Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 3 רכבים 70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח רק שתגיבו לי לגבי הסוויפט.. האם המחיר הזה טוב ל2013 עם ק"מ כזה נמוך??

אני היום הולך לראות בכמה יעשו לי את הi10 החדשה.

תודה חברים עזרתם לי מאוד...

פורסם

לא יודע אם זה מחיר טוב או לא, אבל יש במחיר הזה סופר-מיניז חדשות באפס קילומטר מליסינג, אז למה לך לקנות רכב בן שנתיים-שלוש במחיר הזה?

באופן כללי נראה שסוזוקי שומרת על הערך באופן מרגיז מעט, כך שלא כיף לקנות יד שניה סוזוקי בת שנתיים

פורסם
לא יודע אם זה מחיר טוב או לא, אבל יש במחיר הזה סופר-מיניז חדשות באפס קילומטר מליסינג, אז למה לך לקנות רכב בן שנתיים-שלוש במחיר הזה?

באופן כללי נראה שסוזוקי שומרת על הערך באופן מרגיז מעט, כך שלא כיף לקנות יד שניה סוזוקי בת שנתיים

אני מבין מה אתה אומר ואני גם נוטה לכיוון רכב חדש..

אבל עדיין הסוויפט לדעתי ואני לא מבין הרבה במכוניות, היא רמה אחת מעל.. לא? מרגישה גם יותר מרווחת

וגם אם תהיה אצלי 3-4 שנים אני מאמין שעדיין הערך לא ירד בכלכך הרבה..

14 אלף ק"מ ב3 שנים על הכביש.

שוב, אני לא מבין גדול ברכבים ולכן רציתי לראות מה אתם אומרים.. חשבתי שנפלתי על מציאה רצינית פשוט...

פורסם

רכב עם 14 אלף בשלוש שנים יכול להיות מציאה אמיתית אם הרכב טופל כמו שצריך (כל שנה, למרות שלא נסע הרבה), רכב עם 14 אלף בשלוש שנים כשהשמן והפילטר עדיין מקוריים, כנראה שלא יהיה יותר מציאה מרכב שעבר 30-40K אבל טופל כל שנה.

שמירת הערך של הסוויפט מרגיזה, היום את מי שקונה, עוד כמה שנים את מי שיקנה ממך.

מספר 72K באוויר לא אומר הרבה, מה המחירון של הרכב הספציפי?

אבא שלי בעלים של סוויפט 2012 כבר כשנה וחצי, מאוד מרוצה מהרכב, מקבל צריכת דלק מעולה (1:14) נסועה עירונית הררית בעיקר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני מבין מה אתה אומר ואני גם נוטה לכיוון רכב חדש..

אבל עדיין הסוויפט לדעתי ואני לא מבין הרבה במכוניות, היא רמה אחת מעל.. לא? מרגישה גם יותר מרווחת

וגם אם תהיה אצלי 3-4 שנים אני מאמין שעדיין הערך לא ירד בכלכך הרבה..

14 אלף ק"מ ב3 שנים על הכביש.

שוב, אני לא מבין גדול ברכבים ולכן רציתי לראות מה אתם אומרים.. חשבתי שנפלתי על מציאה רצינית פשוט...

לא בטוח שהסוויפט כל כך הרבה מעל ספייס סטאר, או המיקרה.

פורסם

טוב חברים עדכון..

הייתי ביונדאי ולא הייתה הנחה גבוהה בסוף.

i10 חדשה 1.2 יוצא קצת פחות מ76K.

יש לי הצעה ממישהו שאני מכיר שמוכר i10 שנת 2015 גם 1.2, עם 16K ק"מ

ב64 אלף ש"ח(12 אלף שקל פחות).

כדאי לקנות את ה2015 נכון???

• תוכן חדש...