Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל לדרוש, הוא יכול לדרוש מה שבא לו.

הוא יכול לבקש.

לדרוש כסף, מאנשים שהוא לא מכיר, זו עבירה פלילית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית מוכר ככה כל דבר שיש לי למכירה.

מסתכל מה יש לאחרים, מציע את שלי בקצת פחות כסף.

במקרה שלי הייתה לי פיאט פנדה מלוקקת, דרשתי עליה מחירון במטרה להתמקח. לא הגיעו טלפונים בכלל.

אחרי חודש עם 2 טלפונים וקונה אחד שהתחרט אחרי נסיעת מבחן - עשיתי את הדבר המתבקש - בדקתי מי מוכר הכי נמוך. ראיתי שזה רכב עם 179 אלף ק"מ. לי היו 80 אלף ק"מ. הצעתי את הרכב שלי ב-500 ש"ח פחות ממנו.

בתוך יומיים הרכב עבר בעלות - הטלפון פשוט לא הפסיק לצלצל.

אגב - עדיין הסכום שקיבלתי היה גבוה ב-5K מההצעה שקיבלתי בטרייד אין, אז השיטה גם טובה וגם משתלמת.

פורסם
בראבו 2010 עשתה 137 אלף, רוצים עליה 27,000, ממה שראיתי בדרך כלל אנשים מבקשים עליהן 31-35 ומעלה.

אם אתה מדבר על האפורה מיד2, אז המודעה הזאת כבר מאוד ותיקה בלוח, בזמנו פורסמה במחיר שהוא מעל 30K ואז המחיר ירד ל28K. הבעלות הראשונה מופיעה לסירוגין ליסינג\פרטית.

מדובר ברמת גימור הנמוכה, ק"מ די גבוה, ככל הנראה עבר בליסינג, צבע לא הכי אטרקטיבי, ככה שהחבילה כוללת לא מבוקשת במיוחד ואולי המחיר בסה"כ משקף את המצב האמיתי של הרכב, דיברת עם המוכר\ת? גם הרכב הכי יקר בלוח לא בטוח שיהיה שווה את המחיר המבוקש עבורו, לא מעט אנשים מוכרים רכב מוזנח מאוד אבל בגלל שהק"מ קצת נמוך אז בטוחים שיש להם פנינה ביד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כבדהו וחשדהו. גם אנשים שכותבים "חייב להימכר עקב מעבר לחו"ל" הם אנשים שמעלים חשד. לא שזה לא נכון, פשוט בד"כ בן אדם לא ירצה להפסיד כסף פוטנציאלי.

פורסם

ההגיון אומר: מי שמוכר בזול או שהוא לחוץ או שהרכב במצב סביר מינוס וההפך מי שמוכר במחיר מחירון לא לחוץ והרכב במצב מצויין או שהוא סוחר ממולח, מי שמבקש מעל המחירון הרכב וודאות שמור ומטופל או שמחפש פראייר/ סוחר.

אלה הם רוב האפשריות, מסקנה לא ליפול על סוחר והכי בטוח לקנות אצל מישהו שמבקש מחירון .

כל השאר ספקולציות של אולי אם יכול להיות .....

פורסם

למה לא בטוח לקנות אצל מישהו לחוץ?

אנשים מתקשים לעמוד בהלוואה, או זקוקים לכסף עבור דירה \ לימודים. אז מורידים את המחיר כדי למכור מהר.

פורסם

לא אמרתי שלא , להפך לקנות רכב טוב במחיר טוב רק כי הוא לחוץ זה עסק מצויין השאלה היא מה הסיכוי שזה מישהו לחוץ .

עדיין מיהו שמבקש מחיר קרוב למחירון זה המוכר הכי אמין כנראה שהרכב טוב ,המחיר ראלי ....

פורסם

תודה לכולם, דיברתי עם חבר שמבין ברכבים וקנה ומכר כמה, הוא יצטרף אלי ויעזור לי לבדוק את הרכבים אם הם מציאה או נפילה.

פורסם
יצאתי מבולבל מכל האשכול הזה, כנראה אני אמשיך לחפש תודה בכל מקרה.

אני אעשה לך סדר, אין כאן כלל קסם, בחר את הרכב שמצב הכי טוב בתמורה להכי מעט כסף.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
ההגיון אומר: מי שמוכר בזול או שהוא לחוץ או שהרכב במצב סביר מינוס וההפך מי שמוכר במחיר מחירון לא לחוץ והרכב במצב מצויין או שהוא סוחר ממולח, מי שמבקש מעל המחירון הרכב וודאות שמור ומטופל או שמחפש פראייר/ סוחר.

אלה הם רוב האפשריות, מסקנה לא ליפול על סוחר והכי בטוח לקנות אצל מישהו שמבקש מחירון .

כל השאר ספקולציות של אולי אם יכול להיות .....

או לחילופין, מי שמוכר במחיר נמוך הוא מישהו ריאלי שמבין את השוק ואיך הוא עובד.

תגיד לי אתה - אם אני כמוכר פרטי מוכר רכב משומש, עם ק"מ ממוצע - במחיר המחירון, ובכל פינה יש סוכנויות ליסינג והשכרה שמוכרות רכב דומה לשלי - אבל עם:

1. מבחר של צבעים.

2. השבחה על חשבונן.

3. אחריות של שנה על מנוע וגיר.

4. מחיר נמוך יותר.

אז מי בדיוק יקנה את שלי? משהו צריך למשוך אותו. לפעמים רמת גימור עושה את העבודה - אבל אם זה רכב עממי, אז אני לא מכיר הרבה אנשים שישלמו עוד 10K עבור פס קישוט בצבע אפור ופנסי ערפל.

לכן, מי שרוצה למכור, צריך לפתוח פער של 10% לעומת חברות הליסינג וההשכרה. בפועל זה אומר הורדה של 25-30% מהמחירון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או מראש לא לקנות מכוניות שנפוצות מאד בהשכרה.

קנית בזול? אתה גם תמכור בזול וזה נורמלי.

אבל אם קנית ביוקר ומכרת בזול, באסה לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תודה לכולם, דיברתי עם חבר שמבין ברכבים וקנה ומכר כמה, הוא יצטרף אלי ויעזור לי לבדוק את הרכבים אם הם מציאה או נפילה.

אין תחליף לבדיקה במכון או במוסך מתמחה.

פורסם

אז מי בדיוק יקנה את שלי? משהו צריך למשוך אותו. לפעמים רמת גימור עושה את העבודה - אבל אם זה רכב עממי, אז אני לא מכיר הרבה אנשים שישלמו עוד 10K עבור פס קישוט בצבע אפור ופנסי ערפל.

תתפלא,אני.

לא כולם קונים מליסינג/השכרה -יש כאלו שכן מחפשים רכב שמור ומטופח

ברמת גימור הכי גבוה שלא נמצאת בחברות השכרה. אגב רמת גימור גבוה זה לא רק קישוטים. (ריפודים/בדים איכותיים,צמיגים,כריות אוויר,הגה מעור,שליטה מההגה ועוד תוספות שונות שמוסיפות הידור לרכב) בנוסף רכב כזה יהיה לו שוק טוב יותר= שמירת ערך עדיפה.

באופן כללי אני אף פעם לא רוכש רכבים שנפוצים בהשכרה (אחת הסיבות שאני לא סובל מזדה למשל)

אלא תמיד רכבים שונים או ברמות גימור גבוהות. (תמיד תהיה להם דרישה יותר גבוה)

• תוכן חדש...