Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בש"ט ..אני מתכנן להיפרד מה"באלנו" 97 שלי אחרי שנים ארוכות .

 

אני נוסע קילומטרא'ז נמוך 5-6 אלף ) , בעיקר בעיר , מחזיק רכב שנים ארוכות ,

 

מחפש רכב משפחתי בן כשלוש שנים עם תא נוסעים מרווח ל 3-4 אנשים לא קטנים וגבוהים ,נוחות נסיעה , בגא'ז סביר , אמין, חלפים לא יקרים, עלות ביטוח סולידי, לא מחפש מציאות ,ומוכן לשלם מחיר הוגן לרכב במצב טוב שיחזיק שנים ,

 

לא מבין גדול בשוק ודי מבולבל ,

 

2 שאלות: 1) לקנות רכב מ"ליסינג " או לא ? ומה לבדוק אם כן וממה להיזהר ? 2) איזה אוטו סביר שאמצא ? ( הבנתי ש :"פוקוס" -לא, מזדה3 - מכנית טובה אבל צפופה , מה עם קורולה ? ויונדאי 30 ?או שמא יונדאי 25 גם בא בחשבון ?

 

אודה לכל עצה ומידע ,

פורסם

תקציב?

 

צפי משך החזקה ברכב?

 

עקרונית כל משפחתית סטנדרטית תעשה את העבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

התקציב 85-90 k ..אני מניח שזה מחיר משומשת משפחתית נפוצה..שנות אחזקה -אם יוצא "שידוך " מוצלח - גם 10שנים ויותר .

פורסם

הייתי שוקל אופצייה של "יד 1 עם 0 ק"מ"

אם תחזיק את הרכב לתקופה ארוכה באמת, תרוויח מההנחה הראשונית ולא תפסיד כמעט בכלל במכירה.

×
×
  • תוכן חדש...