Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף דור 7, 1.4 122 כ״ס, 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט אם לקנות גולף דור 7 1.4 122 כ״ס, 2013.

מחיפושים רבים שעשיתי בפורום ראיתי חוות דעת על הגיר, אך האחרונה שראיתי נכתבה לפני כמעט שנה.

האם יש כאן אנשים שיש להם גולף מהשנים האלו(2013-2014) שעברו יותר משנה עם הרכב ויכולים לומר אם היו בעיות עם הגיר או שרובן נפתרו בדור 7?

והאם יש בעיות נוספות שכדאי לשים לב לפני שאני קונה?

בנוסף האם יש המלצות לרכבים נוספים שנת 2013/2014 עד לסכום של 90k של משפחתית קומפקטית או משהו דומה אשמח לפתוח את הראש ולשמוע חוות דעת.

תודה!

פורסם

הכי פשוט לגשת למוסך שמטפל בפולקסווגן ולשאול אותם על תדירות התקלות. המוסך בו אני מטפל בייטי שלי (שמטפל רק בסקודה) טוען מהמודל 2013 מס' התקלות שהוא נתקל בהם בגירים נמוך מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני נוהג ברכב זהה 2015 וזה אכן רכב מאוד איכותי.....עד שיש תקלה ראשונה שאני מקווה שלא תקרה. אני מתפלא שעדיין יש רכבים מ 2013 -2015 שמדווחים על בעיות.

פורסם

תודה!

זו השאיפה באמת, שרוב התקלות תוקנו.

יהיה מבאס לקנות רכב יחסית חדש שיכול לגרום לתקלות רציניות.

פורסם
אשתי על כזה - שנת 2011 יד ראשונה

58000 ק"מ.

0 תקלות

אישתך על MK6, לא על MK7.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...