום: להמשיך להחזיק רכב קטן וחסכוני לאשתי ליום-יום ואת המיניוואן המוצלח לסופי שבוע.

לפתרון הנוכחי יש חסרון של עוד ביטוח, עוד טסט ועוד טיפול שנתי אחד בשנה.

פורסם

אם תוותרו על גיר רגיל, ובאמת אין מגבלות התקציב, יש את רנו גרנד סניק dci או סיטרואן c4 פיקאסו דיזל. גם שברולט אורלנדו אופציה טובה.

השאלה, מה גודל האופניים שצריך להכניס לרכב.

אם האופניים לילד בן 6, זה משהו אחד. אופניים למבוגר זה כבר בעייתי, כי לגרנדיס יש יותר מקום מאשר לכל הרכבים שהזכרתי.

אני לא חושב שדאצ'יה לא ראוייה, אולי תדמיתית בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה יכול למצוא גרנד סניק דיזל או סיאט אלבהמברה.

לא ידניים, אבל יהיו חסכוניים ביחס למיניואנים אחרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בקיצור, הסבתא היא הבעיה.

need I say more?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם תוותרו על גיר רגיל, ובאמת אין מגבלות התקציב, יש את רנו גרנד סניק dci או סיטרואן c4 פיקאסו דיזל. גם שברולט אורלנדו אופציה טובה.

השאלה, מה גודל האופניים שצריך להכניס לרכב.

אם האופניים לילד בן 6, זה משהו אחד. אופניים למבוגר זה כבר בעייתי, כי לגרנדיס יש יותר מקום מאשר לכל הרכבים שהזכרתי.

אני לא חושב שדאצ'יה לא ראוייה, אולי תדמיתית בלבד.

האמת שלאחר סקירת האפשרויות, בא לי להישאר עם הגרנדיס, למרות צריכת הדלק.

פשוט כיף לזרוק הכל לאוטו בלי להתלבט מה לקחת ומה לא, מה גם שלהחליף רכב גם כרוך בעלות שלא ברור תוך כמה זמן היא תכוסה.

נלך לבדוק גם את הדאצ'יה, כי עוד לא ראיתי כמוה על הכביש.

שני אנשים כבר אמרו לי שאצלם בחברה רכשו כזו, כך שאוכל להתעדכן לגבי האמינות שלה.

אגב, vladclar , מדוע אתה לא מציע ניסאן כמו שלך?

על פניו, היא נראית כעונה בדיוק על הצרכים שלנו.

פורסם

קשה לי להאמין שזה יעזור לך, כמה זמן הם כבר נוסעים איתה?

פורסם

שלום איתן, נשמח להעיר מספר הערות והמלצות:

אין קשר בין דלתא של שנות ה 80 לדאצ'יה הנוכחית. המותג כיום הוא אחד המוצלחים באירופה ובמדינות רבות עבר מותגים כמו טויוטה יונדאי וכד.

מאז ההשקה בישראל חברות רבות רכשו לודג'י לצי שלהם כמו - בזק, אוריין ואחרות.

שלח לנו בהודעה פרטית את מספר הטלפון שלך וניתן את כל הפרטים.

פורסם (נערך)

אני לא מציע ניסאן כמו שלי כי המושבים בשורה השלישית ( התקנה מקומית ואופציונלית עם חגורת בטיחות אחת רגילה וחגורת בטן בלבד במושב השני) לא מתקפלים אחד - אחד. אפשר להסיע 5 נוסעים+ כמה זוגות אופניים (או אופניים של מבוגר) , אבל כאשר מדובר ב 6 נוסעים, את האופניים ניתן אולי להכניס במקום הנוסע מקדימה (ליד הנהג ), וזה אפשרי עד גודל מסויים של אופניים. בנוסף מדובר ברכב מסחרי שמרגיש מסחרי אחרי מיניוואן כמו גרנדיס.

מצד שני אני לא בטוח לגבי ההרגשה המיניוואנית של דאצ'יה..

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חפש טרנספורטר T5 מנכה מוסע עם גיר רגיל. בד"כ מדובר ברכב עם קילומטראז מזערי, מנוע דיזל וגיר ידני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
האמת שלאחר סקירת האפשרויות, בא לי להישאר עם הגרנדיס, למרות צריכת הדלק.

פשוט כיף לזרוק הכל לאוטו בלי להתלבט מה לקחת ומה לא, מה גם שלהחליף רכב גם כרוך בעלות שלא ברור תוך כמה זמן היא תכוסה.

נלך לבדוק גם את הדאצ'יה, כי עוד לא ראיתי כמוה על הכביש.

אגב, vladclar , מדוע אתה לא מציע ניסאן כמו שלך?

על פניו, היא נראית כעונה בדיוק על הצרכים שלנו.

אגב כמה צריכת הדלק האמיתית של הגרנדיס?

• תוכן חדש...