Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי אפשרות לקנות אוריס היברידית 2012 מליסינג של החברה.מתלבטת אם לקנות אותה או לקחת ליסינג לקליאו.

אני נוסעת בטויטה זמן קצר ולא מכירה ככ את הרכב ואת המנוע ההיבריד והתקלות האפשרויות (אם ישנן) ועלויות ההחזקה.

קראתי ביקורות באתר אבל עדיין חסר לי מידע לגבי תחזוקת הרכב.

מה חשוב שאבדוק לפני שאני רוכשת את הרכב (בנוסף לדברים שבאופן כללי צריך לבדוק כמו תאונות וכד׳)?

מהן עלויות החזקת הרכב?

האם ישנן תקלות נפוצות ברכב? תקלות במנגנון המנוע ההיברידי? מה עלויות תיקון תקלה? קראתי שצריך להחליף סוללה. כל כמה זמן? כמה זה עולה?

המון תודה

פורסם
המערכת ההיברידית של טויוטה נחשבת אמינה. כל כמה שנים צריך להחליף סוללה.

מאיפה הבאת את הקביעה השטותית הזו?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין צורך להחליף בכלל את הסוללה עד שהיא מתה לגמרי, ובארץ יש רכבים מהדור הראשון של הפריוס משנת 06 או 05 אני לא זוכר, עם סוללה מקורית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כל כמה שנים, הכוונה ליותר מעשור, לא לכמה שנים בודדות

יש הערכה לעלות החלפת סוללה?

עוד מידע שחשוב לי לבדוק לפני?

תודה רבה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש הערכה לעלות החלפת סוללה?

עוד מידע שחשוב לי לבדוק לפני?

תודה רבה

עלויות האחזקה די דומות לרכב רגיל. אני בוחר לטפל במורשה לכן אולי משלם קצת יותר יקר אבל עם ראש שקט יותר.

מה שחשוב לדעת הוא שלסוללה ולמערכת ההיברידית בכלל יש אחריות ל-5 שנים של היבואן. לאחר 5 שנים ניתן להאריך אחריות לשנה או 15 אלף ק"מ, הקודם מביניהם, בעלות של כ-300 ש"ח.

הפריוס שלי 6 שנים על הכביש. בחודש שעבר הסוללה שלי שבקה חיים (מוקדם יחסית) והוחלפה ללא עלות נוספת במסגרת האחריות המורחבת. למרות שהסוללה חדשה אני ממשיך להאריך את האחריות.

ניתן לעשות זאת עד שימלאו לרכב 10 שנים.

שמעתי גירסאות שונות לגבי עלות הסולהה והעבודה להחלפתה. הכל בין 8,000 ל-10,000 שקלים.

ניתן להשיג בשוק גם סוללות משופצות ע"י חברה פרטית כלשהי בעלות של כ-2000 ש"ח. אני לא מכיר מישהו שהתנסה איתם.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...