Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

העדפתי לפתוח נושא פה ולא בטכני, אם זה לא קשור, אז אשמח להעברה לפורום המתאים

אתמול עשיתי נסיעה על אלטו אוטומטית. מנסיעה קצרה היו 2 דברים שלא ניראו לי:

1. הד רועש בנסיעה מעל 60 קמ"ש. אני יודע שהבידוד בכול רכבי המיני הוא לא משהו, אבל שם הוא הרגיש לי חריג. האם זה משהו אופייני?(מזמן לא נהגתי באלטו ככה שאני לא זוכר)

2.רעידות חזקות בשילוב ל-R. מורגש הרבה מעבר לרעד האופייני ל-3 בוכנות. לא קיים כלל בשאר מצבי הגיר. האם יש למישהו חוות דעת על זה?

למרות שלרכב יש נתונים די טובים- יד 1, קילומטראז' נמוך וטיפולים במורשה, אני נוטה לוותר ולא להמשיך לבדיקה עקב זה.

פורסם

לא דברים חריגים לאלטו, בגדול.

הרכב רועש. כל רכבי המיני רועשים, האלטו יותר. הבידוד אכן לא מהמצטיינים ושומעים את זה ברעשי הרוח במהירויות הגבוהות מ-80 (אצלי. אולי התרגלתי, אולי אני פחות רגיש לזה, אולי סתם סובייקטיבי).

בנוגע לרעידות- רעידות ממנוע ה-3 בוכנות בהחלט קיימות, אבל אצלי באלטו אני לא מרגיש הבדל משמעותי ברמת הרעידה בין D ל-R. אולי כאן אכן קיימת בעיה.

לדעתי, אם אתה מכיר את החסרונות הכלליים של האלטו ומוכן לחיות איתם, הרכב הספציפי שווה בדיקה. יכול להיות שהכל תקין, ויכול להיות שיהיה לך ישור קו קטן לעשות, אבל בתכלס נשמע לא רע על הנייר.

פורסם

מדובר על רכב שנבנה מלכתחילה כרכב בסיסי ומיועד לנסיעות עירוניות בעיקר, ולכן טבעי שרמת הרעש תהיה גבוהה במהירות כזו. באשר לרעידות יתכן שיש להחליף את תושבת הגיר

פורסם

מנסיון שלי ברכב הזה הוא רועד לא מעט ומרעיש באותה צורה, בידוד קל מאוד ועושה רושם שהפח שם רק בשביל לסגור את הרכב :p

בכללי רכב נחמד לעיר, עושה אחלה עבודה ונחשב אמין מאוד דווקא.

Opel Adam S 2017

פורסם

האלטו במקרה פחנוע מוכר בשוק ,רכב שמיוצר בהודו וגם נמכר שם לרוב.

חוץ מיעילות חסכונית...גם על מספרים בלוח שעונים החיסכון ניכר.

לא הבנתי מדבריך עדין מה בעצם אתה מבקש,חוות דעת בלבד?

הספלאש של סוזוקי למשל גם חסכונית אבל בנויה יותר משכנע,טיפה יותר.

בקטרוגיה מעל הנושא כבר יותר טוב ומשכנע,החסכון פחות...קיה פיקנטו ושות.

פורסם

נסיעה נוספת על רכב דומה (אם יתאפשר לך / במידה ואתה מחפש אחת לקנייה) יכולות לתת לך אישית, יותר מידע לגבי תחושת הנסיעה במצבים שציינת.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא רואה שום סיבה לקנות או ללכת על הרכב הספציפי הזה.

כבעל פג'ו 107 רובוטית אני לא מעט סובל אבל לפחות אני נהנה מצריכת דלק טובה/מצויינת.

למיטב הבנתי האלטו האוטומטית בכלל לא חסכונית לעומת האלטו הידנית.

מציע לך לחשוב על רכב אחר.

פורסם

1. הד רועש בנסיעה מעל 60 קמ"ש. אני יודע שהבידוד בכול רכבי המיני הוא לא משהו, אבל שם הוא הרגיש לי חריג. האם זה משהו אופייני?(מזמן לא נהגתי באלטו ככה שאני לא זוכר)

בדקת שלא שכחו לסגור חלון מאחורה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...