Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 80K חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שפירסמתי בפורום דיון לפני יותר מחודש על קניית רכב חדש ידני בתקציב של 65K קרו כל מיני דברים שגרמו לי גם לדחות את הקנייה וגם למתוח את התקציב, כמובן שלא כל התקציב חובה וכנראה גם שאקנה את הרכב בתשלומים(=מימון) ולא בתשלום אחד.

הרכב ישמש אותי לנסיעות של 60 קילומטר ביום 4 פעמים בשבוע בדרכים מהירות ועוד קצת נסיעות בעיר ומחוץ לה לסידורים. מניח שעוד בערך 40 קילומטר בשבוע .

חשוב לי כמה דברים:

1. צריכת דלק לפחות 1/14 משולב.

2. שקט בתא הנוסעים עד כמה שאפשר.

3. אחזקה וטיפולים זולים

4. אני רוצה להגיד אמינות- אבל ברור לי שאמינות זה מדד של כמה טוב אני מטפל ברכב, אבל עדיין אם יש רכב עם תקלות ידועות או שהוא רגיש מאוד לדברים מסויימים מעדיף שלא תמליצו לי .

5. לא כל כך חשוב לי גודל תא מטען ומושב אחורי כיוון שבדרך כלל אסע לבד, ומדי פעם עם עוד בן אדם - שניים.

6. רכב שייסע, כמו שאמרתי אני נוסע 60 קילומטר כמה פעמים בשבוע ואני לא רוצה רכב שייקרטע בדרכים מהירות.

רצים לי בראש המון אופציות לרכבים ואני פשוט לא יכול להחליט.

אשמח לעזרתכם.

תודה.

פורסם

הייתי גם בודק את האיביזה,רכב נוח,זריז,איכות חומרים טובה,מושבים נוחים שאוחזים את הגוף בצורה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מבצע נסיעת מבחן על איביזה ועל הפג'ו 208. היא מעט חורגת מהתקציב (83 אלף ש"ח), אבל שווה לבדוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה לא איביזה 1.2 ידנית? לדעתי רוב הבעיות נפתרו במהוע (יורו 6), בטיימינג הוחלף וגיר ידני אז לדעתי הכל יהיה בסדר.

הייתי גם בודק את האיביזה,רכב נוח,זריז,איכות חומרים טובה,מושבים נוחים שאוחזים את הגוף בצורה טובה.

מה עם קיה פיקנטו ספורט?

הייתי מבצע נסיעת מבחן על איביזה ועל הפג'ו 208. היא מעט חורגת מהתקציב (83 אלף ש"ח), אבל שווה לבדוק.

אבדוק את האיביזה החדשה הידנית, אם לא אמרתי בהודעה הראשונה אז אני מחפש רק ידני.

בנוגע לפיקנטו, הצהרה יפה של קיה לעשות מכונית קטנה בחזות ספורטיבית- נראית נחמד אבל קטנה, בעלת ביצועים בינוניים וצריכת דלק גבוהה. פחות מעניין אותי.

באיביזה החדשה, מנוע 1.0 או 1.2 ?

ול208 אני פחות מתחבר.

מה עם פיאסטה? קליאו?פאביה החדשה?

בהשוואה לאיביזה?

פורסם

אין כרגע יבוא של ה1.0,רק 1.2 באיביזה.

הם חלשות יותר למעט הפאביה,אבל באיביזה איכות חומרים עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...