Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכבים חדשים

2 הרכבים נחשבים מצויינים

מה עדיף מבחינת ביצועי מנוע, נוחות נסיעה, התנהגות כביש, מרווח לנוסעים מאחור, צריכת דלק?

אשמח לחוות דעתכם

פורסם

קח נסיעת מבחן.

לאוקטביה ביצועים טובים יותר ולפיג׳ו שיכוך מתלים טוב יותר. האוקטביה מרווחת יותר מאחור וגם תא המטען שלה גדול יותר, אבל בגרסת הסטיישן של ה-308 אין בעיית מרווח מאחור כמו בגרסת ההאצ׳בק.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

המושבים בשני הרכבים שונים לגמרי - זה לעניין הנוחות. חלק מהאנשים ( כולל אותי) אחרי חצי שעה נהיגה באוקטביה מתלוננים על כאבי גב, אחרים מאוד אוהבים את המושבים .

בקיצור - תלך לעולם התצוגה של שני היבואנים, תשב ברכבים, גם מקדימה, גם מאחורה ( מאחורי הנהג, כאשר מושב הנהג מכוון לפי תנוחת הנהיגה שלך). תזמין נסיעת מבחן על כל אחד מהרכבים ותרגיש מה יותר מוצא חן בעייניך. כל זה עדיף על 100 המלצות באינטרנט.

שני הרכבים ראויים ביותר.

יש לי חבר שרכש ממש עכשיו אוקטביה 1.4 עם 150 כ"ס וריפודים בהירים, כל זה אחרי 3 שנים עם אוקטביה 1.8. פנים הרכב נעים מאוד בצבעים בהירים, למרות שזה לא פרקטי. ממש גורם למצב רוח טוב לעומת "הכל אפור" בדגם הקודם.

הדגם החדש לא מרגיש לו חלש, אבל הוא בפירוש חסכוני יותר מאשר אוטקביה 1.8 .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי באולם התצוגה וישבתי ב2 הרכבים האוקטביה מרגישה יותר מרווחת מאחור לעומת ה308 SW.דגש על מימד הרוחב!

ביצעתי נסיעת מבחן ב308 SW.הרגישה מעולה מכל הבחינות

בסקודה ביצעתי נסיעת מבחן ביטי מנוע 1.2 (כי לא היה להם אוקטביה לנסיעת מבחן במקום)

הביצועים של ה38 הרבה יותר טובים מהיטי טבל אני מניח שמנוע ה1.4 של סקודה משמעותית חזק יותר

ובייטי ישנם הרבה רעשי רוח אבל גם כאן אני מניח שבאוקטביה המצב טוב יותר

פורסם

האוקטביה ידועה בבעיית רעשי רוח, אבל מעבר לזה נחשבת למצויינת. המנוע עם 150 כס הוא פנינה. אני נוסע במנוענדומהמאך עם 125 כס וגם הוא חזק. אנח לא התחברתי ב 308 להגה הקטן ולעובדה שלוח השעונים נראה מעל ההגה. כמו כן לא אהבתי את הבקרה על המזגן מתוך מסך המולטימדיה. מעבר לזה ה 308 מצויינת כמו גם האוקטביה

פורסם

לכן צריך לעשות נסיעת מבחן בדיוק על אותו הדגם שמתכוונים לקנות. בטוח שנסיעת מבחן על ייטי לא קשורה להשוואה בין אוקטביה ל 308.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לכן צריך לעשות נסיעת מבחן בדיוק על אותו הדגם שמתכוונים לקנות. בטוח שנסיעת מבחן על ייטי לא קשורה להשוואה בין אוקטביה ל 308.

מסכים איתך

אבל כן יכולתי להתרשם ממנוע ה1.2 TSI לעומת המנוע של פיג'ו

והמנוע של פיג'ו חזק יותר משמעותית

אין לי מושג איך ה1.4 TSI לעומת המנוע של פיג'ו

בכל מקרה המבצע של האוקטביה 1.4 שהיה בדצמבר הסתיים.כך שישנו פער של כ10 א' ש"ח בין ה308SW לאוקטביה 1.4

מה גם ש308 הרבה יותר מאובזרת והאוקטביה אפילו ללא גלגלי מגנזיום

שאלה אחרת, איזה מכונית תשמור טוב יותר על ערכה?

פורסם

אוקטביה 1.4 תהיה חזקה יותר מ308 1.2 אבל זה דיי חסר משמעות לייעוד של המכוניות האלה (אוקטביה 1.8 זאת בכלל הגזמה).

לי ב308 הפריעו תאי האכסון הקטנים בין המושבים הקדמיים.

לגבי שמירת ערך - אני מנחש שהאוקטביה תהיה אטרקטיבית יותר בשוק המשומשות אבל גם היא תימכר מתחת למחירון לוי יצחק.

פורסם

ה 308 עדיפה רק בגלל שהגיר שלה אמין יותר וישיבה רכה יותר על הכביש. כל היתר דיי דומה. למעשה ה 308 ניצחה בכמה מבחנים את המלכה הקודמת (גולף) . אבל גם זה בפוטו פיניש.

פורסם
מעניין שלא רואים הרבה 308 על הכביש למרות שהמחיר שלה הוזל

לפעמים זמני אספקה ארוכים יוצרים מצב כזה, רק אחרי שעוברת תקופה יודעים...

פורסם

וזה מאוד תלוי בקריצה לליסינג. אני מניח שהסקודה נותנים מחיר טוב יותר לליסינג. זה הכל. וזה גם די סביר בהתחשב בתמחור שלהם בישראל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...