Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודעת שפחות או יותר הם נותנים אותו דבר.

האבזור והנוחות, המושב והמולטימדיה חשובים לי (נמצאת המון על הכביש).

יש דעות? המלצות?

תודה מראש

נ.ב. אני הולכת לקנות מחר, לפני שהשנה נגמרת...

פורסם

אם את הולכת לקנות מחר (ולא מחכה לטוסון טורבו לדוגמא) ואין שום מגבלות תקציב ושאר ירקות ואלה שתי המועמדות, לדעתי ורק לדעתי המזדה בלי שום ספק.

פורסם
אם את הולכת לקנות מחר (ולא מחכה לטוסון טורבו לדוגמא) ואין שום מגבלות תקציב ושאר ירקות ואלה שתי המועמדות, לדעתי ורק לדעתי המזדה בלי שום ספק.

מסכים ומחזק את שנאמר.

נכון להיום, העדיפות ברורה ל-cx5!!

עם הגעת הטוסון 1.6 טורבו, העדיפות תשתנה.

בהצלחה.

פורסם
מסכים ומחזק את שנאמר.

נכון להיום, העדיפות ברורה ל-cx5!!

עם הגעת הטוסון 1.6 טורבו, העדיפות תשתנה.

בהצלחה.

תודה על התשובות.

מה זה הטורבו 1.6?

ראיתי את הטוסון 2000 סמ״ק.

מבחינת ההיצע והאיבזור - הם נותנים יותר - מערכת המולטימדיה כוללת ווייז (במזדה זה תוספת של למעלה מ4000 שח), המזגן מפוצל גם מאחור, ובגדול - האוטו נראה יותר גדול.

יחד עם זאת, במזדה ההתנעה היא ללא מפתח, אבל הווייז לא כלול. (אני נוסעת המון ומעדיפה שיהיה פתוח כל הזמן)

פורסם

עשיתי זאת.

נהגתי בשתיהן, אחת אחרי השנייה.

קשה לי להבחין בהבדלים. שתיהן היו נוחות וחלקות.

היונדאי הרגישה לי יותר שקטה.

מערכת המולטימדיה שם יותר נוחה.

מבחינת חיסכון וחוזק מנוע - אני פחות מבינה בזה...

פורסם (נערך)

לכי על האינטואיציות שלך, בסופו של דבר זה הדבר החשוב ביותר. את יודעת מה הכי טוב מה הכי טוב בשבילך. עוד מבחן, פחות מבחן, עוד דעה של מישהו כזה או אחר. בסופו של יום ההבדלים זניחים. גם אני וכנראה שחלק גדול מאלה שכותבים פה, לא באמת מומחים בעניניים האלה. כל החלטה שלך תהיה טובה. יש אלפי נהגים מרוצים עם הטוסון ואלפי נהגים מרוצים עם ה CX5. זה נורא סוביקטבי. וכמו בחיים זה לא חתונה קתולית. תמיד תוכלי בעוד כמה שנים לנסות משהו אחר.

אם הנסועה שלך לא גדולה ההבדלים בצריכת הדלק יהיו זניחים. לא אמרת לכמה שנים את מתכוונת להחזיק את הרכב, זה גם פרמטר שכדאי לקחת בחשבון (המזדה תתבגר ותשמור על ערכה טוב יותר לדעתי)

ועוד מילה לגבי הטוסון 1.6 טורבו ששאלת. יונדאי הוציאה טוסון עם מנוע משופר, זריז, מתקדם וחסכוני הרבה יותר מזה שאת עומדת לרכוש. הדגם הזה אמור להגיע בקיץ 2016 ולפי הדיווחים הוא מאוד מאוד מוצלח בכל פרמטר, הרבה יותר מהנוכחי.

לכי עם הלב - זה הכי חשוב שתיהן מכוניות ראויות שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר!

וכל מה שאמרתי כאן זו על דעתי בלבד. אני "כולה" מורה לגיאוגרפיה בתיכון (וגאה על כך..)

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

:lol:

למה רק ״כולה״? מורה זה דבר מבורך!!!

תודה על ההמלצה.

אני אחזיק את האוטו בין 3-5 שנים.

אני כן נוסעת המון. 50 ק״מ לכל כיוון כל יום.

כנראה שאני צריכה לחשוב עוד קצת לפני שאני מבטלת הזמנה באחת מהסוכנויות (הזמנתי בשתיהן :shock:

פורסם

ערכתי את ההודעה לפני שקראתי את תגובתך...

אל תכנעי להלחצות של סוכני מכירות. מה שהם מציעים היום הם יציעו גם מחר. איפה הזמנת בסוכנות? שקלת אולי להזמין 0 קמ יד ראשונה? למה דווקא שני הרכבים האלה? אם את דוחה את עניין הרכישה שווה לשקול עוד כמה דברים.

אם את רוצה את יכולה ליצור עימי קשר בפרטי. אשמח לחלוק איתך את התובנות שלי מהחודשים האחרונים שההם הייתי עסוק בקניית רכב דומה למה שאת רוצה..

פורסם (נערך)

:lol:

למה רק ״כולה״? מורה זה דבר מבורך!!!

תודה על ההמלצה.

אני אחזיק את האוטו בין 3-5 שנים.

אני כן נוסעת המון. 50 ק״מ לכל כיוון כל יום.

כנראה שאני צריכה לחשוב עוד קצת לפני שאני מבטלת הזמנה באחת מהסוכנויות (הזמנתי בשתיהן :shock:

אני חוזר ומדגיש את מה שנאמר לפני. את זו שצריכה להשתמש ברכב. לכן חשוב שהרכב יהיה לך נח.

צריכת הדלק תלויה הרבה מאוד באופי הנהיגה. מה עוד שמחיר הדלק נמוך.

אם כל כך חשובה לך צריכת הדלק את יכולה להמתין לראב 4 ההיברידית שתגיע בקרוב.

http://m.auto.co.il/#/articles/latest

כמו שנאמר לעיל, יכולות להיות חוות דעת מעולות על רכב מסויים, אבל אם לא נח לך בו, אז הוא לא מתאים לך.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

שלום

לא הייתי עוצר את נשמתי בצפיה לטוסון 1.6 טורבו.

המנוע טוב אבל הוא משודך לתיבת הילוכים כפולת מצמד 7+1 שזכתה להרבה ביקורות שליליות

בנוסף תצרוכת דלק תיגדל ונדמה לי שגם תקופת השרות של המנוע מתקצרת (לא בטוח)

אני מניח שגם יהיה יותר יקר.

ישנם לא מעט חוות דעת מקצועיות (באינטרנט) שמשוות בין שני המכוניות והרוב מצדדים ביונדאי טוסון כמכונית עדיפה.

הבעיה היא שהדגמים הנבחנים שונים מהאיבזור העלוב שמוצא בארץ

כמובן שתשמעי פה דעה שונה כי המאזדה מבוססת בארץ וישנם הרבה בעלים בפורום.

• תוכן חדש...