Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת יונדאי i35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הציעו לי בשלמה סיקס לרכוש רכב יונאי i35 inspire שנת 2012 שעבר 111אלף ק"מ תמורת 68000 ש"ח וזה לאחר הטרייד אין על האוטו שלי ששוה בערך 11 אלף ש"ח

האם שווה לקנות רכב שעבר כל כך הרבה במחיר כזה?

תודה

פורסם

המחיר משקף ערך קרוב לאפס לרכב שלך. בעקרון 111000 ק"מ זה לא מעט לרכב בן שלוש-ארבע שנים, אבל גם לא נורא. העניין הוא שכלי רכב כאלה נמכרים בסכום שנקבת בלי טרייד-אין.

מכור את הרכב שלך לבד (גם אם תצטרך להוריד כמה אלפים) וסביר שתמצא רכב עם נתונים זהים או טובים יותר, שיעלה לך פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם על המענה

האוטו שלי זה סוזוקי ליאנה שנת 2002 שעברה 246 אלף קילמוטר והטסט מסתיים חודש הבא

היתי אתמול שוב בשלמה סיקס הפעם הם הציעו לי I35 עם 58 אלף ק"מ שנת 2012 שהמיחרון שלו הוא 84000 תמורת הואוטו שלי ועוד 72 אלף שקל השאלה הנוספת שלי האם לא צריכה להיות לי הנחה עקב כך שאני קונה אוטו מליסינג שכבר היה על הכביש 3 שנים?

תודה

פורסם

תוציא את הרכב הישן שלך מהמשוואה ותגלה שהמחיר נשאר (כמעט) זהה. ההנחה היא 12000 ש"ח והיא סבירה.

על הרכב שלך לא מזכים אותך כמעט בכלום, כי ההתעסקות במכירתו עולה להם כמעט כמו שוויו בשוק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

עכשיו בדקתי באתר של לוי יצחק שהמחירון של יונדאי i35 שנת 2012 ירד ל81000 ולאחר שכלול עם הנחת הליסינג יוצא 74290 ש"ח אמרתי את זה לסוכן הוא אמר שזה לפני הטרייד אין על האוטו שלי

אם מישהו יודע כמה אני אמור לשלם בערך כולל טרייד אין על יונדאי אשמח לדעת?

תודה

פורסם

בפעם השלישית בשרשור הזה: ערך הרכב שלך בטרייד אין שואף לאפס - מכור לבד גם אם תקבל 4-5K - עדיף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מאוד מצטער להרוס את החגיגה, אבל לא חסרות i35 בשוק במחירים יותר זולים ממה שהוצע לך וזה מבלי לתת את הרכב שלך. מצטרף להמלצה מעליי למכור את הרכב שלך לבד ואח״כ למצוא רכב שיתאים לך.

פורסם

תלוי במצבו המכאני והכללי.

הייתי מעדיף לחפש אחת פרטית, לא חסרות כאלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ננסה להסביר לך יותר בפירוט:

הרכב הקיים שלך מחושב במקסימום 1500 ש"ח לעניין טרייד-אין והוא יימכר לסוחרי נבלות בדקה שתצא מהסוכנות. לכן ההנחה המקסימלית שתקבל על הרכב בגלל הטרייד-אין היא כ-1500 ש"ח - קפיש?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ננסה להסביר לך יותר בפירוט:

הרכב הקיים שלך מחושב במקסימום 1500 ש"ח לעניין טרייד-אין והוא יימכר לסוחרי נבלות בדקה שתצא מהסוכנות. לכן ההנחה המקסימלית שתקבל על הרכב בגלל הטרייד-אין היא כ-1500 ש"ח - קפיש?

מה שהוא אמר +

דמיין שאין לך רכב שאתה רוצה למכור. תתמקח על המחיר. קח את הרכב לבדיקה. תתמקח שוב על המחיר. תוודא שהרכב טופל כמו שצריך )כבר בעייה). תוודא שהרכב לא עבר צביעה כוללת מכוערת= השבחה.

תוודא שמתקנים כל ליקוי בבדיקה, תיקח אותו למוסך שיבדוק מצב ברקסים וכו.

תתמקח עוד.

אז ספר להם שיש לך רכב למכור. תראה שאין כמעט שינוי במחיר...

פתח לוח יד2, תרים כמה טלפונים ותראה באיזה מחירים אנשים מוכרים פרטי שמור.

כרגע אתה בדרך לצאת איך לומר ''לקוח לא פיקח''?

המחירון של לוי יצחק זה בדיחה, במיוחד במכוינויות שבעיקר נמכרו לליסינג, יש כוחות השוק.

• תוכן חדש...