Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אשמח להיעזר בידע שלכם, ובעיקר בניסיון!

יש לי רכב חברה גדול, בו אנו משתמשים לטיולים\נסיעות ארוכות, ובו אני משתמש ביוםיום.

אני מחפש לקנות מיד שנייה רכב קטן לאשתי, שישמש בעיקר לפיזור ילדים ולהגעה שלה לעבודה (רק 4 ק"מ לכיוון). כלומר שתצרוכת הדלק כנראה לא תקבע פה.

אנו רוצים משהו קטן, חושבים אפילו על מגוון המיני, אבל- יש לנו 3 ילדים. זה מסתכם ב- בוסטר אחד ללא גב, כסא בטיחות אחד (בשנה הקרובה יהפוך לבוסטר) וסלקל אחד.

ההתלבטות העיקרית שלי- באיזה רכב לא גדול ולא יקר ייכנסו הכיסאות הנ"ל מאחור? גם חובה שעגלת תינוק תיכנס בתא המטען...

האם רכב כלשהו ממגוון הסופר מיני יתאים? (i10, getz, וכו'...)

אשמח לשמוע את דעתכם!!

(שכתי לציין- חייב להיות עם גיר אוטומטי...)

תודה רבה!!

יאיר

פורסם

רכבי מיני לא יתאימו לזה,מה התקציב שלכם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי

תקציב- בערך עד 40k... אולי טיפה יותר

חשבתי עדיף מיני עם שנתון גבוה יותר, מאשר משפחתית 2008-2010

פורסם

הבעיה שלהכניס עגלת תינוק עם אמבטיה זה לא פשוט ולא יכנס אלא אם יש איזו עגלה קטנה,תוסיף לזה סל קל שתופס מקום,בוסטר איני חושב שזה יכנס ודווקא הייתי הולך על משפחתית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

(אני רוצה קצת להרחיב-

היום לאשתי יש קיה ריו, 1.4, 4 דלתות 2012. בגלל שקנינו לפני 4 שנים בזכויות עולים, ואחרי כמה הנחות קנינו רק ב67 אלף, חשבנו למכור אותו, לקנות משהו יותר קטן ולחסוך את ההפרש... זה הרעיון בגדול)

פורסם

אם ככה הייתי משאיר את הריו.

פורסם

תשאירו את הריו.

רכב מיני יהיה קטן מדי עבור הילדים, ולא בטוח שהעגלה תיכנס לתא המטען, הגודל הבא הוא סופר מיני, וזה בדיוק מה שיש לכם.

לדעתי ההחלפה מיותרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

כיוון אחר - למה שלא תשדרג כסאות בטיחות ועגלה?

יש עגלות עם אמבטיה מתקפלת, הבייבי גוגר החדשה, והפג פרגו בוק פלוס. מניח שיש כבר עוד דגמים, כבר לא הכי מעודכן.

יצא הכי זול לקנות עגלה חדשה...

יש גם כסאות בטיחות שהם יותר צרים ולא פחות בטיחותיים.

במקום לקנות כורסא ענקית שמתאימה עד 65 פאונד, נניח איזה אוונפלו טריומפ ) כסא מעולה) אפשר לקנות כסא צר יותר עד 30 פאונד.

חפש שירשורים, ראיתי מישהו שכתב על clek או משהו דומה מותג אמריקאי שלא מיובש לארץ. רק תקפיד לקנות מותגים ידועים שנבחנו במבחני ריסוק אמריקאים או אירופאים. שים לב שכסא אמריקאי מאפשר תמיד לרתום עם חגורת בטיחות, ובמושב האחורי באמצע אין איזופיקס. כסא בטיחות אירופאי לא תמיד נותן לעגן עם חגורה.

עדכון - לטיול קצר בעגלה אפשר לשים את הסלקל בעגלה, רק צריך ב בסיס/מתאם מתאים.

רוחב הכסא זה לא הכל, יש כסאות כשכאתה מתקין הפוך נגד כיוון הנסיעה חייבים להזיז את המושב הקדמי עד השמשה, תלוי באוטו, בספסל האחורי ובכסא. לא להתבייש לקחת את הכסא למדידה באוטו, לבוא לחנות גדולה לא בשעות העומס ולעשות מחקר.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

הקטע הוא כזה.

ההפרש בין הריו למה שהוא יקנה זניח והוא יצטרך להתעסק עם המכירה והקניה ובסוף ישאר עם קדחת (במקרה הטוב) והפסד (במקרה הפחות טוב)

ולכן בכל קונסטלציה שהיא, עדיף לו להשאר עם הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום,

כמי שרואים הרבה קונים ומוכרים, אנחנו הפעם עם ההמלצות הטובות שנתנו לך כאן - תישאר עם הריו.

הריו נחשבת למכונית מודרנית, מרווחת יחסית בסגמנט, ואמינה.

כל החלפה תעלה לך לא מעט כסף, ולא בטוח שתקבל תמורה יותר טובה.

• תוכן חדש...