Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אמא שלי מעוניינת לרכוש רכב חדש והמליצו לה על אופל אסטרה 2012 עם מנוע 1400 טרובו.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת על הרכב הזה אם כדאי.

הרכב ישמש את אמא שלי ואחותי לנסיעות לא ארוכות, נסיעות בעיר ובקרבת העיר.

בנוסף התעניינתי פה בעבר לגבי רכב משפחתי עד 45,000 ש"ח, נסיעות עירוניות וירושלים - מרכז.

קיבלתי המלצות לגבי קאיה פורטה 2011 6 הילוכים.

שהלכתי לבדוק רכב בשלמה סיקסט האיש מכירות המליץ לי ממש על המיצובישי לנסר החדשה שנת 2011 מנוע 1500.

קצת התבאסתי שהיא בכלל לא מאובזרת מבפנים (לא שהקאיה מאובזרת בהרבה יותר ממנה).

רציתי לדעת מה אתם חושבים, להישאר עם הפורטה או שהלנסר יכולה להיות תחליף ראוי.

תודה מראש!!

עריכה אחרונה על ידי meirjul
פורסם

הלנסר הזו תהיה הבחירה האחרונה שלי מבין 3 הרכבים הנ"ל, בייחוד מנוע 1500 , לא חסכונית ועגלה חלשה מאוד - סביר להניח שהומלצה בגלל נסיון להפטר מהרכב. ה 1800 נחמדה יותר ואם אני לא טועה גם יותר מאובזרת.

אם זו היתה בחירה שלי לדעתי הייתי הולך על האופל, היות ואני לא מכיר את הקיה

Opel Adam S 2017

פורסם

מלבד הפורטה הייתי מוסיף למשוואה גם את הקיה סיד והיונדאי I30.

אם הולכים לראות אסטרה לבדוק במיוחד שמכלול הטורבו תקין.

פורסם

הוא ממש המליץ לך כי הוא רוצה למכור אותה,המנוע שם חלש ולדעתי הייתי פוסל אותה.

האסטה לדעתי עם נוחות לא טובה כול כך ומושבים לא הכי נוחים.

יצא לי לי לנהוג על הפורטה ודווקא אותה מאוד אהבתי,מרגישה זריזה עם נוחות טובה,זאת כניראה הייתה הבחירה שלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...