Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיפות גבוהה לידני בשל זה שאני חייל וצריך לחסוך

עד 20K אפשר טיפה יותר אבל לא בהרבה,

יש כסף קצת בצד לביטוח וטיפולים 20K זה נטו לרכב.

ראיתי שעדיף יונדאי גטס GLI ומעלה

או פיאט פונטו דגם ELX

וגם פג'ו 206, לחבר של אבא יש מגרש ויש לו כזאת 206 שחורה נראת טוב שעשתה 140K

שנת 2007 הוא רוצה עליה 16K אם יהיו בעיות אז יש למי לבוא, אבל הוא בנתיים לא יודע עליה פרטים היא יד 2

מה היה היד הראשונה ואיך איזה רמת גימור זה, כששאלתי על ספר טיפולים ואיך הרכב טופל הוא צחק ואמר שבשנתונים האלה לוקחים את הרכב לבדיקה ואם הוא עובר אז קונים ולא מה היה פעם. איך אני יכול לא ליפול בפח? כי זה נראה רכב סבבה לרכב ראשון ובתאכלס עוד כמה שנים אני יחליף אותו זה רק שיהיה לי נוח להגיע לעבודה ולבסיס אני מקבל משכורת קבוע של 3K לפעמים 4 אז אין בעיות.

PEUGEOT 206XS

פורסם

הגטס ידנית אכן אופציה טובה וכך גם הפונטו וגם הפיגו.

לגבי החבר של אבא שלך,לגבי רמת גימור רשום ברישיון הרכב,לגבי ספר טיפולים אולי לא כולם שומרים היסטוריה במשך כמעט 10 שנים אבל לפחות מהשנים האחרונות,למשל קבלות על טיפולים אחרת איך אתה יודע בכלל שהרכב עבר טיפולים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגטס ידנית אכן אופציה טובה וכך גם הפונטו וגם הפיגו.

לגבי החבר של אבא שלך,לגבי רמת גימור רשום ברישיון הרכב,לגבי ספר טיפולים אולי לא כולם שומרים היסטוריה במשך כמעט 10 שנים אבל לפחות מהשנים האחרונות,למשל קבלות על טיפולים אחרת איך אתה יודע בכלל שהרכב עבר טיפולים?

הבנתי, ויש עוד אופציות בתקציב הזה?

PEUGEOT 206XS

פורסם

לדעתי לדרישות שלך אלו האופציות הטובות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפחות שיש נוזל קירור ולא מים ברדיאטור,מפלס שמן.

שהמזגן והחימום עובדים.תסתכל על מרווח ביןממכסה מנוע לכנפיים אם זהה,אותו דבר מאחור,אם לא הרכב עבר תאונה.

הבעיה שאתה לא יודע מתי בוצע טיימינג, וטיפול,לכן אם תרכוש כדי לעשות זאת.

• תוכן חדש...