ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מדובר ברכבים חדשים 2 הרכבים נחשבים מצויינים מה עדיף מבחינת ביצועי מנוע, נוחות נסיעה, התנהגות כביש, מרווח לנוסעים מאחור, צריכת דלק? אשמח לחוות דעתכם
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכולם, מחפשים רכב שני למשפחה (הראשון הוא Hyundai I30CW, שנקנה בהמלצתכם דרך ״אלדן״ מליסינג). הנהג העיקרי תהיה אשתי, שלא נהגה מס׳ שנים, אולם עכשיו עם הילדים עולה הצורך. הדרישות: 1. קטן יחסית. 2. מקום מספיק לשני כיסאות בטיחות במושב האחורי + עגלה אחת בבגאז׳. 3. אמין. 4. רמת בטיחות גבוהה. ישמש כרכב לנסיעות קצרות (עד 15-20 ק״מ) על בסיס יומיומי. מכיוון שהתכנון הוא שישמש למס׳ רב של שנים, מכוונים לרכב חדש (על מנת להימנע מבעיות אמינות, מוסכים וכו׳), למרות החיסרון הברור בספיגת ירידת הערך. נשמח להמלצה לדגמים מתאימים, ובנוסף למסלולי מימון למי שמכיר ומנוסה עם חברות מסוימות (האם עדיף בכלל ליסינג פרטי / מימוני ולא רכישה)? כמו כן, יש אפשרות לרכוש דרך מועדו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 900 צפיות
היי, אני מתעניין ברכב משפחתי אוטומט שיהיה נוח לנסיעות ארוכות, אני די פתוח לאפשרויות כי מדובר ברכב ליסינג שאוכל לקבל מהעבודה. הקטגוריה היא רכבים כמו מאזדה 3 טויטה קורולה פלואנס קיה סיד סטיישן וכדומה....אגב גם רכבי דיזל באים בחשבון מניסיוני קיה סיד סטיישן מאוד נוחה, להבדיל מהפוקוס.... שאלה נוספת- האם ארגיש בהבדל אם אקח נפח גדול 1800/2000? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 686 צפיות
חברי פורום יקרים, בשעה טובה מחפש לקנות רכב ראשון. גר ולומד בחיפה ועקרונית מחפש רכב שייתן לי שקט ללפחות שנתיים. תקציב עד 35K, עדיפות לאוטומט (מה לעשות, חלוקת קשב של מטאטא ). שתי האפשרויות שעומדות לפניי הן: יונדאי גטס (מקרוב משפחה) 2008 GLI, נפח 1400, עשתה 135,000km, אוט', יד 3 כולן מפרטי, שמורה ומטופלת. מחיר מבוקש: 20K. סוזוקי סוויפט (מחבר קרוב) 2010 GLX, נפח 1500, עשתה 174,000km, אוט', יד 1, שמורה ומטופלת. מחיר מבוקש 35K. מצורף טופס הבדיקה שנעשתה במסגרת עסקת טרייד אין שלא יצאה לפועל, אז אני לא יודע עד כמה הבדיקה אוביקטיבית. נסועה מוערכת: 10K בשנה, 70% עירוני. אשמח לקבל חוות דעתכם בנוגע לבדיקה של הסוויפט ולכדאיות הרכבים מבחינת עלות מול פוטנצ…
הודעה אחרונה מאת tom-gu, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 604 צפיות
בש"ט ..אני מתכנן להיפרד מה"באלנו" 97 שלי אחרי שנים ארוכות . אני נוסע קילומטרא'ז נמוך 5-6 אלף ) , בעיקר בעיר , מחזיק רכב שנים ארוכות , מחפש רכב משפחתי בן כשלוש שנים עם תא נוסעים מרווח ל 3-4 אנשים לא קטנים וגבוהים ,נוחות נסיעה , בגא'ז סביר , אמין, חלפים לא יקרים, עלות ביטוח סולידי, לא מחפש מציאות ,ומוכן לשלם מחיר הוגן לרכב במצב טוב שיחזיק שנים , לא מבין גדול בשוק ודי מבולבל , 2 שאלות: 1) לקנות רכב מ"ליסינג " או לא ? ומה לבדוק אם כן וממה להיזהר ? 2) איזה אוטו סביר שאמצא ? ( הבנתי ש :"פוקוס" -לא, מזדה3 - מכנית טובה אבל צפופה , מה עם קורולה ? ויונדאי 30 ?או שמא יונדאי 25 גם בא בחשבון ? אודה לכל עצה ומידע ,
הודעה אחרונה מאת bencf, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 648 צפיות
אהלן, מעוניין לרכוש רכב שני למשפחה: חשיבות גבוהה- אמינות, סחירות עתידית (3-4 שנים לפחות), שנתון עדכני ככל האפשר. עדיפות למושב אחורי מרווח (2 כסאות תינוק). יד 1/2 אין משמעות לצריכת דלק- נסועה של פחות מ 5K ק"מ בשנה. תקציב- עד 50K ש"ח. תודה! אלון
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי הרבה חיפושים ביד מצאתי לבסוף סוקדה פאביה ידנית שנת 2012 מנוע 1.4 שעבר 34K, הרכב היה ברשות אמא שלו. המוכר גר בחיפה נסעתי אליו, לאחר התרשמות ראשונית של הרכב ובדיקת מסמכים, בוצעה נסיעת מבחן יחסית ארוכה. לאחר מכן נסענו למוסך שבו הרכב טופל לצורך היסטורית טיפולים, הרכב טופל במוסך יבואן. הרכב עבר 3 טיפולים טיפול אחרון נעשה בינואר 15 טיפול 30K הוחלף שמן ופילטר ועוד כמה דברים, מנהל המוסך טען זה טיפול גדול וכרגע זה הזמן לטיפול הרבעי. לאחר מכן נסענו למכון בדיקה מ.מ.מ חיפה שהומלץ בפורום והנה התוצאות: הבוחן טוען שהרכב במצב טוב רק צריך להחליף גלגל שמאל קידמי ולעשות לרכב טיפול מה דעתכם? המוכר רצה מחיר מחירון 45,700 וכרגע סיכמנו על 43500 ואמרתי לו שאני צרי…
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 690 צפיות
שלום לכולם, חמותי וחמי מחפשים לשדרג את הפיקנטו לרכב קצת יותר מרווח ונוח. הרכב צפוי לנסוע 20K KM בשנה. במתווה חצי עירוני חצי בינעירוני. הרכב צריך לשמש מדי פעם גם לאיסוף/ פיזור הנכדים ( בני חצי שנה ושלוש). אני חשבתי על קטגוריית הסופר מיני ועלו לי לראש המועמדות הבאות: סוזוקי סוויפט ניסאן מיקרה קיה ריו יונדאי I20 הדרישות המרכזיות הן: 1. בטיחות. 2. אמינות. 3. נוחות נסיעה ומרווח בתא הנוסעים. אשמח לחוות דעת על הרכבים הנ"ל או הצעה לרכב אחר. תודה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני עכשיו מתאושש מטראומה של גיר אוטומטי שהלך וכעת עובר שיפוץ בשברולט קפטיבה. התחלתי לבדוק אופציות להחליף אוטו. קראתי הרבה באתר על המיטשובישי אוטלנדר. יש לי אפשרות עכשיו לקנות אותו דרך מבצע של חבר. אנחנו 5 נפשות, ואני מתבלט בין ה-5 ל-7 מקומות. תכננתי ללכת על דגם ה-intense אבל אני מתפתה להוסיף 13 אלף שח נוספים ולקחת את דגם instyle 7 מקומות. מבחינת צריכת דלק, אני בטוח שמצבי ישתפר. כרגע אני מוציא הון על דלק - עושה 15 ליטר ל 100 קמ. לגבי הרעש - אני נוסע ברכב דיזל כרגע כך שאני בטוח שהרעש לא יפריע לי. עכשיו לשאלות: השאלה אם יש רכב אחר שאתם ממליצים באיזור המחיר 145-160 אלף שח? האם כדאי לחכות למבצע הבא של חבר - שמעתי שזה יונדאי ויש להם דגם טוסון. דרך אגב, הא…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט אם לקנות גולף דור 7 1.4 122 כ״ס, 2013. מחיפושים רבים שעשיתי בפורום ראיתי חוות דעת על הגיר, אך האחרונה שראיתי נכתבה לפני כמעט שנה. האם יש כאן אנשים שיש להם גולף מהשנים האלו(2013-2014) שעברו יותר משנה עם הרכב ויכולים לומר אם היו בעיות עם הגיר או שרובן נפתרו בדור 7? והאם יש בעיות נוספות שכדאי לשים לב לפני שאני קונה? בנוסף האם יש המלצות לרכבים נוספים שנת 2013/2014 עד לסכום של 90k של משפחתית קומפקטית או משהו דומה אשמח לפתוח את הראש ולשמוע חוות דעת. תודה!
הודעה אחרונה מאת B4 לגיל 40, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אנחנו משפחה. זוג +3 +כלבה. מעוניינים באחד מהרכבים הנ"ל. נוסעים כ- 20K בשנה. עיקר הנסיעות שלנו בתוך העיר (אם פרדס חנה זו עיר) 6-7 פעמים בשנה טיולים לצפון/דרום ועוד כ- 4 פעמים בחודש ניסעה למרכז להורים. הקיה סיד הוצעה לי ב,300 ש"ח כולל בליסניג פרטי (לא תפעולי מלא) של אוויס אקספרס בכ- 2100 כולל ביטוחים וחבילת טיפולים. הפיזו הוצעה ב 2660 ש"ח כולל מע"מ ליסינג תפעולי מלא בלובינסקי. לבעלי ניסיון: איזה מהרכבים נוח יותר- כמשמעו "נוח בטוסיק" לשבת? פחות שותה דלק? יותר מרווח מאחור לילדים? ייתן מקום לכלבה בבגז' הסטיישן? איזה רכב יושב גבוה יותר על הכביש (אני פשוט אחרי סובארו b4 ונמאס לי שהישבן שלי מגרד כל באמפ) או בקיצור איזה מומלץ יותר לאור ההגדרות הנ"ל? …
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם הציעו לי בשלמה סיקס לרכוש רכב יונאי i35 inspire שנת 2012 שעבר 111אלף ק"מ תמורת 68000 ש"ח וזה לאחר הטרייד אין על האוטו שלי ששוה בערך 11 אלף ש"ח האם שווה לקנות רכב שעבר כל כך הרבה במחיר כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 453 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 1 תגובות
- 760 צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע מה ימי המכירות של מרצדס (A CLASS) בין ה- 6-8/1 כוללים ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 465 צפיות
הי, מחפש רכב שני לנסיעות קצרות בד"כ. דרישות: קטן וידני (חסכוני). זול - עד 4000 ויש תקציב נפרד ליישור קו במוסך. אמין כמה שאפשר לא מחפש נוחות.. לא מחפש חדש.. אני מתחיל לסנן את הרשימה הבאה ואשמח לעזרתכם: דייהטסו סיריון/שרייד. סובארו ג'סטי. גולף/פולו. סוזוקי סוויפט. מאזדה 121. פורד פיאסטה. סקודה פאביה. ממה שראיתי, עבור התקציב השנתון הממוצע עבור אלו הוא נע: 94'-2002' אשמח להמלצות! תודה, ביני.
-
וולוו S80
מאת הנמר הסגול-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין ברכישת אוטו שנתון קצת נמוך. הבנתי שיש הבדל בין שנתון 00-02 לבין 03 ומעלה. משהו במנוע איזה פאדיחה שהיתה להם וכו, אני אישית לא ממש יודע בדיוק מה הסיבה כי הבנתי שעדיף להתרחק משנתון 02 כולל ומטה. העניין שזה הפרש של כמה אלפים במחיר. אז רציתי לדעת אם באמת עדיף ללכת על שנת 03 או שזה בסדר גם הנמוכים. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
שלום לכולם אני חדש ואני מעוניין לקנות סובארו BRZ לאחרונה ניגשתי לסוכנות סובארו וקיבלתי הצעה הרבה יותר משתלמת מהמאזדה MX5 לכן החלטתי ללכת על הBRZ. הבעיה שלי שאני לא מוצא חוות דעת רצינית ועדכנית(הכל ישן ולא אקטואלי) על הרכב ברצוני לדעת כמה פרטים נחוצים על הרכב שיעזרו לי לגבש החלטה הייתי מאד רוצה לדבר עם מישהו שהיה לו נסיון עם הרכב הזה מקרוב. אחרי הכל זאת עדיין עסקה שהיא לא כל כך זולה ולא הייתי רוצה ליפול פה אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת airsof, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני יודע שיש הבדל גדול במחיר אבל ההתלבטות שלי היא מה עדיף? את הפאסאט נרכוש באוטודיל כנראה אם נבחר בה ..האם מומלץ? לגבי האוקטביה 2013-2016 חדשה . תקציב שלנו תלוי במימון קיבלנו אישור לאוקטביה חדשה מהחברה 145000 ש"ח אשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 1 תגובות
- 607 צפיות
חברים גם הרכב הזה נכנס חזק למטרות רק תנו לי רוח גבית ואני הולך על זה האם הרכב אמין? גיר ומנוע. האם הוא סחיר? זה מגיע במקום סופרב או פאסאט ככל הנראה האם ה 2.4 מספיק טוב? ואיך צריכת הדלק ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Scirocco-R, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יודעת שפחות או יותר הם נותנים אותו דבר. האבזור והנוחות, המושב והמולטימדיה חשובים לי (נמצאת המון על הכביש). יש דעות? המלצות? תודה מראש נ.ב. אני הולכת לקנות מחר, לפני שהשנה נגמרת...
הודעה אחרונה מאת filmus, -
- 0 תגובות
- 478 צפיות
אני רוצה לקנות רכב ואני מתלבט בין שני סוגים שונים לגמרי האחד הונדה סיוויק סדאן 2007 השני דייהטסו טריוס 2007 לכל אחד יש את המאפיינים שלו אבל לי יש מספר דרישות ואני לא יודע מה להחליט אני רוצה שהרכב יהיה נוח וחסכוני שתי התכונות האלה מעל לכל. עד עכשיו נהגתי בקשקאי 4X4 2008 ככה שקיבלתי גם גובה וגם נוחות ופינוק בנהיגה ומכאן הקושי לוותר על הגובה בנהיגה. ההונדה מצד אחד חסכונית ומפנקת אבל נמוכה מאוד. מנגד הטריוס גבוה אבל אומרים שהוא לא כל כך חסכוני ולא נוח. אני עושה בערך 250 ק"מ בשבוע הרוב מחוץ לעיר ואני כן אוהב לטייל בשטח פעם בחודש בערך אולי קצת יותר השאלה היא האם הטריוס באמת לא נוח רועש ולא חסכוני כמו שאומרים ואז עדיף לוותר על כל הקטע של הג…
הודעה אחרונה מאת Tomer Zuaretz, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אמא שלי מעוניינת לרכוש רכב חדש והמליצו לה על אופל אסטרה 2012 עם מנוע 1400 טרובו. רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת על הרכב הזה אם כדאי. הרכב ישמש את אמא שלי ואחותי לנסיעות לא ארוכות, נסיעות בעיר ובקרבת העיר. בנוסף התעניינתי פה בעבר לגבי רכב משפחתי עד 45,000 ש"ח, נסיעות עירוניות וירושלים - מרכז. קיבלתי המלצות לגבי קאיה פורטה 2011 6 הילוכים. שהלכתי לבדוק רכב בשלמה סיקסט האיש מכירות המליץ לי ממש על המיצובישי לנסר החדשה שנת 2011 מנוע 1500. קצת התבאסתי שהיא בכלל לא מאובזרת מבפנים (לא שהקאיה מאובזרת בהרבה יותר ממנה). רציתי לדעת מה אתם חושבים, להישאר עם הפורטה או שהלנסר יכולה להיות תחליף ראוי. תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת meirjul, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על הבאים: חדשים מהיבואן: רנו גרנד סניק 1.5 טורבו דיזל ודרגת האבזור היחידה שיש להם גם כן, סכום לעסקת מזומן כולל אגרה 149500. C4 פיקאסו מנוע 2.0 טורבו דיזל, רמת האבזור הפשוטה יותר 180,800. משומשים: מלובינסקי טרייד - C4 פיקאסו 2013 1560 דיזל עם הגיר הרובוטי, 40K ק"מ מחירון 92800 לפני הוזלה. או מפרטי - C4 2014 מנוע 2000 דיזל עם גיר רובוטי (חסרון), 79K ק"מ רוצה 115 אלף ש"ח. מה יכול להציע הכי הרבה ביחס למחיר? האם ניתן להוריד את היבואן , לובינסקי, מהמחיר 180880 , זה הפחות מאובזר, ואם כן כמה? הרנו ירד 25000 מהמחיר , כל אחד יכול לרדת וזה עניין של מיקוח או שבגלל שזה היבואן יש הגבלה לכמה ניתן להוריד ואולי אני צריך לדבר עם המנהל של הנציג שעימו דיברתי…
הודעה אחרונה מאת avinolen, -
-
רכב עד 80K חדש
מאת LuppiK-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 748 צפיות
שלום לכולם, אחרי שפירסמתי בפורום דיון לפני יותר מחודש על קניית רכב חדש ידני בתקציב של 65K קרו כל מיני דברים שגרמו לי גם לדחות את הקנייה וגם למתוח את התקציב, כמובן שלא כל התקציב חובה וכנראה גם שאקנה את הרכב בתשלומים(=מימון) ולא בתשלום אחד. הרכב ישמש אותי לנסיעות של 60 קילומטר ביום 4 פעמים בשבוע בדרכים מהירות ועוד קצת נסיעות בעיר ומחוץ לה לסידורים. מניח שעוד בערך 40 קילומטר בשבוע . חשוב לי כמה דברים: 1. צריכת דלק לפחות 1/14 משולב. 2. שקט בתא הנוסעים עד כמה שאפשר. 3. אחזקה וטיפולים זולים 4. אני רוצה להגיד אמינות- אבל ברור לי שאמינות זה מדד של כמה טוב אני מטפל ברכב, אבל עדיין אם יש רכב עם תקלות ידועות או שהוא רגיש מאוד לדברים מסויימים מעדיף שלא תמליצו …
-
זה פעם ראשונה שאני קונה רכב, קראתי את המדריכים באתר (שהם מעולים תודה למי שטרח וכתב), השאלה שלי כזאת יש רכב ששמתי עליו עין וראיתי שפרסמו אותו במחיר שנמוך מהמחיר בשוק ומשמעותית מהמחירון (הוא נמכר לרוב מתחת למחירון), ככה במידה ואקנה אותו זה יחסוך לי לפחות 3000-4000 שקל (לפני מיקוח), השאלה האם כדאי בכלל לרכוש רכב כזה או שזה חשוד מדי, ועדיף לחפש את הרכב השני או השלישי הכי זול בלוח? מן הסתם אני מניח שבמידה והולכים לרכוש רכב כזה אז לעבור לפי המדריכים באתר ואין איזה משהו מיוחד, אני פשוט קצת חשדן ברגע שיש מחירים שהם "טובים מדי".
הודעה אחרונה מאת bn1, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן כמה תעלה לי סוזוקי קרוסאובר חדשה 0קמ מלסינג? ועוד שאלה כמה תעלה לי שנת 2014 מלסינג עם קילומטר נורמלי? נורמלי זה אומר עד 20 אלף
הודעה אחרונה מאת naf, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
אני כרגע בהתלבטות לגבי קניית Ibiza חדשה מהחברה. נסעתי על ה-SEAT Ibiza 1.2TSI 90 HP 5D Reference, והנסיעה הייתה מאוד טוב, חלקה, ממש הנאה. באולם תצוגה פתאום שמתי לב שה-Ibiza Style היא 110 כ"ס ומנוע 1.0TSI, ומה שהפתיע אותי היה שהרכב עולה ב-3000 ש"ח יותר, הגימור שלו כביכול יותר "מפואר", ומה שבאמת מפתיע שהצריכת דלק יותר טובה 23.2 (נסיעה משולבת) לעומת 20.4 (נסיעה משולבת) ב-Reference, כנראה בגלל מערכת ה-Start & Stop. (כמובן שהכל נתוני יצרן כך שאני לוקח את זה בערבון מוגבל - אך בכל זאת זה משמעותי). עכשיו השאלה שלי היא יותר שאלה מקצועית, מה באמת ההבדל בין 1.2TSI 90 HP לעומת 1.0TSI 110 HP, בלאי, כוח, צריכת דלק ? באמת מעניין אותי האם יש יתרון לרכב אחד מול השנ…
הודעה אחרונה מאת door2005, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 642 צפיות
שלום רב אנשים, אנחנו זוג+תינוק וברשותנו ניסאן אלמרה 99 ידנית (אצלי עוד 6 שנים עוד לפני נישואין) בסה"כ הייתה טובה אבל לאחרונה מתחילה לזייף וגם אישתי לא מוכנה ליסוע עליה ואני מחפש רכב אוטומט בתקציב של 30k-45k שיהיה אמין בטיחותי ,בגאז' גדול וכו'... הבעיה שניסאן סובלת מבעיות קוסמטיות (מכות פח..) לוח מחוונים דפוק,קלאץ' כנראה שגוסס ואני לא יודע איך להיפתר ממנה בסה"כ אני מסתדר איתה והיא אף לא איכזבה אותי,סוחבת. אם הייתי רווק הייתי סוחב איתה עד הסוף (קילומ' 217000 ) המחירון שלה הוא כ-9 והייתי רוצה לקבל עבורה כמה 4-5 אבל אני חושב שזה יהיה קשה. בטרייד אינים אין ישועה חלקם כביכול נותנים הנחה בקניית הרכב אבל זה סתם עבודה בעיניים הייתי מקבל את אותו המחיר גם לא הייתי מגיע עם רכב…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברים אני צריך את עזרתכם חרשתי את כל google בניסיון להבין איזה היברידי הכי כדאי לקנות. ההתלבטות היא אם כדאי לקנות הונדה אינסייט שנת 2012-2013 היא עד כדי כך לא מוצלחת? התקציב שלי הוא בסביבות ה- 60K עד 70K. תודה..
הודעה אחרונה מאת foo_bar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכולם! אשמח להיעזר בידע שלכם, ובעיקר בניסיון! יש לי רכב חברה גדול, בו אנו משתמשים לטיולים\נסיעות ארוכות, ובו אני משתמש ביוםיום. אני מחפש לקנות מיד שנייה רכב קטן לאשתי, שישמש בעיקר לפיזור ילדים ולהגעה שלה לעבודה (רק 4 ק"מ לכיוון). כלומר שתצרוכת הדלק כנראה לא תקבע פה. אנו רוצים משהו קטן, חושבים אפילו על מגוון המיני, אבל- יש לנו 3 ילדים. זה מסתכם ב- בוסטר אחד ללא גב, כסא בטיחות אחד (בשנה הקרובה יהפוך לבוסטר) וסלקל אחד. ההתלבטות העיקרית שלי- באיזה רכב לא גדול ולא יקר ייכנסו הכיסאות הנ"ל מאחור? גם חובה שעגלת תינוק תיכנס בתא המטען... האם רכב כלשהו ממגוון הסופר מיני יתאים? (i10, getz, וכו'...) אשמח לשמוע את דעתכם!! (שכתי לציין- חייב להיות …
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,327 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- AmitGo
- רכוב כעומד
- NickName1
- avizaz
- נהג חדש תקציב קטן
- גולדן191
- hans
- WideFocus
- pooh-bear
- yovel673
- BoazB11