Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מחר מגיע קונה לראות את הרכב שהוריי מוכרים. הבחור מגיע באוטובוס ואמר שהוא לא חוזר הביתה באוטובוס :lol: אז אני מבין שהוא ממש נעול והוא גם מוכן לשלם את המחיר הרצוי.

הוריי מתחייבים בבדיקה בביטחון רב כיוון שהרכב מטופל על השעון ולא פוספס אף טיפול וכדומה.

שאלתי היא איך להתחלק בתשלום על הבדיקה כיוון שמדובר על מחיר רציני של 1000-800 ש''ח? (רכב גדול)

חשבתי על כמה אפשרויות:

1)במקרה והכל תקין הוא משלם ובמקרה שלא- אז אנחנו.

2)להתחייב רק על מנוע,גיר ושלדה ולשלם רק במקרה ואחד המאפיינים לא תקין.

3)חצי-חצי.

אני אישית הייתי הולך על 2 ,אבל לא יודע מה מקובל כי זאת הבדיקה הראשונה שאנחנו עושים וגם מתוך אמונה שלמה במכלול המנוע,ההילוכים והשלדה.

מה אתם אומרים?

Kia Forte 1.6 126 HP

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה שוב אני...

הקונה משלם על הבדיקה ועל העברת הבעלות בדואר.

מקובל שבמיקרה של תקלה קריטית,מנוע/גיר/שילדה העלות היא על המוכר..

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה ממש נחמד, באמת.

קודם כל הוא מזמין את הבדיקה לצרכיו בלבד ולכן הוא משלם את כל הסכום.

למה בכלל להתחייב על משהו? מאיפה לך מה מצב הקומפרסיה במנוע? איך אתה יודע מה מצב הגיר באמת?

אני ממש לא מבין וכנראה שלעולם גם לא אבין את המוכרים שמתחייבים.

אני יודע שטיפלתי ברכב בהתאם להוראות יצרן והנה הקבלות, מעבר לזה אין לי מושג.

עוד שמתי לב שכתבת שהורייך התחייבו שהכל תקין, wtf dude?

אני מקווה שאתם לפחות מבקשים כסף עבור האוטו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אישית אני גם אומר 2-זה מה שנהוג בדר"כ

בדיוק כמו שכשאני אלך לרכוש רכב אני אשלם על הבדיקה -ובתנאי שהרכב תקין כמו שהובטח לי

סה"כ אם אני מעוניין לבדוק על כל מקרה והרי שהמוכר בטוח במצב הרכב אז זה אמור לחול עליי

לגבי 1-בגלל שבבדיקות יש לא מעט ריג'קטים קטנים שעלולים להיות או דברים שמכון בדיקה ירשום רק כדי להתנער מאחריותו על הבדיקה לא הייתי הולך על זה-אחרת כל תקלה הכי קטנה יכולה להיות עילה לביטול עסקה או שכל התשלום על הבדיקה יחול עליכם

בכל זאת יש מקרים שבשביל לבוא לקראת הקונה מתחלקים איתו בבדיקה-לבחירתכם ואם אתם רוצים להוציא את הקונה בתחושה טובה תתחלקו איתו

פורסם

אני תמיד אוהב לצאת פייר בעסקאות ולא משנה באיזה צד אני. בתור אחד כזה, ההצעה שלי היא לתת לקונה הפוטנציאלי, לשלם את מלוא סכום הבדיקה ולא לחתום על כלום. אם אתה באמת רוצה להיות נחמד, אתה יכול להגיד לו בעל פה (שזה, בארצנו, גם נחשב חוזה לכל דבר, כמובן) שבמידה וישנה בעיה רצינית, תתחלק איתו חצי חצי.

לגבי העברת בעלות, העלות היא זניחה ולא הייתי משתתף איתו במחיר. מה שכן, הייתי מצ'פר בדלק.

נ.ב

העובדה שהבן אדם אומר שהוא לא חוזר באוטובוס וכו"...לא אמורה לגרום לך להיות נלהב מדי וכך להוריד במחיר ללא הצדקה - לתשומת ליבך,

בהצלחה לשניכם.

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

העניין הוא שהוא מגיע מבאר-שבע לטבריה עם רכבת ואוטובוסים אז הייתי רוצה ללכת לקראתו. במחיר אין וויתורים, אני אעדיף שהוא יחזור הביתה ברגל מאשר להוריד לו אגורה. יש לי אבל כוונות טובות ללכת לקראתו בעניין של הבדיקה והדלק.

את הבדיקה אני כנראה אעשה לפי האפשרות השנייה ואפנק אותו ב 70 ליטר סולר (בשביל ההרגשה הטובה :-) )

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אל תשכח להציע לו שתשלם לו את הביטוח לשנה הראשונה, בשביל ההרגשה הטובה... :shock:

פרגן ותהיה נחמד, אבל 70 ליטר סולר? אשריך שיש לך יותר מ300 ש"ח לתת ככה סתם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שמע בכל זאת הוא היחיד שבאמת משלם 3000 יותר מכל אלו שהציעו וגם מגיע מקצה הארץ אל הקצה השני...לא לפנק בקטנה?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אתה בחור טוב, רואים עלייך.

כשעשיתי העברת בעלות על הרכב שלי, המוכר הציע ואף דרש שהוא זה שישלם את העברת הבעלות, כמובן שלא התווכחתי איתו.

אבל בכל זאת, אני לא מאמין שלהיות סופר נדיב זאת הדרך, אנשים בדר"כ רואים בזה חיסרון וישתמשו בזה נגדך.

אני מאמין שאתה יכול להתחייב על הגיר והשלדה וכו', אבל לא יותר מזה. אל תשכח שאתה רוצה למכור, משמע - לקחת את הכסף שמגיע לך.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

gabini99, אם זה הרכב שלך - אל תתחייב על המנוע. בכל אופן, לא כדאי להתחייב על שום דבר. הקונה משלם כמובן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל הכבוד לך על הפינוק-שיעריך ויצא בהרגשה טובה

רק הצעה שלי -תבהיר לו מראש בפלאפון מה המחיר האחרון שאתה מוכר את הרכב-

למקרה שלא הבין שאתה לא גמיש במחיר וינסה לעשות להורייך מצפון על זה שהוא בא במיוחד ו"חסר לו" או משהו בסגנון

בנוסף,כמה שהבנאדם ישמע רציני בטלפון-הוא עוד לא ראה את האוטו ו"מילה" של אחד שרק דיברת איתו בשיחה לא שווה יותר מידי(הבטחות אפשר לפזר בלי סוף)

לכן אל תפסול מעוניינים ברכב שממשיכים להתקשר-אלא המקסימום זה לבקש מהם לחזור אלייך מחר בערב במידה וזה אקטואלי

וכמובן שיהיה בהצלחה במכירה:)

פורסם

ליאור קלה-למה להיות בגישה כזאת?

לבחור הובהר שהוא עושה פרסה אם הוא לא משלם את המחיר המבוקש.

אעדכן מחר איך נגמרה העסקה.

תודה לכולם :-)

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...