Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד סטיישן או פיזו' 308 sw

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנחנו משפחה. זוג +3 +כלבה.

מעוניינים באחד מהרכבים הנ"ל. נוסעים כ- 20K בשנה.

עיקר הנסיעות שלנו בתוך העיר (אם פרדס חנה זו עיר) 6-7 פעמים בשנה טיולים לצפון/דרום ועוד כ- 4 פעמים בחודש ניסעה למרכז להורים.

הקיה סיד הוצעה לי ב,300 ש"ח כולל בליסניג פרטי (לא תפעולי מלא) של אוויס אקספרס בכ- 2100 כולל ביטוחים וחבילת טיפולים.

הפיזו הוצעה ב 2660 ש"ח כולל מע"מ ליסינג תפעולי מלא בלובינסקי.

לבעלי ניסיון: איזה מהרכבים נוח יותר- כמשמעו "נוח בטוסיק" לשבת? פחות שותה דלק? יותר מרווח מאחור לילדים? ייתן מקום לכלבה בבגז' הסטיישן? איזה רכב יושב גבוה יותר על הכביש (אני פשוט אחרי סובארו b4 ונמאס לי שהישבן שלי מגרד כל באמפ) או בקיצור איזה מומלץ יותר לאור ההגדרות הנ"ל?

תודה מראש.

פורסם

על הנייר המכוניות די דומות הפיג'ו קצת יותר חסכונית, ותא המטען שלה גדול במעט. אם ההפרש במחיר הוא 560 ש"ח לחודש - הייתי הולך על הקיה בלי לחשוב פעמיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיג'ו 308 טוב יותר בכל פרמטר, ובראש ובראשונה נוחות נסיעה, אבל גם במרחב הפנימי, ביצועים, צריכת דלק וכו'. תא המטען כמעט זהה ולא נראה שישנה לכלבה. אבל zvit צודק ו-560 שקל לחודש זה הרבה כסף. למה שלא תנסה לקבל הצעות מחיר נוספות.

• תוכן חדש...