Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מישהו שמכיר עיסקה שנסגרה לא מזמן על רכב 2014 (עליה לכביש באוקטובר) עם 10K ק"מ המחיר ממש לא מחשיד.

לגבי הטענות על אמינות. נראה לי שנסיון עם 3 רכבים כאלה וק"מ מצטבר של בערך 300 אלף ק"מ מאפשר לי להגיד שהרכב אמין.

מירידת הערך לא הייתי דואג, את רובה הרכב כבר חטף.

לכל בחירה יש היתרונות והחסרונות שלה. פה אני חושב שהיתרונות של הפיאט מנצחים, ולמי שטוען שזה רכב שפחות מתאים לסטודנט חברה זה פיאט פונטו בסך הכל.

בנוסף נטען פה של150TH אין פתיחת תא מטען מהסמל, ממש לא נכון.

הגירסה היחידה שנתקלתי בה שאין לה פתיחה כזו היא הspirit שמגיעה רק בתצורה ידנית.

רמת האבזור הגבוהה ביותר מבין אלו עם מנוע 1.4 הרגיל היא כנראה המיי סטייל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אמרתי של 150 אין פתיחת מהסמל על סמך כך שראיתי בעצמי ברכב כזה שיש כפתור פתיחת תא מטען מעל הרדיו, בגלל הכפתור שלא היה בגרסת האבזור שלי (אקטיב עם פתיחה מהסמל) שאלתי את בעל הרכב אם יש לו פתיחה מהסמל והשיב שלא.

סה"כ עושה רושם שסמלת משחקים עם האבזור כדי להביא את הרכב למחיר שהם רוצים עם אחוזי הרווח שהם רוצים. אבל בסוף זה נראה כמו קרנבל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מה שאתה אומר מעניין.

יש לנו 150TH ויש פתיחה מהסמל. הרכב שלנו הוא שנתון 2012.

יש מצב שבשנתון אחר לא היה או שהתבלבלתם בגירסה.

פורסם
בתור מישהי שמכרה דיינמיק 2010 לפני עשרה חודשים, המחיר שאתה מציין נמוך בצורה מחשידה ולא הייתי מתייחסת אליו כנקודת ייחוס מוחלטת לגבי המחירים היום.

אני יכול להגיד לגבי אותו אקזמפלר שהמוכרת שלו גמלאית חביבה מרעננה, שהדבר האחרון שניתן לאמר עליו זה חשוד, אין דבר שהיא לא חשפה בפני, גם את הדו"ח שמאי של המכה שהבן שלה עשה בחניה.

היא ניסתה למכור אותה די הרבה זמן, כבר הגיע לה הרכב החדש, אז היא היתה גמישה.

וזו נק' יחוס טובה, כי קשה מאד למכור פיאט, למרות שהוא רכב ששווה את מכירו, מי שיש לו זמן וסובלנות יכול למצוא 'מציאות' אמיתיות.

אגב, אני וויתרתי בסופו של דבר עליה בגלל שיקולי מרווח, חששתי שלא יספיק לי.

מאד מקווה שמכרה אותה ביותר כסף בסופו של דבר :)

פורסם

תודה על התגובות,

אני מוכן לקחת את הסיכון הקטנטן על הגיר בשביל רכב בטוח, מפנק (הספלאש מרגישה כמו טרקטור) וחסכוני יותר בדלק.

בקשר למחיר סביב ה-40K, האם לחכות לאחת סביב המחיר הזה ולקוות שתהיה בצבע שחור\לבן?

כי כרגע יש איבו סביב ה-40 פלוס וזה יקר לי קצת, בצבע כסף מטאלי שפחות לטעמי אבל לא כזה סיפור.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
מה שאתה אומר מעניין.

יש לנו 150TH ויש פתיחה מהסמל. הרכב שלנו הוא שנתון 2012.

יש מצב שבשנתון אחר לא היה או שהתבלבלתם בגירסה.

בוודאות מדובר בדגם 150.

שנת 2011. אולי זה העניין.

פורסם

כנראה שזו באמת הסיבה. חשבתי שאני מבין משהו לאחר 4 פונטו איבו מ4 מודלים שונים. מסתדבר שצריך להחזיק את כל המודלים שכדי לדעת מה סמל"ת תקעו בכל שנה.

איתמר הכל שאלה של כמה אתה ממהר וכמה אתה לחוץ. שנת 2016 בפתח. בדרך כלל המחירון יורד בהחלפת קידומת. תמיד יש רכבים למכירה ובשנים האלה עוד נמכרו פונטו במאות ולא בעשרות. נסה לבדוק לעומק לגבי מצב הרכב, מתי עבר טיפול אחרון(צריך לעשות כל שנתיים או 30 אלף), האם הוחלפו צמיגים, ברקבסים, מתי הטסט וכו'. אם הרכב פרפקט כלומר אתה רוכש אותו ונוסע בלי להשקיע שקל עד הטיפול הבא אולי שווה להתאמץ.

מה המחירון?

לגבי השוק. מהנסיון שלי קשה למכור פיאט קרוב למחירון, אבל לרכב בהחלט יש שוק ומתעניינים.

פורסם

אני די לחוץ, נוסע על קטנוע כרגע בירושלים וסובל רצח מהקור והגשם.

אני אנסה לחכות עד ינואר.

הרכב מהסוחר נשמע טוב, טיפול ב-59K, הקודם ב-30. הוחלפו צמיגים, טסט במאי או משו באיזור. על פי הנתונים נשמע שמור מאוד.

המחירון הוא 50, הסוחר טען 53 והוא רוצה 46 עם גמישות קטנטנה, יכול להיות שאם הוא יראה שהוא 50 הוא ירד לכיוון 41-2.

בגלל השוק אני רוצה לקנות רכב שמור מפרטי, דגם מפואר, דברים שיעזרו במכירה שלו עוד כמה שנים.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

חבל שאתה לא רוצה ידני, יש סיכוי סביר שהרכב של אשתי יעלה ללוח בקרוב... (ספיריט ידנית)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

המתנה ל2016 לא תניב יותר מידי, שנה שעברה המחירון של האיבו לא זז בשקל אחד בין דצמבר 2014 לינואר 2015, אל תקנה בלחץ, אבל גם אל תדחה את הקניה בתקווה שתרוויח סכום משמעותי.

הפונטו לא נסחרות במחירון ולא קרוב לשם, מסוחר לא הייתי קונה רכב שהמחירון שלו50 ביותר מ42.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אכן ידני. אולי באמת זו הסיבה.

פשוט מבדר לראות את קרנבל האבזור הזה. ממש בדיחה שיוצא בסוף שיש איזה עשר רמות איבזור שונות.

לפני קניית הבראבו, כשחיפשתי לי איבו שתחליף את האיבו הקודמת, החלטתי לרכוש את דגם 1.4 הפשוט שיהיה "הכי מאובזר" וגיליתי שאין דבר כזה. בכל דגם חסכו במשהו. הגרסה שחסכו בה הכי פחות היא המיי סטייל. זה ששמו בה את המושבים מהסוג הפשוט יותר זה ניחא, אבל שחסכו ממנה את בקרת האקלים זו ממש שערוריה.

במיוחד בגלל מערכת עצור וסע שאמורה לנטרל את עצמה כשנדרש ממערכת בקרת האקלים, דבר שלא קיים במזגן הרגיל.

• תוכן חדש...