Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מצליח להפיל החלטה לגבי רכישה, כמו בכותרת -

סוזוקי ספלאש 2010, 95 כ"ס, אוטומט, יד 2 הכל פרטי 78,000 ק"מ

פיאט פונטו איבו 150TH, רובוטי, 77 כ"ס, יד2 הכל פרטי, 70,000 ק"מ.

סביבות ה-40K.

בתור סטודנט חשוב לי חסכון בדלק ועלות טיפולים.

אשמח לדעתכם.

תודה!!!!

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת הגירסה המאובזרת של הפונטו,הרכב עם תא מטען גדול יותר ונוח יותר,אך עם גיר רובוטי שלא כולם אוהבים אך תורם לחיסכון.

הספלאש עם גיר פלנטרי,תא מטען קטן אך די זריזה ולפי מה חבעלי הרכב מדווחים פה חיזכונית.

לדעתי תבדק אם אתה מתחבר לגיר הרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני סבבה עם הגיר ונראה לי שאני אלך על הפונטו.

הספלאש שנהגתי עלייה אכן הייתה רועשת במיוחד.

אם המחירון של הפונטו 53K, כמה הכי נמוך אני יכול לשלם לדעתכם ?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
זאת הגירסה המאובזרת של הפונטו

זו גרסה שמאובזרת בעיקר בשטויות. גג פנורמי נפתח, גלגלי מגנזיום והגה + ידית הילוכים מצופים עור, ידיות בצבע הרכב ומרווחי החלונות שחורים.

מנגד, אין חלונות חשמל מאחור ותא המטען לא נפתח מהסמל (את שני הנ"ל יש אפילו בגרסה הנחותה יותר - אקטיב)

וחסר אבזור אחר שקיים בגרסאות האחרות: אין בקרת אקלים, אין blue&me, אין הרמת והורדת שמשות מהשלט, יש את הכסאות הפשוטים יותר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם כך אז רק בקרת האקלים והכסאות יהיו חסרים.

לפני שלושה חודשים התעניינתי במיי סטייל 2011 רובוטית שהיתה באוטודיל.

רצו 45 אלף שח עבורה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בגרסאת MYSTYLE יש כסאות פחות טובים? ואין בקרת אקלים? אני מבין נכון?

זאת לא אמורה להיות הגרסא הבחירה מגרסאות הבחירות :p?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

קלאץ בפיאט זה לא ריקול כמו שהיה ב VAG,לכן זאת לא בעיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אין בעיה ברכב אין סיבה לחפש רכב אחר אחרי החלפת מצמד.

פורסם

אין סיבה גם שהקלאץ' יוחלף בקילומטראז' כל כך נמוך.

לפונטו 77 כ"ס יש המון גרסאות, קצת קשה למצוא את הגבוהה ביותר מכל הבחינות, מה שיש באחת לא יהיה בשניה.כל אחד והאיבזור שחשוב לו.

אישית, הייתי בוחרת לפי מצב הרכב קודם כל כי לרוב הגרסאות לא חסר איבזור ביחס לקטגוריה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש הרבה פונטו מאובזרות ביד2 ובמגרשים, ובגלל המחיר האטרקטיבי אני מרשה לעצמי לחפש את הדגמים המאובזרים יותר.

הפונטו שאני כרגע מסתכל עלייה במצב מעולה, בלי שפשופים, ידיים פרטיות, טיפולים במורשה. מקווה שלא יקנו אותה לפני.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...