Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אנשים,

אנחנו זוג+תינוק וברשותנו ניסאן אלמרה 99 ידנית (אצלי עוד 6 שנים עוד לפני נישואין) בסה"כ הייתה טובה אבל לאחרונה מתחילה לזייף וגם אישתי לא מוכנה ליסוע עליה ואני מחפש רכב אוטומט בתקציב של 30k-45k שיהיה אמין בטיחותי ,בגאז' גדול וכו'...

הבעיה שניסאן סובלת מבעיות קוסמטיות (מכות פח..) לוח מחוונים דפוק,קלאץ' כנראה שגוסס ואני לא יודע איך להיפתר ממנה

בסה"כ אני מסתדר איתה והיא אף לא איכזבה אותי,סוחבת. אם הייתי רווק הייתי סוחב איתה עד הסוף (קילומ' 217000 ) המחירון שלה הוא כ-9 והייתי רוצה לקבל עבורה כמה 4-5 אבל אני חושב שזה יהיה קשה. בטרייד אינים אין ישועה חלקם כביכול נותנים הנחה בקניית הרכב אבל זה סתם עבודה בעיניים הייתי מקבל את אותו המחיר גם לא הייתי מגיע עם רכב. קשה לי למכור לברזל רכב שבסה"כ נוסע.

מה דעתכם ?

כמו-כן אני מתלבט בין:

ניסאן טידה שנתונים 10 -08-09 - האופציה המעו

יונדאי i30 שנתון 08-09

קורולה 07-09

מזאדה 3 אותם שנתונים

פורסם

לדעתי 4000-5000₪ יש סיכוי לקבל, איפה פרסמת את הרכב?

הi30 לדעתי בחירה טובה, היא מכונית מאובזרת, בטיחותית ואמינה, אך הבגאז' שלה לא הכי גדול. נסה לחפש את גרסת הסטיישן שלה (i30CW), שם יש תא מטען פרקטי ושימושי יותר.

להוריי היה רכב כזה והיו מרוצים ממנו מאוד. תחזוקה סבירה, צריכת דלק סבירה לקטגוריה, ביצועים טובים יחסית (לא TSI אבל לא רעים), לא עשתה תקלות, האבזור היה לא רע בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תפרסם את הניסאן שלך ביד 2 / בפייסבוק בפשפשוק רכב ותמכור לראשון שמוכן לשים כסף אמיתי.

משלם לך 2000 שקלים - תמכור. משלם 2750 - תמכור. בלי משחקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לגבי קורולה - 2007 זה דגם קודם עם גיר אוטומטי. רכב מוצלח מאוד, אבל יותר יקר מרכבים מקבילים מאותו השנתון.

קורולה 2008-9 זאת צורה חדשה עם גיר רובוטי. אני לא חושב שאשתך תרצה לנהוג על הגיר הזה.

התקציב שלכם לא גבוה.

מה שנכנס טוב לתקציב הזה משנתון יחסית גבוה - ניסאן טיידה ומיצובישי לנסר צורה חדשה עם מנוע 1500 סמ"ק. יש מבחר גדול מאוד של הרכבים האלה בלוח יד 2. אבל מתוך כל הכמות הזאת צריך למצוא רכב במצב שמור, כי יש המון רכבים מהשכרה / ליסינג במחיר מפתה, אבל במצב ירוד.

יונדאי i30 רכב טוב, אבל קצת יותר יקר.

אגב, אם שקלתם האצ'בק ( יונדאי) , אפשר לחפש ניסאן נוט - שימושי וחסכוני. גם נראה חינני יחסית לטיידה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לנוכח העובדה שהוא ביקש רכב בטיחותי אני לא רואה איך זה מסתדר עם ההמלצות על קורולה או על טידה. לעומת זאת i30 כן מתאימה בזכות האבזור הבטיחותי המלא והעובדה שזכתה לציון של 5/5 כוכבים ביורואנקפ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...