Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2TSI 90 HP vs 1.0TSI 110 HP, מה יותר טוב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסע לחברה לבדוק את כל מה שהצעתם.

הייתי רוצה לשאול שאלה נוספת, אם מישהו יכול לעזור - כשקונים רכב חדש במימון (מטעם החברה) הרכב ירשם כליסינג או רכב פרטי.

כי אחר כך במכירה זה חשוב בהורדת מחיר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ירשם כפרטי,אבל יהיה רשום ברישון שהרכב משועבד לחברת המימון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי שרצה לדעת (וגם מי שלא), אין 1.0T ידנית ... נורא מוזר.

דווקא היה נשמע אחלה של הצעה, Start & Stop,צריכת דלק, משענת יד עוד שטויות, חבל.

אז כרגע האופציה שלי מבחינת סיאט זה ה1.2T Reference.

תודה רבה לעונים. יום טוב.

פורסם

דווקא stop start מאוד מעצבן,אני תמיד ביטלתי אותה

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
משום מה כולכם כל כך בעד ה1.0,

אבל אני אשמח להסבר למה בהכרח יותר כוח סוס ופחות נפח מנוע יותר טוב מההפך.

מה הפליאה? ה 1.0 חדש יותר, חזק יותר וחסכוני יותר. אם היו ממליצים על ה 1.2 אז היית צריך להתפלא.

יש גם את ענייני האבזור, אבל גם הם כנראה נוטים לקראת הדגם החדש עם ה 1.0.

נימוק מסויים לגבי ה 1.2 הוא שזה מנוע יותר ותיק ויותר מוכח. למרות שבטח יקפצו כל מיני ויגידו שהוא לא מוכר כמנוע אמין.

השערה שלי היא שביום יום אין בין המנועים הרבה הבדל בשום פרמטר.

למכירה עתידית יש יתרון לדגם החדש יותר אבל זה לא משמעותי. והיתרון ימחק אם ה 1.0 ליטר היה מתגלה כבעייתי.

בדילמה שלך הייתי לוקח את ה 1.0

פורסם

רכשתי את ה1.2,

למתעניינים למה אין 1.0 ידנית בארץ, ההסבר של נציגי החברה - לא רצו להביא שתי ידניות מאותו דגם,

מהלך חכם, מטומטם, יעיל או טיפשי, לא כזה אכפת לי.

בכל מקרה, מעדיף פרקטי, משהו מוכר ידוע, מרוצה שמאחורי המנוע עומד תאגיד VW אותו מנוע כמו ה-Polo - אמין לא אמין, רק הזמן יגיד.

בהצלחה.

פורסם

תתחדש,אחלה רכב!

פורסם
23 קמ באיביזה בחיים לא תקבל,בין עירוני בשיוט כניראה תקבל 1/18

צודק,ברשותי ה1.0 אוטו׳ ובנסיעה מחיפה לתל אביב דרך כביש החוף עשיתי 6/100 ז״א 16.7 קמ לליטר כולל שיוט והרבה ברקסים בגלל אנשים שנוטים לסוע על 80 בכבישים של 110.

• תוכן חדש...