Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחרי הרבה חיפושים ביד מצאתי לבסוף סוקדה פאביה ידנית שנת 2012 מנוע 1.4 שעבר 34K,

הרכב היה ברשות אמא שלו.

המוכר גר בחיפה נסעתי אליו, לאחר התרשמות ראשונית של הרכב ובדיקת מסמכים, בוצעה נסיעת מבחן יחסית ארוכה. לאחר מכן נסענו למוסך שבו הרכב טופל לצורך היסטורית טיפולים, הרכב טופל במוסך יבואן.

הרכב עבר 3 טיפולים טיפול אחרון נעשה בינואר 15 טיפול 30K הוחלף שמן ופילטר ועוד כמה דברים, מנהל המוסך טען זה טיפול גדול וכרגע זה הזמן לטיפול הרבעי.

לאחר מכן נסענו למכון בדיקה מ.מ.מ חיפה שהומלץ בפורום והנה התוצאות:

הבוחן טוען שהרכב במצב טוב רק צריך להחליף גלגל שמאל קידמי ולעשות לרכב טיפול

מה דעתכם?

המוכר רצה מחיר מחירון 45,700 וכרגע סיכמנו על 43500 ואמרתי לו שאני צריך כמה ימים

דרך אגב אני נהניתי לנסוע ברכב ולא הרגשתי שום בעיה מיוחדת.

12460056_10206711374317230_382685358_n.jpg

פורסם

נראה אחלה.

לגבי המחיר תבדוק אם זה בסביבות מה שנהוג ביד2 בערך.

בכל מקרה- נשמע שמור ביותר.

אם יש לך את כל הנתונים, וזה נשמע שיש לך, לא הייתי מחכה כמה ימים כי יש לרכב ביקוש לא רע.

כשקניתי אחת כזאת אז בדיוק כשמצאתי אקזמפלר טוב הוא נמכר לאיש שבא לראות אחרי...

למזלי מצאתי שבוע לאחר מכן אחד יותר טוב אפילו.

ותנסה להוריד אותו על הצמיגים והקלאץ'. זו תהיה הוצאה מיידית שלך(לפחות הצמיגים)

פורסם

בדיקה מעולה, במיוחד כשהבדיקה נעשתה ב מ.מ.מ.

הרכב עשה רק 34K כך שאם הנהג ידע לנהוג (ולא שרף את הקלאץ איכשהו) לא סביר שהקלאץ בעייתי. רושמים את זה בכל בדיקה של של רכב ידני. בסופו של דבר עשית נסיעת מבחן, האם הרגשת שהקלאץ גבוה?

צמיגים כנראה שכן יהיה צריך להחליף, סדר גודל של 300 ש"ח לצמיג.

פורסם

אני לא הרגשתי משהו רציני בלחיצה על הקלאץ, בנוגע לצמיגים הבוחן המליץ להחליף צמיג אחד אתה חושב שכדילהחליף את את כולם?

והאם יש המלצה לצמיג של חברה מסוימת?

פורסם

עוגה, לא רושמים את זה בכל בדיקה של רכב ידני, הרכב שמכרתי היה עם 54 אלף ק"מ ולא רשמו את זה.

קרובי משפחה שלי מכרו T5 ידנית בת 5 עם 30 אלף ק"מ וגם שם זה לא נרשם. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכוני בדיקה נוטים לכסתח את עצמם ורושמים את זה לא מעט גם כשהקלאץ תקין ויש לו עוד 20-30 אלף ק"מ

צמיג זה שטויות.. בכל מקרה בד"כ עדיף להחליף זוג צמיגים אלא אם כן צמיג אחד פגום באופן חריג והשני ממש סבבה

הבדיקה נראית סבבה והפאביה אחלה של רכב.. אני הייתי הולך עליו

פורסם

בזמנו קניתי רכב עם 95 אלף קילומטרים, ובבדיקה רשמו מצמד מפריד גבוה ( הוא באמת היה קצת גבוה)

הקלאצ' הוחלף ב 178 אלף קילומטרים אחרי החלקה ראשונה.

תתחדש על הרכב ( לפני שמישהו אחר יקבל את המציאה) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנצל את השירשור.

איך הפאביה הידנית מנוע 1.4 מבחינת אמינות,תחזוקה,צריכת דלק בתור רכב משומש משנתון 2010-12

פורסם
עוגה, לא רושמים את זה בכל בדיקה של רכב ידני, הרכב שמכרתי היה עם 54 אלף ק"מ ולא רשמו את זה.

קרובי משפחה שלי מכרו T5 ידנית בת 5 עם 30 אלף ק"מ וגם שם זה לא נרשם. :roll:

איפה בדקת את הרכב?

בדקתי שם רכב לא מזמן עם 60k וקלאץ תקין לחלוטין והיה רשום שהקלאץ מפריד גבוה (הרכב לא נקנה מסיבות אחרות).

לגבי צמיגים, מומלץ להחליף בזוגות. אז תחליף את הפגום ואת זה שלידו. אם תראה שהזוג השני ישן/ פגום גם כן, תוכל להחליף את כל הרביעיה.

במידה ותקנה את הרכב תוכל להתייעץ בפורום שיפורים/ אחיזה.

• תוכן חדש...