Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום אני מתלבט בין סוזוקי קרוסבאובר אוטומטית רגילה (לא 4 על 4) לבין טויוטה קורולה sun מה עדיף?

מה יותר חוסך דלק? מה פחות רואה מוסך (יותר אמין) ??

ממש תודה

פורסם

אתה קונה בליסינג או כקונה פרטי (או מקבל מהעבודה)?

הקורולה והקרוסאובר מצוידות שתיהן במנועי 1.6 עם תיבה רציפה ויתרון בביצועים לקורולה. צריכת הדלק- הסוזוקי חסכונית יותר. כמובן שזה משתנה בהתאם לתוואי/עומס, אבל בערך זה עומד על 1:13.5 לסוזוקי ו-1:12 לטויוטה.

לגבי אמינות, שתיהן טובות עם מנועים ותיבות הילוכים נטולי תחכום (אין טורבו ותיבה דו"מ).

פורסם

לאורך זמן מי יותר אמין??? זאתי השאלה אני יודע שטיוטה נחשבת כהכי אמינה בשוק היום השאלה אם סוזוקי גם ככה ואם הדגם הזה של הקרוסאובר הוא אמין ומוצלח ואני קונה פרטי

פורסם

הקרוסאובר יותר פרקטית מבחינת תא המטען,הגובה נוח יותר לכניסה וישיבה.

צריכת הדלק הממוצעת של הקרוסאובר שאצלנו בסביבות 15-16 ק"מ לליטר.

פורסם

לגביי האמינות- שני הרכבים אמינים מאוד, אם כי בשנים האחרונות יש לטויוטה הרבה ריקולים.

פורסם

לי יש כזאת ידנית , אוטו נחמד עם האמינות המוכחת של סוזוקי .

לגבי מחיר , אם יש לך חבר תוכל לקבל הנחה כלשהיא .

האוטו נמכר כמו לחמניות כך שדי קשה אם בכלל לקבל הנחה .

• תוכן חדש...