Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג שנה באוקטביה 1.4. עברתי אליה מפוקוס סטיישן 2 ליטר.

לפני שבחרתי באוקטביה נהגתי גם במזדה 3 2 ליטר וב308 1.2.

האוקטביה חזקה מאד לסגמנט (סביב 8 שניות למאה) וחזקה יותר מה308. המנוע מספיק חזק וגמיש כדי לסחוב סופרב ופאסאט.

זה לא רק המנוע, אלא השילוב עם המשקל הנמוך והתיבה המהירה. לא יודע עד כמה צריכת הדלק מעניינת אותך אבל הממוצע שלי הוא 1 ל 14 כשבאותם תנאים הפוקוס צרכה 1 ל 11.

את ה308 פסלתי על חוסר בתאי אכסון ומרווח בתא נוסעים. הביצועים מספקים בהחלט.

פורסם

שתי המכוניות מצוינות, אבל לדעתי ה-308SW טובה יותר. היא נוחה משמעותית, יש לה שקטה יותר, ולדעתי בעלת פנים יפה יותר.

פורסם

מנסיון בן קצת למעלה משנה עם אוקטבית ליסינג סטנדרטית, 1.2, האוטו מרווח, בנוי ומאובזר טוב, אבל יש לו גיר שעוד לפני שאלת האמינות, מעצבן באופן פעולתו וגם נוחות הנסיעה לא משהו. אם מצרפים לכך את שתי שנות האחריות בלבד ( לפרטי, בליסינג פחות מענין כמובן ) ומנגד את נוחות הנסיעה העודפת והגיר הטוב יותר ב 308 ( מנסיעה קצרה בהאצ'בק ), אצלי לפחות מנצחת צרפת.

פורסם

בזמנו עשיתי נסיעת מבחן על ה-308 המדוברת, ואפילו כתבתי סקירה קצרה.

לטעמי, עד כמה שיכולתי לשפוט מנסיעה של חצי שעה, מדובר ברכב הטוב בסגמנט כיום - ובפער ניכר.

איכות נסיעה של רכב פרימיום, ללא הגזמה.

סימן השאלה היחיד מבחינתי הוא עניין האמינות, ואת זה הזמן ישפוט. עד כה נראה לי שהכל בסדר גמור.

תתחדש

• תוכן חדש...