Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הבאים:

חדשים מהיבואן: רנו גרנד סניק 1.5 טורבו דיזל ודרגת האבזור היחידה שיש להם גם כן,

סכום לעסקת מזומן כולל אגרה 149500.

C4 פיקאסו מנוע 2.0 טורבו דיזל, רמת האבזור הפשוטה יותר 180,800.

משומשים:

מלובינסקי טרייד - C4 פיקאסו 2013 1560 דיזל עם הגיר הרובוטי, 40K ק"מ מחירון 92800 לפני הוזלה.

או מפרטי - C4 2014 מנוע 2000 דיזל עם גיר רובוטי (חסרון), 79K ק"מ רוצה 115 אלף ש"ח.

מה יכול להציע הכי הרבה ביחס למחיר?

האם ניתן להוריד את היבואן , לובינסקי, מהמחיר 180880 , זה הפחות מאובזר, ואם כן כמה?

הרנו ירד 25000 מהמחיר , כל אחד יכול לרדת וזה עניין של מיקוח או שבגלל שזה היבואן יש הגבלה לכמה ניתן להוריד ואולי אני צריך לדבר עם המנהל של הנציג שעימו דיברתי?

על הC4 אני מקבל טרייד אין על היונדאי שלי, 10000 מתחת למחירון המשקולל (58000, משוקלל 45200 לטענתם ואני מקבל 35000 כי זה מה שהוגדר להם לטענת הנציג.)

שפכתי הרבה כאן, אני יודע.. אשמח לכל טיפים שעולה לכם, לכל דעה והצעה. אשמח הכי הרבה אם יש איש קשר ללובינסקי שניתן לדבר עימו .

תודה רבה!

פורסם

המחיר של הרנו היה מנופח מכלתחילה, כך שקשה להסיק שתקבל הנחה דומה על הסיטרואן.

את הינודאי הייתי מנסה למכור לבד סביר להניח שתמכור במחיר גבוה יותר מ-23000 ש"ח הנחה מהמחירון. באיזה רכב מדובר? מה נתוניו?

אני הייתי נוטה ללכת על רנו חדש או על הסיטרואן 2013 משומש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עכשיו דיברתי עם הבחור שמוכר את ה C4 2014 שלו.

גיר רציף ולא רובוטי, 76K , דגם קומפורט שזה הפחות מאובזר, מנוע טורבו דיזל 2000.

מחירון 134 רוצה 118.

אז הדילמה כרגע בין זה לרנו חדשה (לא תהיה בעיה למכור אותה?) לבין הC4 2013 אבל עם גיר רובוטי ומנוע 1600.

לגבי הרכב שלי, אני אנסה למכור לבד לבנתיים.

יונדאי I30 CW 2010 , אלף ק"מ 106 , מחירון משוקלל 47,300. יש גם DVD, חלונות מושחרים אז לדעתי אצליח למכור סביב מחיר זה. פרסמתי ביד 2, נראה מה יהיה.

פורסם

הגיר ב-2014 הוא פלנטרי ולא רציף. נראה לי שגם הרנו וגם הסיטרואן 2014 יימכרו לא רע, אבל אני לא נביא או בן נביא וזו רק דעתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דעתך חשובה!

אהבתי יותר את ה C4, מרגיש יותר מפנק ויותר איכותי. רק הרגשתי.

גם אובדן הערך הגדול ה C4 2014 כבר ספג שזה גם קצת יותר משפיע לטובה.

פורסם

הרנו גרנד סניק נראה כמו סטיישן, הפיקאסו עם עיצוב מכוער מאוד ונראה כמו טנק.

בנוסף לכך שתיהן צרפתיות וצפוי לך עתיד מזהיר של תקלות מכאן ועד לפריז.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

גם מה שאני שמעתי משמועות ואז התחלתי לדבר עם אנשים שיש להם סיטרואן ורנו.

כנראה שזה היה פעם , בעבר ובעיקר עם אנשים שלא טיפלו במוסך מורשה. מאז נשארו הדעות אך המציאות מראה אחרת.

מה שכן נכון, טיפולים יותר יקרים עקב זמינות חלפים וחוסר תחרות במוסכים היודעים לעבוד עם צרפתיות.

פורסם

המנוע של הרנו חזק וחסכוני ביותר.

במחיר הזה לא היית מתלבט.

עלת הטיפולים בהחלט לא זולה אך התוספת השנתית היא כמה מאות שקליםמול חסכון בדלק של אלפים.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הרנו גרנד סניק נראה כמו סטיישן, הפיקאסו עם עיצוב מכוער מאוד ונראה כמו טנק.

בנוסף לכך שתיהן צרפתיות וצפוי לך עתיד מזהיר של תקלות מכאן ועד לפריז.

סטיגמות והרבה, אה?

החזקת צרפתיה לאחרונה? כי אני כן, וההורים גם כן מחזיקים. צר לי לבשר לך - אתה מדבר סתם.

מדובר באחד מהמנועים והגירים היותר טובים של רנו. DCI 1.5 K9K הוא מנוע מאוד ותיק, אמין, חסכוני ובעל ביצועים טובים. הגיר הוא EDC שקיים בפלואנס דיזל ובמגאן דיזל ומציג אמינות טובה מאוד (הוא קיים בעוד דגמי רנו כמו קליאו וקפצ'ור בין היתר), בוודאי עדיף על הAL4 הותיק.

כשקניתי את הרנו כולם הלחיצו אותי עם בעיות חשמל, לרכב לא הייתה שום בעיית חשמל ב3.5 שנים שהחזקתי אותו. אצל ההורים המגאן בת 3 תכף ואין שום בעיית חשמל. תפסיקו להעליל ולהסתמך על סטיגמות מלפני 20 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שוב,

אתה תשלם על טיפולים עוד 500 ש"ח בשנה לערך.

ותחסוך על דלק אלפי שקלים.

מה עדיף?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הרנו זוכה לשוק משומשות חזק הרבה יותר. נסה למצוא סניק דיזל ביד2 ותבין לבד.

הסיטרואן רכב גדול הרבה, השאלה העקרונית היא כמה אתה רוצה או זקוק למרחב הזה.

דבר נוסף, אני חושב שאחרי שענית לשאלה הקודמת, השאלה הבאה שצריכה להישאל היא כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב.

באם מדובר על תקופה קצרה הייתי הולך על הרנו, שמירת ערך טןבה יותר, יותר קל למכור. הסיטרואן נמכר במחירי שחיטה.

באם קניית הרכב היא לטווח הארוך ואתה לא חושש מהתדמית הצרפתית, לך על הסיטרואן.

בכל מקרה רכב מול רכב, בסעיף האמינות וצריכת הדלק, הרנו לוקחת,

בסעיף המרחב ואופי הנהיגה, הסיטרואן לוקחת.

מקווה שעזרתי..

פורסם
הרנו זוכה לשוק משומשות חזק הרבה יותר. נסה למצוא סניק דיזל ביד2 ותבין לבד.

הסיטרואן רכב גדול הרבה, השאלה העקרונית היא כמה אתה רוצה או זקוק למרחב הזה.

דבר נוסף, אני חושב שאחרי שענית לשאלה הקודמת, השאלה הבאה שצריכה להישאל היא כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב.

באם מדובר על תקופה קצרה הייתי הולך על הרנו, שמירת ערך טןבה יותר, יותר קל למכור. הסיטרואן נמכר במחירי שחיטה.

באם קניית הרכב היא לטווח הארוך ואתה לא חושש מהתדמית הצרפתית, לך על הסיטרואן.

בכל מקרה רכב מול רכב, בסעיף האמינות וצריכת הדלק, הרנו לוקחת,

בסעיף המרחב ואופי הנהיגה, הסיטרואן לוקחת.

מקווה שעזרתי..

ועוד איך עזרת. תודה.

אישתי פחות התחברה לרנו, יותר התלהבה מהסיטרואן כיוון שמרחב זה ברשימת עדיפותיה. היא בכלל רוצה סאן יאנג רודיוס בגלל המרחב אבל אני עוצר אותה כי חסר הגיון לקנות למי שאין לו עדיין ארבעה ילדים.

לגבי טווח זמן, חושב על לפחות שלוש שנים אם לא יותר, כרגע יש את ה C4 2014 למכירה עם המנוע 2000 HDI שנראה מבטיח. גם אובדן הערך הראשוני ירד וגם מחיר בסדר.

לגבי מכירה בעתיד, שיקול..

פורסם (נערך)

אם תמשיך עם צרפתית עוד שלוש שנים, אז תמכור בזול תקנה בזול, ישירות מול לובינסקי. אחרי שרואים רכב מרווח עם אלף תאי אכסון, קשה להתפשר על כל דבר אחר.

קח בחשבון את סעיף הדלק, שיהיו בו הבדלים.

קניית רכב שכזה במיוחד שאין עדיין ארבעה ילדים היא החלטה שמקורה ברצון להתרווח, לכן בהתלבטות שלכם הנטייה לפיקאסו טבעית

עריכה אחרונה על ידי avinolen
  • תוכן חדש...