Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פעם ראשונה שאני קונה רכב, קראתי את המדריכים באתר (שהם מעולים תודה למי שטרח וכתב), השאלה שלי כזאת יש רכב ששמתי עליו עין וראיתי שפרסמו אותו במחיר שנמוך מהמחיר בשוק ומשמעותית מהמחירון (הוא נמכר לרוב מתחת למחירון), ככה במידה ואקנה אותו זה יחסוך לי לפחות 3000-4000 שקל (לפני מיקוח), השאלה האם כדאי בכלל לרכוש רכב כזה או שזה חשוד מדי, ועדיף לחפש את הרכב השני או השלישי הכי זול בלוח?

מן הסתם אני מניח שבמידה והולכים לרכוש רכב כזה אז לעבור לפי המדריכים באתר ואין איזה משהו מיוחד, אני פשוט קצת חשדן ברגע שיש מחירים שהם "טובים מדי".

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מאמין בפיות ובמציאות, אז כן.

בכל הרכבים המשומשים שקניתי עד היום, התקשרתי רק לכאלו שביקשו "מעל המחירון", וכשזה היה מוצדק, שילמתי ללא מיקוח.

באיזה רכב מדובר?

חסכון של 3000 ש"ח זה 50% מערכו? או אחוז אחד?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

בכל הרכבים המשומשים שקניתי עד היום, התקשרתי רק לכאלו שביקשו "מעל המחירון", וכשזה היה מוצדק, שילמתי ללא מיקוח.

באיזה רכב מדובר?

בראבו 2010 עשתה 137 אלף, רוצים עליה 27,000, ממה שראיתי בדרך כלל אנשים מבקשים עליהן 31-35 ומעלה.

עריכה אחרונה על ידי bn1
פורסם

באיזה רכב מדובר?

כנראה שלא נתקלת במוכרים של הונדה.

גם אם הרכב לא במצב מלוקק הם יבקשו לרוב מעל המחירון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

השאלה שלי כזאת האם כדאי בכלל לבדוק את הרכב?

ואם כן איך ניגשים לרכב שיכול להיות מציאה ובאותה מידה נפילה?

פורסם
רק תבדוק שזה לא מוכר המבקש שיפנו אליו רק במייל והוא נמצא בחול...

כן שמעתי על שיטת העוקץ הזאת :(

פורסם

באיזה רכב מדובר?

צודק, אבל רוב הישראלים טמ***

אני מוכר לאון במצב מושלם עם נתונים מעולים ואמכור רק לאדם המתאים.

פורסם

אני נוהג בדיוק ככה. משלם תמיד מחירון אפילו מעל

לעולם לא מתקשר לרכבים שמבקשים עליהם 20%/15% פחות ממחירון.

נכון שזה לוקח לי לפעמים כמה חודשים למצוא רכב מתאים -אבל עד

כה זה תמיד מוכיח את עצמו. גם במכירה עתידית אני מבין שזה היה צעד נבון.

פורסם

לא מסכים עם המגיבים מעלי, כאשר יש רכב שהוא ממש מצוי בארץ אז נוצרת תחרות בין האנשים. לצורך העניין, יש 2 רכבים מאותו סוג, שניהם עם היסטוריית טיפולים וקילומטרז׳ דומה. תנו לי סיבה אחת למה לי לקנות ב 4 - 5 אלף שקל יותר. מעבר לזה, הישראלי כישראלי הוא, תמיד יתחיל בלבקש מחירון על הרכב וזה לא משנה איזה מצב הרכב שלו (הרי הם תמיד בונים על הפראיירים שאולי יפלו בפח). יצא לי לקנות מאליבו, שהמחירון לא עושה עימה חסד, בפחות 15% מהמחירון. הרכב היה מלוקק ובאמת היה נראה כמו חדש.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

כניראה שלא עקבת טוב אחרי המדריכים.

למחיר שדורשים על הרכב אין בהכרח קשר למצב שלו. כול שכן, כאשר ההפחתות השונות במחירון הם פשוט מגוחכות.

קודם תברר היסטוריית טיפולים, קילומטראג', תאונות, ורק אחר כך תברר על המחיר. לא תעשה את זה, תגלה על בשרך שלרוב הזול הוא היקר יותר.

פורסם

מי זה האדם המתאים בשבילך ? מי שיתן את הסכום שאתה דורש ?

,או אדם שתעשה לו מחיר זול מהמחירון אבל אתה בטוח במיליון אחוז שהוא ישמור על הרכב מלוקק ?

רשמת משפט חד בלי פירוט.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

זה יפה, ואיך בדיוק תצליח לברר מי הוא הנבחר, מבחני אינטיליגנציה ?, בראור ?, באמת מסקרן. מאפיין אמנם יותר אנשים שמוכרים את כלבם האהוב , אבל בהחלט מרענן לראות את הענין הזה גולש גם למוצרים מעט פחות ייחודיים כמו סיאטים.

פורסם

צודק' date=' אבל רוב הישראלים טמ***[/color']

.... מוכר לאון במצב מושלם עם נתונים מעולים ואמכור רק במחיר המתאים.

והוא צודק, גם אם המחירון הוא 100 אלף שקל וזכותו לדרוש 200 אלף שקל, ולמכור רק לאנשים עם שפם.

ככה עובד שוק חופשי.

אם הוא ימצא מישהו עם שפם, שיתן לו 200 אלף שקל, זה כבר סיפור אחר, אבל לדרוש, הוא יכול לדרוש מה שבא לו.

• תוכן חדש...