Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קראתי את כל התגובות בעיון עד שהגעתי לתגובה שלך וקיבלתי הלם - 120 זה אכן מחיר מדהים ואם קונים יד ראשונה אפס ק"מ אפשר להגיע מן הסתם גם למחיר של 105, אבל איך בנאדם שהתרגל לנוחות של גיר אוטומטי יכול לעבור לידני ולהתחיל לעבוד קשה כל נסיעה?

קודם כל גיר ידני זאת לא עבודה קשה.

דבר שני המחיר מחירון הוא 130. מחיר של 120 זה במבצע חבר וכו׳, ככה שלדעתי לא תגיע לפחות מזה.

פורסם (נערך)
אני כבר כמה חודשים חורש את גוגל, והמסקנה המצערת שאליה הגעתי היא שאאוטלנדר החדש הוא היחיד שעונה על הדרישות שלי.

לא הבנתי עד הסוף את תשובתך....

למה "מסקנה מצערת"?

רצית רכב אחר? העלות גבוהה?

יש יד 2 - טויוטה ורסו פלוס, מזדה 5, SMAX.

ברכב חדש, ברגע שהגדרת את הצורך ב-7 מושבים, ההיצע מאוד מצומצם. אם מכניסים לזה את מגבלת התקציב אז ההיצע באמת כמעט לא קיים.

לגבי הסחירות של הרכב, זו אי וודאות גדולה. עם היצע של רכבים כאלה ועם שוק ליסינג ממש קשה להסיק לגבי סחירות בעוד 3 עד 5 מה יהיה.

אמינות רכבים יפנים גדולה משל הקוראנים, או שאר ירקות, בשפה שלך - היום זו כבר דעה קדומה. הרכבים החדשים הם ברמה כמעט אחידה, לגבי אמינות מנוע ורוב המכלולים. לידיעתך, במרצדס ובב.מ.וו יש ירידה באמינות. בסה"כ מדובר במכלולים מכניים ואלקטרוניקה שיכולים להתקלקל בכל סוג של רכב.

כמו אצל רבים, גם אצלך עושה רושם שקניית הרכב היא קנייה רגשית. רק אתה יודע מה יהיה טוב עבורך, מכל הבחינות.

בכל מקרה, בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

למה מסקנה מצערת?

א. עיצוב הפנים לא מוצא חן בעיני (כאמור)

ב. הייתי מעדיף שיהיה זה הונדה ולא מיצובישי

ג. אני מפחד ממיזוג האויר שלא מגיע לפתחים האחוריים

ד. כמו כל רכב בסגמנט, אין בגאז' ואצטרך להיפרד מהבגאז' הענק של ה-FRV

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
(אני רכשתי במסגרת מבצע חבר דגם אינסטייל שבעה מקומות, חלון שמש במחיר של 157900,יד ראשונה 0 ק"מ אפשר בפחות - אני יודע),

איך אפשר בפחות? זה הרי המחיר של חבר.

פורסם

שים לב שהאתר שהבאת מציע מחיר של 151K, לוקח עוד 350 סתם כי בא לו, וגם אגרת רישוי אתה צריך לשלם בעצמך, הגעת כבר לתקרה של 155K. במקום אחר הציעו לי 155K כולל אגרת רישוי, ואתה נרשם כיד ראשונה מפרטי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
היתרון (אולי היחיד) של האוטלנדר הינו המחיר ביחס לsuv בעל 7 מקומות ישיבה.

בחיפוש בגוגל תמצא הרבה חוות דעת ומבחנים.

ועוד דבר, אם לדעתך ולטעמך המחיר גבוה, אל תכנס לזה בכלל. תמצא רכב שיענה לדרישות שלך במחיר סביר מבחינתך.

מסכים איתך לגמרי

• תוכן חדש...