Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התקציב הוא עד 40. כרגע יש לי מיצובישי אטראז' אוטומט מהחברה ואני נאלץ להפרד ממנו עקב התחלת לימודים

אני מרוצה מצריכת הדלק שלו אבל רוצה לרכוש רכב חסכוני אפילו יותר זה הנתון הכי קריטי. צריכת דלק ואמינות

לא מחפש חווית נהיגה של ספורט וכל הנוגע.. צריכת דלק נמוכה ככל האפשר ואמינות. אין לי בעיה עם דיזל

אשמח גם לשמוע דעתכם על אופן הרכישה. ליסינג.. מגרש פרטי.. פרטי מה אתם ממליצים

עריכה אחרונה על ידי donar100
פורסם

ידני או אוטומט?

איזה קטגוריה?מיני?סופר מיני?משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה אתה הולך לנסוע בשנה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא משנה לי ידני אוטומט.. לא פוסל דיזל, אני לא יודע להצביע על מספר ק"מ מסוים אבל אני משער שקצת יותר מהממוצע רוב הנסיעות הן בינעירוניות

הדגש הוא בעיקר על חסכון בדלק, רכב אמין ולא אתנגד שתיהיה לו צורה נחמדה.. אלטו נניח מחוץ לתחום על אף יתרונותיה עם הדלק

שוב, יש לי נכון להיום אטראז' שאני די מבסוט מצריכת הדלק שלה אם אני צריך להשוות אותה למזדה 2 שהייתה אצלי קודם שהייתה חסכונית וזריזה בפני עצמה. מחפש משהו חסכוני אף יותר...

אני מניח שזה שייך לקטגוריות הסופר מיני ומעלה.

פורסם

בלוח יד 2 יש כמה סוזוקי ספלאש עם גיר ידני מודל 2012 - חסכוני מאוד, אמין מאוד, בתקציב ועדיף על אלטו. בול מה שסטודנט צריך. ניסאן מיקרה - גם אופציה, פיאט פנדה ידנית יכולה לבוא בחשבון.

סופר מיני חסכונית ביותר - הונדה ג'אז. אבל הדגם המומלץ אשר נכנס לתקציב יהיה משנת 2007.

אין מבחר גדול של רכבים חסכוניים ביחס לאטראז', בטח לא מקבוצת. סופר מיני. דיזל בתקציב שלך קשה למצוא במצב שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רנו קליאו ידנית,סוזוקי ספלאש גם אופציה טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
מה לגבי האיביזה 1.4 חסכונית מספיק?

לי יש איביזה 1.4 ידנית

דווקא דיי חסכונית, תלוי בנהיגה שלך.

אצלי מיכל מלא מספיק בין 490-520 ק"מ

לפניה הייתה לי הונדה ג'אז 2007 1350 סמ"ק

ואני לא מרגיש כל כך הבדל בין הצריכת דלק של ההונדה לאיביזה

וידוע שהונדה ג'אז זה רכב חסכוני יחסית לרכבים אחרים בקטגוריה

עריכה אחרונה על ידי Yaron.s
פורסם

קליאו,איביזה,ספייס סטאר,פאביה

מי מבינהן החסכונית והעדיפה בסה"כ?

ובאיזו דרך אתם ממליצים לרכוש רכב

פורסם

הספייס סטאר הכי חיסכנית לפחות עם הגיר הרציף,איבזור טוב.

הקליאו אם מדובר על הידנית חיסכנית אך לא זריזה,מנגד התנהגות כביש טובה יותר.

איביזה ידנית גם שילוב טוב מאחור צופה אבל מושבים טובים.

הפאביה עם איכות חומרים עדיפה,מאחור מרווחת יותר,המכלולים זהים לאיביזה.

מב מומלץ? תלוי מהכי חשוב צריכת דלק אז הספייס סטאר,חיסכונית ועם התנהגות כביש טובה מהספיי אך פחות זריזה הקליאו,באמצע יהיו הפאביה ואיביזה.

• תוכן חדש...