Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא 40 בנתיים מה שראיתי זה פיאט בראבו שמורה קמ נמוך ב 40

השאלה שלי אם בתקציב הזה אפשר להביא (להביא = לרכוש) רכבים שונים עם נפח 1400 דגש טורבו?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רנו 5 טורבו ואונו טורבו.

מה יש בנפח המנוע הזה שדווקא אותו אתה מחפש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

חסכוני וזריז

אתה מביא לי רכבים שהשנתון שלהם לא עבר את ה 01

אני מדבר איתך נניח כמו פיאט בראבו וכאלה

עריכה אחרונה על ידי idan2313
פורסם

השנתון שלהן לא עבר את אמצע שנות ה90.

ורמת התשובה הייתה ברמת השאלה. אם תפרט את הצרכים שלך יוכלו לעזור לך למצוא רכב שיותר מתאים לדרישות שלך.

פורסם

ורמת התשובה הייתה ברמת השאלה. אם תפרט את הצרכים שלך יוכלו לעזור לך למצוא רכב שיותר מתאים לדרישות שלך.

כתבתי רכבים כמו פיאט בראבו ליאון איביזה וכו

פורסם

אם אתה לא יודע, אל תעזור, ובטח אל תקניט!

בראבו יש 2011 וגם 2012 למיטב ידיעתי, וזה רכב טוב ונותן תמורה טובה למחירים בו הוא מוצע.

אמנם שים לב שאין היצע גדול, והביקוש לרמת גימור סנסיישן הוא גבוה ביחס להיצע.

אמנם אם המנוע מעניין אותך, ולא השליטה על המערכת מההגה, אז תאכל למצוא הזדמנויות מעניינות מאד.

לשאלתך, ברמת המחירים הזו קשה לי לחשוב על חלופה. אלא אם כן תמצא איזו סיאט\סקודה שחוטה.

פורסם

קודם כל, ZX2.0 התכוון לרנו 5 ואונו טורבו שכתב באגירה.

שנית, ככל הידוע לי, בראבו שנתון 2012 הינן בעלות מנוע אטמוספרי בלבד (לא מדובר על רכבים שקיבלו רישוי בסוף שנת 2011 ונרכשו בפועל במהלך 2012).

פות"ש, אם הגדרות החיפוש שלך הינן מנוע 1.4 טורבו בלבד ושנתון מקסימלי עד 40K אז ככל הנראה כל הדרכים מתכנסות לבראבו. אבל כדאי שתקח בחשבון שאם הנוסעה שלך עירונית ואתה מתכוון ללחוץ בין רמזור לרמזור חיסכון לא תראה שם.

אם תפרט בצורה קצת יותר רחבה מה אתה מחפש ברכב (כולל הגודל שלו) אולי תוכל לקבל המלצות נוספות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם אתה לא יודע, אל תעזור, ובטח אל תקניט!

בראבו יש 2011 וגם 2012 למיטב ידיעתי, וזה רכב טוב ונותן תמורה טובה למחירים בו הוא מוצע.

אמנם שים לב שאין היצע גדול, והביקוש לרמת גימור סנסיישן הוא גבוה ביחס להיצע.

אמנם אם המנוע מעניין אותך, ולא השליטה על המערכת מההגה, אז תאכל למצוא הזדמנויות מעניינות מאד.

לשאלתך, ברמת המחירים הזו קשה לי לחשוב על חלופה. אלא אם כן תמצא איזו סיאט\סקודה שחוטה.

אני בהחלט יודע. לחברים טובים יש בראבו. אפילו לכמה לא רק לאחד. אבל מה הקשר בין מה שרשמתי לבין מה שאתה רשמת?

תחזור על ההודעות, תקרא ותבין שמה שאני עניתי כלל לא קשור למה שרשמתי. אני רשמתי על אונו טורבו (החלפה בפונטו ב94 נדמה לי) ו5 טורבו שהיא אפילו לשנה הזו לא הגיעה.

ואם תחזור שוב על ההודעות, תראה שאני לא מקניט. אבל אם הוא יחליט להרחיב על הדרישות שלו, יוכלו לייעץ ולעזור לו יותר טוב.

כי אולי, גם 1.2 טורבו יהיה לו טוב? אולי הנסועה שלו מועטה יחסית ו1.6 רגיל יספק אותו כי ההבדל לא יהיה רציני. ואולי יש לו סיבה אחרת להעדיף מנוע 1.4 טורבו ואז אין לו שום אופצייה אחרת בהינתן תקציבו והרצון לשנתון כמה שיותר גבוהה.

מקווה שעכשיו זה ברור ושאין פה ניסיון של הקנטה. אבל כאשר לא רושמים כמעט שום פרטים ומבקשים עזרה, קשה לעזור כמו שצריך.

פורסם

לדעתי האופציות שלך הם כאלה:

1. בראבו.

2. להרים את התקציב ב 25 אלף שקל ואז נפתחות אופציות כמו שפירטו מעלי ודגמי פולקסווגן החדשים יותר.

3. איביזה 2011, תעשה מחקר על הגיר / מנוע. DSG6 החד מצמדי, זה בגדול רובוטי כמו בבראבו. DSG7 זה הדו-מצמדי המושמץ.

גם הרבה החלפות מנוע חטפו שם וריקולים. או חזרה לסעיף 2 - לעלות בשנתונים/תקציב עד שסידרו אותו.

4. משפחתיות עם מנוע 2000 סמ"ק בלי טורבו ואותו כוח סוס / סמ"ק.

אם אתה לא נשוי, לדעתי תהמר על אופציה 2 - האיביזה. יש מיליון ביד2 שמחפשות קונה. תמצא אחת שתיקנו את הבעיות והיתה שמורה. אם אתה לא רוצה כאבי ראש, רוצה ללכת על בטוח. אופציה 4.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם
DSG6 החד מצמדי, זה בגדול רובוטי כמו בבראבו.

הא?!

DSG6 זהו גיר רובוטי דו מצמדי "רטוב" ולא חד מצמדי וממש לא כמו בבראבו. דווקא הגרסא המוצלחת והאמינה יותר של DSG, אבל לא תמצא אותו משודך למנוע 1.4.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אה, טעות שלי.

משום מה חשבתי ש DSG6 הוא חד מצמדי.

אם ככה זאת אופציה נוספת- רכבי פולקסווגן עם DSG6, לאון / גולף GTI.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

אין בפולקסוואגן רכב שבחרטומו מנוע בנפח 1400 סמ"ק שמשודך לגיר DSG6, למיטב ידיעתי.

אם אני זוכר נכון, הגיר הנ"ל משודך אך ורק למנועים בעלי נפח של 2000 סמ"ק (גולף GTI, אוקטביה VRS, סופרב וכו')

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דווקא יש. הדגם היחיד והמיוחד במינו הוא גולף TSI 1400 משנתון 2008 בלבד. משודך למנוע מאד "מיוחד" עם טורבו ומגדש על, 140 כ"ס (עם פוטנציאל שיפור ל אזור ה 210 בתוכנה בלבד) ואמינות זוועתית שעושה צרות צרורות לבעלים שלו. מאד לא מומלץ לבעלי לב חלש ו/או תקציב מוגבל.

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...