Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2TSI 90 HP vs 1.0TSI 110 HP, מה יותר טוב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק,ברשותי ה1.0 אוטו׳ ובנסיעה מחיפה לתל אביב דרך כביש החוף עשיתי 6/100 ז״א 16.7 קמ לליטר כולל שיוט והרבה ברקסים בגלל אנשים שנוטים לסוע על 80 בכבישים של 110.

עדיין נתון מכובד

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה חבר'ה,

דרך אגב אם יש כאלו שקוראים פה את האשכול ומתעניינים ממש במקרה ברכישת הרכב,

אין את הדגם בארץ, אני מחכה עכשיו שבועיים שיביאו את הדגם ואז עוד עד שבועיים לבירוקרטיה בארץ.

בעזרת השם בבוא העת אולי אני אעשה כמו החבר'ה בפורום "חצי שנה עם האוטו", נעשה סיכום אובייקטיבי למתעניינים.

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב !

פורסם

תתחדש. אני גם התעניינתי באיביזה 1.0 ידנית והתאכזבתי שלא מביאים. נראה לי שהיו מוכרים הרבה אלה במחיר הזה. נהגתי על ה 1.2 והיא הפתיעה אותי לטובה, אבל החלטתי לחכות בינתיים בתקווה שיביאו את ה 1 ליטר ידית בעתיד הקרוב.

• תוכן חדש...